Přejít na výpis diskuzí
Nový patch pro Warcraft III přináší balanc, nové textury, a dokonce i testovací server
14.8.2017 | Václav Pecháček
41 příspěvků
-
Tohle je úplně něco jiného. Warcraft je narozdíl od Mafie nebo Half-lifu multiplayerová záležitost a pořád hraná. Spellforce, jakkoliv tu hru miluju už ne. Tudíž nějáký patch tohohle stylu nepříchází v úvahu.
-
Čo sa už deje na to svete? :D To aby sme čakali patche na Mafiu, Half-life a Spellforce.
-
napsal jsem to dvakrat aby si i ty pochopil ze nemam sebemensi naladu s nekym jako ty jakkoli komunikovat.
A ono ejhle, opacny efekt. Staci ti to takhle nebo to chces jeste v rustine ty posuku jeden? -
Who am I to disagree?
-
jak vis, ze to je jeho rodny jazyk?
-
"Ale pochopil si to" se da aplikovat pokud se budes snazit neco rict v cizim jazyce, kde se predpoklada, ze tam budou jiste chyby, jelikoz to neni tvuj rodny jazyk. Tam je opravdu dulezity hlavne to, ze se ta myslenka prenese. Pokud mluvis v rodnym jazyce, tak se vyjadruj presne.
-
Proc pises dvakrat "jo treba" a pokazde v jinem jazyce? Ty ses jinej lahudkar, neuveritelne.
-
tak proč tam nedají možnost zazoomovat ve vetších bitvách, když je problem s naklikávaním? A delat strategii tak, "aby jsi naschvál videl málo", je podle mne pitomost. Akorát to zvyšuje nároky na APM a delá hru težší. Od toho co vidíš nebo ne je v strategiích fog of war.
Jako chápu že mají ve warcraftu miniaturní mapy ale tohle už má blíž k third person pohledu než k strategické kamere. -
Nekdy se to dela jako zamer, aby jsi toho naschval videl malo. A nebo aby se ti lip zamerovali jednotky. Když prirovnam třeba současnou mobu od nich HotS. tak ten zoom je tam relativne taky bliz k zemi (tedy vetsi), ale uz i tam v nekterych pripadech je tezky nakliknout toho spravneho, pokud potrebujes menit targety a je tam bordel :D Pak se to resi třeba prioritizaci (ne/pritel, malo/hodne zivotu, blizko ke kurzoru aj.] ale itak.. :)
-
Ne mne prave vadi ze je kamera tak vysoko, lip by se mi to hralo z pohledu prvni nebo treti osoby /to byl joke.
Mas pravdu asi se to pise velkej zoom ale mne proste hned napadne opak, protoze si to spojim s kamerou polozenou nizko (nizky = maly). -
Zas nechci aby to vypadalo jako supreme commander, ale zvednout kameru jen o trosicku. Myslim ze i starcraft 1 mel vetsi zoom nez dvojka. Mohli by to dat tak, jak je to u sledovani zapasu, kde je kamera trochu vys.
-
jo treba, whatever
-
dreams are made of this
-
No mně taky, ale asi by to ztratilo tu tvář kterou Blizzard vybudoval a na kterou jsou fanoušci zvyklí.Přece jenom značka je polovina úspěchu. Vytvořit mnohem lepší vizuál by mohlo hardcore veřejnost vnímat dokonce i negativně.
-
sweet *4*
-
Tve IQ je jiste vysoke
-
ale pochopil si to *3*
-
Zbytečně brzy *3*
-
Nemyslel jsi velkej zoom?
-
Hej tohle musi byt trolling :D