Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak nechápu, proč se tu zase trolluje a lidi se hádají. Vždyt ta hra ještě ani nevyšla.

Navíc nikdy nejde dopředu říct, zda ta hra bude mít úspěch či ne.
    Záleží na spoustě faktorů, jako zájímavé pvp, dostatek kontentu na max levelech,
    lore světa, průběh questění, vyvážení charů/pve/pvp atd. Hlavní ale bude to, jestli ta hra lidi bude bavit, zůstanou u ní a vytvoří se komunita. Ale tohle nikdy nejde dopředu odhadnout. A to jak to vypadá na screenech, jestli je to kopie něčeho či ne, tak to s tím vůbec nesouvisí.

Každopádně SW už dopředu mají plus v tom, že jsou ze známého a oblíbeného universa, je to sci-fi hra (žádné pořádné sci-fi MMO tu není, vyjma snad EVE což je ale dost specifická hra) a díky velkému zameření na příběh dokáže člověka docela vtáhnout do svého světa a levelení připomíná hraní normálních RPG se silným příběhem ala třeba Mass Efect.

Jestli ale svých výhod využije a stane se stabilní MMO hrous e slušnou komunitou, to se teprve uvidí a tohle nejde dopředu odhadnout. Tak tu přestaňte řesit blbiny... *5*
  • Souboje jsou svižné a třeba v případě melee class (světelné meče) to i opravdu hezky vypadá.
    Žádné dlouhé pižlání mobů. Skilly docela točíš a jednotlivé boje netrvají dlouho.
    Je to akční a odcejpá to.
  • Hraji Betu a musím konstatovat, že v reálu ta hra vypadá lépe než na screenech.
    Ano je to trochu barevné, ale při hraní mi přijde, že se to do světa SW naprosto hodí.
    Už jen kvůli svítícímm světelným mečům a všude přítomným blasterům atd.

Prostě nenechte se zmást screeny/videii. Hra vypadá dobře.
    Jinak zprasování postav/světa je naštěstí realistické.
    WoWmalovánky a akce každý nový armour musí mít ramena 10x vetší než ten předchozí, se nekoná a ani nepotkáte hubenou ženskou se 150cm, která se ohání mečem o délece tři metry a váze 2 tun ala korejské grindovačky.

Takže u mě grafika OK. Herní zážitej nekazí.
  • MrSanta
    Neboj, tady u nás v Area 51 se budeš mít krásně. Už vás ani nepitváme *1*
  • Amylee.Anderson
    O.o Bojim se.
  • MrSanta
    Určitě se neurážej. My ROZUMNÍ ti mínuska nedáváme. ET.
  • Amylee.Anderson
    Dáváte! :D Jakej rozpláclej obličej? Proč jsem emzák? Achjo pro mě nikdo nemáte rádi :'( (ALe upřímně, nevim, jestli se mam urazit :D)
  • MrSanta
    Právě protože jsi nevycválaná mladá dívka emzáckého původu se nemusíš mínusek bát. My, rozumní pozemšťané, tě máme rádi (skoro stejně jako tvého příbuzného s rozpláclým obličejem) a mínuska ti nedáváme *3*.
    http://2.bp.blogspot.com/-RrM4SdPywdc/ThqAsskn2gI/AAAAAAAAE6M/QW4EvpjGvfQ/s1600/Truth%2Bis%2Bout%2Bthere.jpg
  • Tjn,z traileru to vypadá dost drsně,takový temný a že to nebude sranda,ale samotná hra je tou grafikou trochu pohádková,když to řeknu takhle.
  • Titan je jen pracovni nazev na 100% to bude Word of Starcraft uz kvuli tomu jak rychle vystartovali po manikovi co zacal delat stejnojmenej mod (ve stylu wow) pritom ostatni mody byt maj nazev jekejkoliv jim nevadi naopak je podporuji
  • Víš co je WoW ? ....to je třeba EverQuest s jinou grafikou, nebo horší klon Knight online *1* Prostě tytuly MMORPG ( masivní hra na hrdiny ) mají dost podobný obsah. To je jako když srovnáš letecký simulátor a na konci řekneš, že to bude špatné, protože se tam zase jenom lítá *2* A hlavně WoW se na trhu drží docela dlouho a Sims se také hraje, takže jestliže to přirovnáváš k těmhle hrám, má to docela velký potenciál *5*
  • Taky nejsem fanda graficky zpracovani. Detaily a engine jsou podle me uplne v pohode, ale jestli jsem mel neco na SW jako filmech a vlastne i na KOTORech rad, tak to byl takovej ten prasnej osuntelej mistama az westernovej styl. Ten jsem bohuzel v SWTOR zatim nezahlid ani z dalky.

No uvidim jestli si k novymu roku nadelim TORy nebo ne. Asi to bude zalezet i na tom co GuildWars 2 a datum vydani (cekal bych, ze jestli vyjdou na nejdriv v dubnu aby se nepraly s TORem ... a nebo tak za rok, u nich jeden nevi)
  • No vždy jsem k MMO přistupoval formou natěšení a v zápětí jsem byl zklamán. K SWTOR jsem celkem skeptický, proto by hra mohla nečekaně překvapit *3* Grafika je celkem dobrá. Není potřeba fotorealistická grafika, když se jedná jenom o Sci-fi ze smyšleného světa. Hlavně ať dají do soubojů slušnou dávku dynamiky a není to stylem "čekání na úder". To opravdu nemám rád. No a když se jim to nepovede, bude to velká škoda a můžeme hrát třeba Guild Wars nebo Teru. Je to pořád jenom hra a bioware přijde o ty svoje čísla *7*
  • Amylee.Anderson
    I kdybych byla vycválaný stařec bez emzáckého původu, tak bych si mohla psát co chci, ale bála jsme se ukřižování v podobě mínusů, to bych přece nepřežila :D

Btw, ale vážně... Proč emzák?:D
  • Na kazdem uctu bude moznost mit vice postav, takze to pujde. Akorat nebude moci hrat oba zaroven.
  • Zdravím,
    tohle je první MMORPG, kterou hodlám hrát, a tak bych se rád zeptal, nevíte jestli bude možné mít třeba dvě postavy s různými jmény? Za jednu bych hrál já, za druhou sestra. A než se tu rozmůžou řeči, že to stojí jen pár korun, tak to budu hrát jen tak 10 hodin měsíčně, takže při přepočtu na předplatný by to bylo docela dost :-).
    Děkuji za informaci.
  • když už existuje něco takovýho jako je diskusní troll tak musí přece existovat i nějaká protiváha... *3*
  • *facepalm*
  • >v našich hrách
    >cod
    >nope.dll
  • MrSanta
    Ty jsi nevycválaná mladá dívka, navíc ještě emzák. Ty si klidně můžeš psát co chceš *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit