Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Jsi si jisty ze to budeme hrat? :D
  • XorxoxTalarius
    No kdo vi ... kdo vi ...
  • Že to ten Blizzard ještě baví, po několik let konstantně trollit své fanoušky... *2*
  • XorxoxTalarius
    :D :D :D
  • Tak to je jako fakt hustý že je teď ten novej systém tak kůůůl! A bude taky frý a in?
    A kdyže ten World of Diablo vyjde?
  • Jses trapny
  • Asharak
    Komentáře na games.cz bez vo**? ...impossibru!
  • Sorry kámo, ale on myslel zjednodušení ve smyslu přehlednosti, ne zjednodušení ala cod..
  • "Dneska"? A který den je to jinak?
  • BTW: Tady je článek, kde je to mnohem lépe sepsané, než tady na tiscali http://www.diablofans.cz/346-zmeny-u-skill-run-a-skillu.html . Samozřejmě, nejlepší by bylo, jak už sem říkal, všechno si nastavit. A ještě k tomu novému systému, zdá se mi to lepší než starý systém run. Hlavní je to, že se nebude používat jeden dva skilly za jednu postavu a chodit na dropy na runy (jak trollové) , který ti dají vlastnosti do ittemů. Navíc ještě říkal, že ittemů bude víc než v Diablo 2 což kompenzuje absenci run.. Blizzard se snaží hru co nejvíc vylepšit, hateři hatujte, ale stejně to hrát budete ;)..
  • Článek bez chyb na games.cz? To dřív narostou hrušky na jabloni.
  • A co takhle zkrátit hru na 5% současné délky - víte, to aby se hráči necítili nějak moc frustrovaní její "zbytečnou délkou"....nebo rovnou zjednodušit ovládání na občasné klepnutí myší na continue - bravurní to vyřešení ovládání pro PC a vlastně i konzole, navíc velmi originální.......ach, ta dokonalost podle Blizzardu, to je něco úžasnýho.. *1* *1*
  • Osobně doufám, že ta čísílka nad postavičkami v boji půjdou vypnout. Na nalezení dobré kombinace equipu je to sice fajn, ale koukat na to pořád..
  • By se pomalu dalo sázet na to, co "v zájmu hráčů" ořežou příště. Vůbec mám poslední dobou pocit, že D3 je hra, o kterou se spíš hráči bojí, než aby se na ní těšili.
  • ales.smutny
    To je systémem, kde je seznam zdrojů řazený abecedně...a s malým lagem jsem klikl na Battle.net a naskočilo Battlefield forum...čehož jsem si nevšiml :)
  • Nejhorší v diablu 1,2 byla nepřehlednost, nikdy si neviděl co si vlastně dal za dmg, prostě si neměl ani šajn co se na bojišti děje. Navíc by to mělo jít vypnout, ale pro ty, co si to chtějí vychutnat a opravdu vědět, co používají, jaké mají skilly učínky, jsou ty "barvičky" jak ty říkáš nutné, pokud teda nemyslíš grafiku, která samozřejmě pude "ztemnit" nastavením gamy, jasu a někde sem na to dokonce viděl nějaký mod. Ten se zapne, pak zapneš hru, a vypadá to fakt skvěle. Ja teda doufám, že tam bude možnost si to všechno nastavit, to by bylo ideální...
  • Ja furt nejak doufam, ze pred vydanim reknou - tak, doted jsme si z vas delali srandu tema barvickama v grafice - a tady mate poradne temne Diablo s light radiusem kolem postavy a poradnou atmosferou ...
  • je mi to nejak putna ale aj tak by so dal aspon na inferno drop run napr lvl 6 pre tych najlepsich :P
  • kde nic nieje, tam ani kure nehrabe :))
  • mam z toho vseho rozporuplny pocit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit