Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak nechápu, proč se tu zase trolluje a lidi se hádají. Vždyt ta hra ještě ani nevyšla.

    Navíc nikdy nejde dopředu říct, zda ta hra bude mít úspěch či ne.
    Záleží na spoustě faktorů, jako zájímavé pvp, dostatek kontentu na max levelech,
    lore světa, průběh questění, vyvážení charů/pve/pvp atd. Hlavní ale bude to, jestli ta hra lidi bude bavit, zůstanou u ní a vytvoří se komunita. Ale tohle nikdy nejde dopředu odhadnout. A to jak to vypadá na screenech, jestli je to kopie něčeho či ne, tak to s tím vůbec nesouvisí.

    Každopádně SW už dopředu mají plus v tom, že jsou ze známého a oblíbeného universa, je to sci-fi hra (žádné pořádné sci-fi MMO tu není, vyjma snad EVE což je ale dost specifická hra) a díky velkému zameření na příběh dokáže člověka docela vtáhnout do svého světa a levelení připomíná hraní normálních RPG se silným příběhem ala třeba Mass Efect.

    Jestli ale svých výhod využije a stane se stabilní MMO hrous e slušnou komunitou, to se teprve uvidí a tohle nejde dopředu odhadnout. Tak tu přestaňte řesit blbiny... *5*
  • No vždy jsem k MMO přistupoval formou natěšení a v zápětí jsem byl zklamán. K SWTOR jsem celkem skeptický, proto by hra mohla nečekaně překvapit *3* Grafika je celkem dobrá. Není potřeba fotorealistická grafika, když se jedná jenom o Sci-fi ze smyšleného světa. Hlavně ať dají do soubojů slušnou dávku dynamiky a není to stylem "čekání na úder". To opravdu nemám rád. No a když se jim to nepovede, bude to velká škoda a můžeme hrát třeba Guild Wars nebo Teru. Je to pořád jenom hra a bioware přijde o ty svoje čísla *7*
    • Souboje jsou svižné a třeba v případě melee class (světelné meče) to i opravdu hezky vypadá.
      Žádné dlouhé pižlání mobů. Skilly docela točíš a jednotlivé boje netrvají dlouho.
      Je to akční a odcejpá to.
  • Zdravím,
    tohle je první MMORPG, kterou hodlám hrát, a tak bych se rád zeptal, nevíte jestli bude možné mít třeba dvě postavy s různými jmény? Za jednu bych hrál já, za druhou sestra. A než se tu rozmůžou řeči, že to stojí jen pár korun, tak to budu hrát jen tak 10 hodin měsíčně, takže při přepočtu na předplatný by to bylo docela dost :-).
    Děkuji za informaci.
    • Na kazdem uctu bude moznost mit vice postav, takze to pujde. Akorat nebude moci hrat oba zaroven.
  • tohle neni nic vic nez wow s grafikou the sims ve ktere je plno rozhovoru a par mesicu po vydani skonci tenhle boom a lidi odejdou jinam
    • Víš co je WoW ? ....to je třeba EverQuest s jinou grafikou, nebo horší klon Knight online *1* Prostě tytuly MMORPG ( masivní hra na hrdiny ) mají dost podobný obsah. To je jako když srovnáš letecký simulátor a na konci řekneš, že to bude špatné, protože se tam zase jenom lítá *2* A hlavně WoW se na trhu drží docela dlouho a Sims se také hraje, takže jestliže to přirovnáváš k těmhle hrám, má to docela velký potenciál *5*
    • Thank you profesor! Křišťalová koule, nebo roky praxe v herním průmyslu jako analytik?
      • iplne jednoduse Star trek online velke ocekavani ale nakonec hra ve ktere chybi poradny obsah SWG velke ocekavani nakoc to moc lidi nehralo a servery vypnuly/age of conan velky boom a nakonec to hralo sotva 50tisic lidi takze hru musely dat na f2p jedinou svetlou vyjimkou je lord of the ring online ktery byl velice uspesny protoze je dobre udelana a docela tezka online podle filmu zatim nikdy poradne nevysli protoze je velke mnozstvi filmovych fanousku ktere do toho vklada velke nadeje ze kterych nakonec sejde nerikam ze to nebude uspesne a jelikoz mas v podpisu fotku forda z blade runnera taky by te nasralo kdyby ti tvuj oblibeny film znechutily hrou ve ktere jenom chodis a pomackas par klaves a hned mas vyhrano.
        • Tak jsem to přelouskal, i když absence čárek v souvětích a teček na jejich koncích to značně ztížila. Ale moc nevim, co na to říct, SW je moje oblíbený univerzum a nas*alo by mě, kdyby to nějakou hrou zkazili, ale tady se to, věřim, nestane. Pokud o hře máš dostatek informací, tak musíš vědět, že se vyvarovává všech chyb, který natropily tebou zmíněné mmo's. Věř mi, po všech těch ztroskotanejch mmočkách jsem skeptickej až až, ale SWTOR jediná (a možná ještě GW, které ale mě osobně moc neláká) prorazila tu skepsi a díky faktům, který o hře vim, věřim, že se stane dalšim velkym hráčem na poli mmo.
  • Amylee.Anderson
    Já se normálně bojim to napsat... ale tou grafikou to na mě působí jak The Sims 3: Star wars :D
    • Hraji Betu a musím konstatovat, že v reálu ta hra vypadá lépe než na screenech.
      Ano je to trochu barevné, ale při hraní mi přijde, že se to do světa SW naprosto hodí.
      Už jen kvůli svítícímm světelným mečům a všude přítomným blasterům atd.

      Prostě nenechte se zmást screeny/videii. Hra vypadá dobře.
      Jinak zprasování postav/světa je naštěstí realistické.
      WoWmalovánky a akce každý nový armour musí mít ramena 10x vetší než ten předchozí, se nekoná a ani nepotkáte hubenou ženskou se 150cm, která se ohání mečem o délece tři metry a váze 2 tun ala korejské grindovačky.

      Takže u mě grafika OK. Herní zážitej nekazí.
    • Taky nejsem fanda graficky zpracovani. Detaily a engine jsou podle me uplne v pohode, ale jestli jsem mel neco na SW jako filmech a vlastne i na KOTORech rad, tak to byl takovej ten prasnej osuntelej mistama az westernovej styl. Ten jsem bohuzel v SWTOR zatim nezahlid ani z dalky.

      No uvidim jestli si k novymu roku nadelim TORy nebo ne. Asi to bude zalezet i na tom co GuildWars 2 a datum vydani (cekal bych, ze jestli vyjdou na nejdriv v dubnu aby se nepraly s TORem ... a nebo tak za rok, u nich jeden nevi)
    • MrSanta
      Ty jsi nevycválaná mladá dívka, navíc ještě emzák. Ty si klidně můžeš psát co chceš *2*
      • Amylee.Anderson
        I kdybych byla vycválaný stařec bez emzáckého původu, tak bych si mohla psát co chci, ale bála jsme se ukřižování v podobě mínusů, to bych přece nepřežila :D

        Btw, ale vážně... Proč emzák?:D
        • MrSanta
          Právě protože jsi nevycválaná mladá dívka emzáckého původu se nemusíš mínusek bát. My, rozumní pozemšťané, tě máme rádi (skoro stejně jako tvého příbuzného s rozpláclým obličejem) a mínuska ti nedáváme *3*.
          http://2.bp.blogspot.com/-RrM4SdPywdc/ThqAsskn2gI/AAAAAAAAE6M/QW4EvpjGvfQ/s1600/Truth%2Bis%2Bout%2Bthere.jpg
          • Amylee.Anderson
            Dáváte! :D Jakej rozpláclej obličej? Proč jsem emzák? Achjo pro mě nikdo nemáte rádi :'( (ALe upřímně, nevim, jestli se mam urazit :D)
            • MrSanta
              Neboj, tady u nás v Area 51 se budeš mít krásně. Už vás ani nepitváme *1*
            • Amylee.Anderson
              O.o Bojim se.
            • MrSanta
              Určitě se neurážej. My ROZUMNÍ ti mínuska nedáváme. ET.
    • Cahir
      Tak tos přehnala...
    • Já osobně taky nejsem zrovna nadšenec grafiky co udělali, ale řikam si nadruhou stranu, KOTOR byl graficky taky takovej "kreslej" a přesto je to hra, kterou si i dnes rád zahraju a aspoň se bude muset řešit problémy: "poběží mi to a sestavě?" Takže to má i něco do sebe, uvidíme až to vyjde.. xD
      • Hrál jsem chvilku betu a grafika celkem ujde,takhle s videí to nevypadá moc dobře,ale jinak to není zas tak zlé,ano má to ten komiksový nádech,ale nic, z čeho by se zhroutil svět.Náročnost tam trochu i je,jelikož se jedná o novej engine,na mojí sestavě to běželo v poho,grafiku mam 4870,což už taky neni nejmladší,avšak na 3870 to už skoro nešlo hrát.
        • lidi pochopte že grafika je do značný míry daná zvoleným enginem, ale schválně porovnejte první screeny se screeny z nejnovějšího buildu...jinými slovy - pokud je prostor pro zlepšení (a jako že je) tak se zlepšovat bude :) a to i grafika... příklady máme - dokonce ten "největší" - porovnejte screeny z vanilla WoW a Cata..
          • Je taky rozdíl grafika a grafika, sice jsem řekl že já nejsem nadšenej z toho jak to udělali, ale tim hru taky něják neodsuju a v tom co říkáš je pravda, ale já čekal temnější atmosféru, porovnej trailer a pak video ze hry. Trailer že by se tam bál i Lord Sith a hra jako omalovánky, nic méně, já nejsme extra graficky náročnej a na hru se těšim jak dítě na vánoce...

            Vim že dostanu mínuska.. xD
            • Tjn,z traileru to vypadá dost drsně,takový temný a že to nebude sranda,ale samotná hra je tou grafikou trochu pohádková,když to řeknu takhle.
          • Tady je problém v tom, že většina lidí hodnotí grafiku po tom, co se podívaj na random screeny na internetu, který jsou z nějakejch alfa verzí hry, nebo jsou od beta testerů, který hrajou na low detaily (a že sem jich našel dost). A potom někteří lidé se ani na žádný ingame screeny nebo videa nepodívaj a píšou jenom to, co tady napsali ti, kteří se špatně podívali. No a zbytek je povětšinou banda zakomplexovanejch skeptiků, který si něco najdou i kdyby byla hra vývojově 200 let napřed a ještě byla celá ze zlata.. A pokud to myslej vážně, tak pochybuju o jejich herním vkusu - stavit na první místo při hodnocení (navíc předčasnym) grafiku si může dovolit opravdu jen zaostalec bez vkusu a fantazie.
            • Pro dost lidí je grafika to jedinné co je zajímá,což je docela smutné,protože samotná hra může být skvělá,nevím jak dopadne SWTOR,ale zatím to vypadá docela slušně,animace se dle mého také dost hnuly od té doby prvních videí a to je opravdu potěšující,už nepůsobí tak staticky,i když pořád trochu jsou,ale uvidíme co se z toho vyklube. :)
  • Já si to zahraju, v takových hrách je po spuštení vždycky plno lidí co delají questy no a já je budu gankovat. To je vždycky ohromná zábava.
    • Bohuzel, takto pokrocila funkce ve hre nebude. Prece si nemyslis, ze se ve vesmiru lidi zabijeji, zatimco plneji ukoly?
    • Hm, ještě že BW bude mít ve hře mechanizmus zabraňující gankování a zabíjení během questících dialogů. A ještě že za sebou bude většina lidí mít guildu. A ještě že tak tejden po releasu budou všichni 3x vyšší lvl než ty, když nebudeš questit, ale jen se snažit gankovat. Good luck sir *1* *1*
  • Jsem rád, že skeptický dědci z tiscaligames diskuzí, kteří se oháněj lživejma informacema a "faktama" vycucanejma z prstu a kteří o sobě smejšlej jako o nějakejch profi herních analyticích pokaždý, když snesou nějakou zarudlou prognózu, nebudou hrát swtor a já je nepotkám ve hře. Thank you based god!
    • Ja jsem rad, ze sem kazdou hodinu prijdes a snazis se nepravit neznale jedince. Diky tomu, ze budes hrat SWTOR, te zase mi nepotkame v nasich hrach.
      • když už existuje něco takovýho jako je diskusní troll tak musí přece existovat i nějaká protiváha... *3*
      • >v našich hrách
        >cod
        >nope.dll
        • *facepalm*
  • to bude zase epic fail, do roka to budou hrat jen HC fandove SW. (tesim se az nazbiram hromadu minusu a za rok se sem podivame a uvidime kdo mel pravdu *3* )
    • Osobně s tebou nesouhlasí jelikož kvalitních sci-fi MMORPG je málo (takřka žádné krom EVE online) .
      Úspěch to mít určitě bude a to obrovský. Dle mého názoru se společně z GW2 podělí o budoucí pomyslný MMORPG trůn
      • SWTOR je strasne zabavne pokud umis aspon solidne anglicky byl jsem v bete a je nemozne se od toho odtrhnout jak se tesis na dalsi dialog :) a strasne jsem si tam oblibyl Huttbal ( pvp )
        nedivil bych se kdyby GW2 s polecne se SWTOR sesadili wowko. WoW uz pomalu nema nic spolecneho se svetem Warcraftem blizzardi ho sami nicej a prichystavaji lidi na jejich novou mmo hru Titan, kdyby nezabili vsechny hlavni hrdiny warcraftu tak je to porad dobra hra, nejlepsi byla Vanila ale tenhle Cataclysm je hruza u cata jsem vydrzel jen 3 mesice a uz nato pecu a ten dalsi datadisk kde budou naci pandaloriani je uplna blbost *7* *11*
        • Titan je jen pracovni nazev na 100% to bude Word of Starcraft uz kvuli tomu jak rychle vystartovali po manikovi co zacal delat stejnojmenej mod (ve stylu wow) pritom ostatni mody byt maj nazev jekejkoliv jim nevadi naopak je podporuji
        • Cahir
          Díky za info! Těším se na swtor čím dál víc.
    • To si vážně myslíš, že tvoje prognózy někoho zajímají, nebo dokonce tak zajímají, že si na tebe za rok vzpomene?
      • MishKonn
        A nakonec to dopadne tak, že to bude za rok hrát i on *1*
        • Taky myslim, že je to fail, ale za rok ( až to bude f2p ) si to vážne asi zkusim zahrat *1*
          • Pochybuhu ze tohle bude F2P uz nato ze ta hra stala vic nez film Avatar. Maximalne az za 3 roky a to tam musi bejt fakt malo lidi, ale to se nestane kdyz to ma nalepku BIOWARE a napis Old Republic tak to bude hrat hodne lidi.
    • MishKonn
      Nevím, proč bys měl sbírat mínuska. Možná za ten přístup á la http://3.bp.blogspot.com/-QbKWf22mG4I/TbxzymewkGI/AAAAAAAAAus/yN351PJtY3A/s1600/end-is-near.jpg, kterej už ale je asi ve tvý povaze.

      Může se stát, že to za rok budou hrát jen HC fandové SW a taky se může stát, že to porazí WoW. Volat tady, jako stará drbna: "Jééééé, Aničkooo, to bude zase epic faaaail!" má ale nulovou výpovědní hodnotu.
      • Zase další individuum s křišťálovou koulí...nemá cenu nijak reagovat..:)
  • MishKonn
    Jen tak na okraj:

    Jack O'Neill pravděpodobně taky čeká na The Old Republic, protože naprosto vystih, jak se ohledně čekání na vydání teď cejtím já:

    http://youtu.be/3L6i5AwVAbs?hd=1
    • MishKonn
      No proto ;)
      • Cahir
        Ale jo Míšo, mě jsi pobavil.
  • to nebud free to play ?
    • pockej pul roku
      • Nemyslim si. BW prohlašují, že se f2p modelu nikdy nedočkáme a já si myslim, že oni to vědí o moc líp než jakejkoli všeználek z diskuzí na games.cz.. Navíc si myslim, že to ani nebudou mít zapotřebí.
        • No když půjde na F2p Lineage 2 tak už je možné všechno
    • naštěstí ne!
      • Tak s tím kdyby najednou přišli, tak okamžitě ruším předobjednávku (resp. prodám svůj CE účet pokud už hra poběží)..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit