Přejít na výpis diskuzí
Nový systém run v Diablo III je dokončen
20.2.2012 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Jestli jsem to pochopil správně, tak runy jsou, dalo by se říct, perky? Vyberu si možnost jestli např. posílit útok, nebo útoku přidat bleeding? To by zas tak špatné být nemuselo. Kdyby ještě udělali templara hratelnou postavou, tak bych hru i pořídil. Zatím jsem stále nerozhodnut. Jediná postava, který mě oslovila (na základě skvělých videjí z YT) je starý dobrý barbar. Ještě by se mi tam líbil nějaký plechovkář, třeba právě ten templar.
-
Nice, další hra pro děti 5+ je na cestě *1*
-
zase nejaka nova banalita z 10 deset let vyvijene point klick xpičce od prevelikych borcu z blizardu. doufam ze dalsi odhaleni za pul roku prinese informace o tom jak bude vypadat treba hlavni menu! diablo mam rad uz jen kvuli skvele muzice a gothic atmosfere a diablo 3 bude urcite kvalitni hra minimalne co se tyce audiovizualu ale co je moc je moc..nekdo to rict musel vy spinavi wowkari
-
-
Tak to nečti? V nadpisu máš jasně uvedené o co v článku jde a tohle je neplacené médium, takže nevím na co by sis měl stěžovat.
Jo a ještě, co že mají wowkaři společnýho s diablem? -
*2*
-
-
samozrejme my hraci niesme schopni zonglovat s 3k runami, dakujem Blizzard, za vsetkych kriplov hracov, ze sa o nas obavas :)
-
-
Sorry kámo, ale on myslel zjednodušení ve smyslu přehlednosti, ne zjednodušení ala cod..
-
-
No kdo vi ... kdo vi ...
-
-
já být hlozně lád, že to takhle musí eště tam být šipka kam mám přesně jít a dyž umřu tak neci někde běhat ale hned zas jít a hodně barviček, to je prostě kúl.
váš máster -
-
Failure: Please insert brain
-
-
kde nic nieje, tam ani kure nehrabe :))
-
-
-
-
Ach jo a já už si v calculatoru vytvoril build :-) a oni to zmeni(zase zjednodusi). Vzhledem ktomu ze miluju tabulky, staty, itemy(cim vic tim lepe a cim slozitejsi tim pro me zabavnejsi .-)) tak tohle info pro mě rozhodně není cool :-/
Ale hra to bude jiste dobra i kdyz zjednodusena az po koule. -
-
ano zjednodušili ale pouze tím, že odebrali ranky runám, jinak jsou ty změny jen kosmetické, takže Tvůj build to neohrozí.
Naopak vítám že bude co odemykat až do lvl60, což by mohlo více motivovat noob hráče k hře dál i po lvl30 na vyšších obtížnostech.. a btw k tomu by se jim mohly hodit i nějaké itemy co jim prodám na aukci
*1* -
-
*1* sam sem na tu aukci zvedav...bojim se hodne levnych itemu z ciny.. ty to budou farmit misto wowka az to vyjde. *7*
-
-
tak to tě snad uklidnim *3* , každá oblast bude mít vlastní oddělenou aukci a postavy ani předměty nebudou přenositelný. Každý sice si bude moci založit účet a hrát např i na evropskym serveru, ale kvuli vysoký latenci to bude pro čínu nejspíš dost problematický. Nám naopak hraje do karet že budem na stejný aukci se západní evropou..
a úplná pecka by byla kdyby až to pak vyjde na konzole to bylo na stejnejch serverech, to by pak bylo na aukci bonitních casual hráčů *1* *5* -
-
trochu si me uklidnil :-)
-
Zrovna battle.net je na tom pomerne dobre s odezvou USA-Asia, EU-Asia.
-
-
-
-
-
je mi to nejak putna ale aj tak by so dal aspon na inferno drop run napr lvl 6 pre tych najlepsich :P
-
Jen tak dal, vic takovych zjednoduseni, at je to nejvic cool.