Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pochybuhu ze tohle bude F2P uz nato ze ta hra stala vic nez film Avatar. Maximalne az za 3 roky a to tam musi bejt fakt malo lidi, ale to se nestane kdyz to ma nalepku BIOWARE a napis Old Republic tak to bude hrat hodne lidi.
  • Amylee.Anderson
    Já se normálně bojim to napsat... ale tou grafikou to na mě působí jak The Sims 3: Star wars :D
  • Hm, ještě že BW bude mít ve hře mechanizmus zabraňující gankování a zabíjení během questících dialogů. A ještě že za sebou bude většina lidí mít guildu. A ještě že tak tejden po releasu budou všichni 3x vyšší lvl než ty, když nebudeš questit, ale jen se snažit gankovat. Good luck sir *1* *1*
  • Já si to zahraju, v takových hrách je po spuštení vždycky plno lidí co delají questy no a já je budu gankovat. To je vždycky ohromná zábava.
  • Osobně s tebou nesouhlasí jelikož kvalitních sci-fi MMORPG je málo (takřka žádné krom EVE online) .
    Úspěch to mít určitě bude a to obrovský. Dle mého názoru se společně z GW2 podělí o budoucí pomyslný MMORPG trůn
  • No když půjde na F2p Lineage 2 tak už je možné všechno
  • Jsem rád, že skeptický dědci z tiscaligames diskuzí, kteří se oháněj lživejma informacema a "faktama" vycucanejma z prstu a kteří o sobě smejšlej jako o nějakejch profi herních analyticích pokaždý, když snesou nějakou zarudlou prognózu, nebudou hrát swtor a já je nepotkám ve hře. Thank you based god!
  • Taky myslim, že je to fail, ale za rok ( až to bude f2p ) si to vážne asi zkusim zahrat *1*
  • MishKonn
    No proto ;)
  • Nemyslim si. BW prohlašují, že se f2p modelu nikdy nedočkáme a já si myslim, že oni to vědí o moc líp než jakejkoli všeználek z diskuzí na games.cz.. Navíc si myslim, že to ani nebudou mít zapotřebí.
  • MishKonn
    A nakonec to dopadne tak, že to bude za rok hrát i on *1*
  • To si vážně myslíš, že tvoje prognózy někoho zajímají, nebo dokonce tak zajímají, že si na tebe za rok vzpomene?
  • Vypočítavost nejvyššího kalibru...být idiotem protože můžu být idiotem a v podstatě bez důsledků ? Potom nemáme se světem bejt tam kde jsme že ?
  • Tak s tím kdyby najednou přišli, tak okamžitě ruším předobjednávku (resp. prodám svůj CE účet pokud už hra poběží)..
  • Zase další individuum s křišťálovou koulí...nemá cenu nijak reagovat..:)
  • Ellendway
    Mě je líto, když takovým deb***m jako jsi ty nedochází, že web z něčeho žít musí.
  • MishKonn
    Nevím, proč bys měl sbírat mínuska. Možná za ten přístup á la http://3.bp.blogspot.com/-QbKWf22mG4I/TbxzymewkGI/AAAAAAAAAus/yN351PJtY3A/s1600/end-is-near.jpg, kterej už ale je asi ve tvý povaze.

Může se stát, že to za rok budou hrát jen HC fandové SW a taky se může stát, že to porazí WoW. Volat tady, jako stará drbna: "Jééééé, Aničkooo, to bude zase epic faaaail!" má ale nulovou výpovědní hodnotu.
  • to bude zase epic fail, do roka to budou hrat jen HC fandove SW. (tesim se az nazbiram hromadu minusu a za rok se sem podivame a uvidime kdo mel pravdu *3* )
  • pockej pul roku
  • MishKonn
    Jen tak na okraj:

Jack O'Neill pravděpodobně taky čeká na The Old Republic, protože naprosto vystih, jak se ohledně čekání na vydání teď cejtím já:

http://youtu.be/3L6i5AwVAbs?hd=1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit