Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=ezSA3GVlAJY

link na youtube v hd
  • to bude zase epic fail, do roka to budou hrat jen HC fandove SW. (tesim se az nazbiram hromadu minusu a za rok se sem podivame a uvidime kdo mel pravdu *3* )
    • Osobně s tebou nesouhlasí jelikož kvalitních sci-fi MMORPG je málo (takřka žádné krom EVE online) .
      Úspěch to mít určitě bude a to obrovský. Dle mého názoru se společně z GW2 podělí o budoucí pomyslný MMORPG trůn
      • SWTOR je strasne zabavne pokud umis aspon solidne anglicky byl jsem v bete a je nemozne se od toho odtrhnout jak se tesis na dalsi dialog :) a strasne jsem si tam oblibyl Huttbal ( pvp )
        nedivil bych se kdyby GW2 s polecne se SWTOR sesadili wowko. WoW uz pomalu nema nic spolecneho se svetem Warcraftem blizzardi ho sami nicej a prichystavaji lidi na jejich novou mmo hru Titan, kdyby nezabili vsechny hlavni hrdiny warcraftu tak je to porad dobra hra, nejlepsi byla Vanila ale tenhle Cataclysm je hruza u cata jsem vydrzel jen 3 mesice a uz nato pecu a ten dalsi datadisk kde budou naci pandaloriani je uplna blbost *7* *11*
        • Titan je jen pracovni nazev na 100% to bude Word of Starcraft uz kvuli tomu jak rychle vystartovali po manikovi co zacal delat stejnojmenej mod (ve stylu wow) pritom ostatni mody byt maj nazev jekejkoliv jim nevadi naopak je podporuji
        • Cahir
          Díky za info! Těším se na swtor čím dál víc.
    • To si vážně myslíš, že tvoje prognózy někoho zajímají, nebo dokonce tak zajímají, že si na tebe za rok vzpomene?
      • MishKonn
        A nakonec to dopadne tak, že to bude za rok hrát i on *1*
        • Taky myslim, že je to fail, ale za rok ( až to bude f2p ) si to vážne asi zkusim zahrat *1*
          • Pochybuhu ze tohle bude F2P uz nato ze ta hra stala vic nez film Avatar. Maximalne az za 3 roky a to tam musi bejt fakt malo lidi, ale to se nestane kdyz to ma nalepku BIOWARE a napis Old Republic tak to bude hrat hodne lidi.
    • MishKonn
      Nevím, proč bys měl sbírat mínuska. Možná za ten přístup á la http://3.bp.blogspot.com/-QbKWf22mG4I/TbxzymewkGI/AAAAAAAAAus/yN351PJtY3A/s1600/end-is-near.jpg, kterej už ale je asi ve tvý povaze.

Může se stát, že to za rok budou hrát jen HC fandové SW a taky se může stát, že to porazí WoW. Volat tady, jako stará drbna: "Jééééé, Aničkooo, to bude zase epic faaaail!" má ale nulovou výpovědní hodnotu.
      • Zase další individuum s křišťálovou koulí...nemá cenu nijak reagovat..:)
  • No vždy jsem k MMO přistupoval formou natěšení a v zápětí jsem byl zklamán. K SWTOR jsem celkem skeptický, proto by hra mohla nečekaně překvapit *3* Grafika je celkem dobrá. Není potřeba fotorealistická grafika, když se jedná jenom o Sci-fi ze smyšleného světa. Hlavně ať dají do soubojů slušnou dávku dynamiky a není to stylem "čekání na úder". To opravdu nemám rád. No a když se jim to nepovede, bude to velká škoda a můžeme hrát třeba Guild Wars nebo Teru. Je to pořád jenom hra a bioware přijde o ty svoje čísla *7*
    • Souboje jsou svižné a třeba v případě melee class (světelné meče) to i opravdu hezky vypadá.
      Žádné dlouhé pižlání mobů. Skilly docela točíš a jednotlivé boje netrvají dlouho.
      Je to akční a odcejpá to.
  • tohle neni nic vic nez wow s grafikou the sims ve ktere je plno rozhovoru a par mesicu po vydani skonci tenhle boom a lidi odejdou jinam
    • Víš co je WoW ? ....to je třeba EverQuest s jinou grafikou, nebo horší klon Knight online *1* Prostě tytuly MMORPG ( masivní hra na hrdiny ) mají dost podobný obsah. To je jako když srovnáš letecký simulátor a na konci řekneš, že to bude špatné, protože se tam zase jenom lítá *2* A hlavně WoW se na trhu drží docela dlouho a Sims se také hraje, takže jestliže to přirovnáváš k těmhle hrám, má to docela velký potenciál *5*
    • Thank you profesor! Křišťalová koule, nebo roky praxe v herním průmyslu jako analytik?
      • iplne jednoduse Star trek online velke ocekavani ale nakonec hra ve ktere chybi poradny obsah SWG velke ocekavani nakoc to moc lidi nehralo a servery vypnuly/age of conan velky boom a nakonec to hralo sotva 50tisic lidi takze hru musely dat na f2p jedinou svetlou vyjimkou je lord of the ring online ktery byl velice uspesny protoze je dobre udelana a docela tezka online podle filmu zatim nikdy poradne nevysli protoze je velke mnozstvi filmovych fanousku ktere do toho vklada velke nadeje ze kterych nakonec sejde nerikam ze to nebude uspesne a jelikoz mas v podpisu fotku forda z blade runnera taky by te nasralo kdyby ti tvuj oblibeny film znechutily hrou ve ktere jenom chodis a pomackas par klaves a hned mas vyhrano.
        • Tak jsem to přelouskal, i když absence čárek v souvětích a teček na jejich koncích to značně ztížila. Ale moc nevim, co na to říct, SW je moje oblíbený univerzum a nas*alo by mě, kdyby to nějakou hrou zkazili, ale tady se to, věřim, nestane. Pokud o hře máš dostatek informací, tak musíš vědět, že se vyvarovává všech chyb, který natropily tebou zmíněné mmo's. Věř mi, po všech těch ztroskotanejch mmočkách jsem skeptickej až až, ale SWTOR jediná (a možná ještě GW, které ale mě osobně moc neláká) prorazila tu skepsi a díky faktům, který o hře vim, věřim, že se stane dalšim velkym hráčem na poli mmo.
  • SA-reg
    Všiml jsem si, že si lidi stěžují v několika videí na reklamy. Jenže mě se žádná reklama ve videu nikdy neobjeví... a já bych si chtěl taky zanadávat. *10*

Tady je screen mého prohlížeče:
    http://i54.tinypic.com/14b6edg.jpg
    A tady moje doplňky:
    http://i54.tinypic.com/2921y0y.jpg

Poradí mi někdo co mám dělat, aby na mě taky vyskakovaly otravný reklamy a já na ně mohl společně s vámi nadávat?
    • a taky se ti neobjeví nejaké okno které by si treba rád videl
      • SA-reg
        Vážně? *10* *13*

O co přicházím?
        • o to prece vubec nejde jde o princip, proč bych si mel instalovat 10 kravin když si chci kouknout video na serioznim webu
          • SA-reg
            *9* *13* *10*

To je škoda no. Já se teda v tomto případě principem nezaobírám, třemi kliky nainstaluju AdBlock Plus a mám na vždy pokoj. Zbytek je pouze ghosting z:
            http://donttrack.us

Opravdu je mi líto, že nemám vaše starosti s reklamami. Taky je mi líto, že si nedokážete zařídit věci jak potřebujete a musíte snášet všechno, tak jak vám to někdo naservíruje bez možnosti zlepšení zážitku.

Možná by redakce mohl nabídnout premium Tiscali účet bez reklam. I když pokud si nedokážete aspoň základně upravit prohlížeč jak potřebujete, tak pochybuju, že by jste dokázali zaplatit peníze po internetu.

Mimochodem Adblocj Plus není kravina, je to nejpoužívanější doplňek webových prohlížečů vůbec, který ti usnadní pohyb na netu o 500%. Pokud ti přijde jako kravina, tak tě vážně lituju. Naprosto bez urážky tě lituju. Tvoje prohlížení internetu musí být hrozný zážitek.
            • Ellendway
              Mě je líto, když takovým deb***m jako jsi ty nedochází, že web z něčeho žít musí.
            • SA-reg

Jakej trolling? Ty dva joke příspěvky výše? Neunesl jsi je? No, v tom případě to asi trolling byl... napsal jsem to, protože tady všichni brečí o reklamách a přitom existuje naprosto jednoduché řešení... znovu opakuju, že pokud někdo nezná AdBlock Plus, tak ho doopravdy lituju. Jeho prohlížení internetu muselo stát za nic.

A btw jsi naprostej 100% příklad AD HOMINEM.
              http://cs.wikipedia.org/wiki/Logick%C3%BD_klam#.C3.9Atok_na_.C4.8Dlov.C4.9Bka_.C4.8Di_na_lidsk.C3.BD_produkt_.28argumentum_ad_hominem.29
            • No mě reklamy nevyskakujou, ale je mi líto tebe...a je mi líto, že nemám tvoje starosti a nemám potřebu předvádět takovej mega trolling .))
  • To je sice pěkný ale pointa je v tom, že tady narážíš na to, že bys chtěl mít starosti na to, žřešit nějaký reklamy, já konstatuju to, že bych chtěl mít tvoje starosti s ubrečenci a přinášením jim osvěty...samozřejmě, že jsem to neunesl...máš naprostou pravdu
    • SA-reg
      No jo asi máš pravdu... kašlu na všechny... brečte dál o reklamách.

Přidám se k ***** a jeho Justice League a půjdu zachraňovat svět. Pak mi nezbyde čas na nějakou diskuzi.

EDIT: A tvůj Ad Hominem je naprosto hroznej... já v podstatě napsal lidem, ať si nainstalujou AdBlock Plus. Jo, možná trochu moc rozvlátě a tak, že to asi každýmu hned nedošlo. Ale to byla jediná zpráva, co jsme vám chtěl sdělit: Nainstalujte si AdBlock Plus.
      Tobě se to z nějakého důvodu nelíbí... a tak mě napadáš za to, že jsem chtěl poradit. No a napadáš mě tím, že mě zesměšňuješ za to, že sem chodím a píšu. No a přitom sem taky chodíš... no... co na to říct...

Mínuska už neřeším, ty mi lidi dávají ze setrvačnosti...
      • MishKonn
        Jsem rád, že jsi tam přidal to "v podstatě", protože to bylo opravdu zapotřebí.

Mínuska totiž nedostáváš proto, že lidem radíš, aby nainstalovali adblock, ale proto, že to podáváš jako arogantní kr*tén.
        • SA-reg
          A ještě poslední část cesty do mé duše. Když už se tam MishKonn ponořil...

V podstatě je mi jedno jak tady vypadám, a tak můžu klidně být šmejd. Povím to takto... nikdy nepotkám nikoho z Vás, nikdy nebudu konfrontován s tím, co tady píšu jinak než přímo tady. A tak je mi jedno, co si myslíte. To , že "SA-rega" považujete za trolla a vola mi nezkrátí žíly, nedostanu z toho infarkt atd.. takže je mi to pořád jedno. Když mi kamarád řekne, že chodí na Games.cz, tak se nepřiznám, že jsem otrapa z diskuzí... atd. atd.

Naopak na univerzitě, kde studuju jsem slušný, úslužný a milý... dobré jméno u lektorů a kamarády potřebuju ke studiu. Doma taky, protože svou rodinu miluju...

Toto je moje přesvědčení ke kterému jsem dospěl (je jedno co děláš, pokud je to jedno a na následcích nezáleži). Vyžaduje to, abych správně poznal co je a co není jedno...
          Asi je to špatné, a zním jako cynik, ale už se těžko přeučím.

SA-reg out.
          • Vypočítavost nejvyššího kalibru...být idiotem protože můžu být idiotem a v podstatě bez důsledků ? Potom nemáme se světem bejt tam kde jsme že ?
          • Normální člověk se nechová jako arogantní šmejd prostě proto, že není arogantním šmejdem. Zdůvodňovat slušné chování tím, že je třeba se tak chovat aby si vybraná skupina lidí myslela že jsi slušný o tobě mnohé vypovídá.
          • MishKonn
            A tím jsi v mých očích klesnul ještě víc.

Opravdový šmejd totiž udělá šmejdský rozhodnutí i přesto, že to bude mít následky, a tím si zaslouží alespoň trochu toho respektu.

Ale ty? Ty jsi akorát prodejný přitakávač, který (podle tvých slov) je v reálném světě zabořen až po krk do hněda a pak si to v největším slabošství (paradoxně s pocitem největší síly) vylívá na internetu.

Obzvlášť ta část ohledně nepřiznání se k otrapství na diskuzích před kamáradem mne opravdu dostala.

You're a pathetic little man.
        • SA-reg
          To jsme na internetu všichni, ne? To nám internet dovoluje. Whether you like it or not.

A nemyslím, že bych byl v tomto konkrétním případě zas tak arogantní... první dva příspěvky byly joke... ten se snad doktl jen těch, kterých se týkal. Když vripkuješ o blondýnkách, řidičích atd. tak je to taky arogance?
          Dál jsem jen politoval ty, kteří AdBlock ještě nemají a obvinil právem ***** z ad hominem a zavtipkoval, že má Justice League.

Myslím, že arogantnější by bylo, kdyby napsal "volové, nainstalujte si AdBlock Plus"... což jsme neudělal
          • MishKonn
            Zajisté všichni, kteří se tak rozhodnou...

Ale nic to nemění na tom, že tvá mínuska se setrvačností nemají nic společného. *3*
            • SA-reg
              Máš pravdu.

Bude to 4chanem... tam jsou šmejdi všichni. Nebo spíš jsme.
            • MishKonn
              Jsem vděčný za ten edit. Ukazuje, proč se takhle vůbec na internetu prezentuješ.

S Jindrou tady na diskuzích na mě opravdu nechoď, vzhledem k jeho profilu naprosto jalového puberťáka, u kterého opravdu občasná trefa do černého (i když já jsem jí nezaznamenal) může vyvolat ona proklamovaná "setrvačná mínuska".

To však není tvůj případ. Já tvému příspěvku dal mínus proto, že se mi prezentoval přesně jako onen "šmejd", a neviděl jsem v něm byť špetku humoru, právě naopak, přetékal cynismem. Nepochybuji, že takových bylo a bude víc.

A ohledně našeho chování na internetu - to už navždy bude stát a padat jen a pouze na tom jediném rozhodnutí, jak se budeme prezentovat. A potřeba si hrát na "šmejda" někde na internetové diskuzi možná svědčí o nějakých nedostatcích v jedincově reálném životě...
            • SA-reg
              Toť otázka... jindra.veliky taky dostává mínus i když jednou napíše něco normálního a ne zrovna kec o tom jak mu máma kupuje Skyrim či co...

A "všichni co se tak rozhodnou"... ano máš pravdu... ta možnost být i na internetu 100% slušný tu je... ale anonymita dělá své... co si budeme povídat. Koneckonců lepší je být šmejd na interneru než v reálném životě. (Aspoň já si to myslím.) Samozřejmě nejlepší je nebýt šmejd vůbec... ale takových lidí dnes moc není...
  • Jsem rád, že skeptický dědci z tiscaligames diskuzí, kteří se oháněj lživejma informacema a "faktama" vycucanejma z prstu a kteří o sobě smejšlej jako o nějakejch profi herních analyticích pokaždý, když snesou nějakou zarudlou prognózu, nebudou hrát swtor a já je nepotkám ve hře. Thank you based god!
    • Ja jsem rad, ze sem kazdou hodinu prijdes a snazis se nepravit neznale jedince. Diky tomu, ze budes hrat SWTOR, te zase mi nepotkame v nasich hrach.
      • když už existuje něco takovýho jako je diskusní troll tak musí přece existovat i nějaká protiváha... *3*
      • >v našich hrách
        >cod
        >nope.dll
        • *facepalm*
  • Zdravím,
    tohle je první MMORPG, kterou hodlám hrát, a tak bych se rád zeptal, nevíte jestli bude možné mít třeba dvě postavy s různými jmény? Za jednu bych hrál já, za druhou sestra. A než se tu rozmůžou řeči, že to stojí jen pár korun, tak to budu hrát jen tak 10 hodin měsíčně, takže při přepočtu na předplatný by to bylo docela dost :-).
    Děkuji za informaci.
    • Na kazdem uctu bude moznost mit vice postav, takze to pujde. Akorat nebude moci hrat oba zaroven.
  • Já si to zahraju, v takových hrách je po spuštení vždycky plno lidí co delají questy no a já je budu gankovat. To je vždycky ohromná zábava.
    • Bohuzel, takto pokrocila funkce ve hre nebude. Prece si nemyslis, ze se ve vesmiru lidi zabijeji, zatimco plneji ukoly?
    • Hm, ještě že BW bude mít ve hře mechanizmus zabraňující gankování a zabíjení během questících dialogů. A ještě že za sebou bude většina lidí mít guildu. A ještě že tak tejden po releasu budou všichni 3x vyšší lvl než ty, když nebudeš questit, ale jen se snažit gankovat. Good luck sir *1* *1*
  • to nebud free to play ?
    • pockej pul roku
      • Nemyslim si. BW prohlašují, že se f2p modelu nikdy nedočkáme a já si myslim, že oni to vědí o moc líp než jakejkoli všeználek z diskuzí na games.cz.. Navíc si myslim, že to ani nebudou mít zapotřebí.
        • No když půjde na F2p Lineage 2 tak už je možné všechno
    • naštěstí ne!
      • Tak s tím kdyby najednou přišli, tak okamžitě ruším předobjednávku (resp. prodám svůj CE účet pokud už hra poběží)..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit