Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Trochu mi to připomíná trailer na AC1. Běží přes celé město, prodírá se davem, zabije pár vojáků a nakonec hodí epický skok na templáře, který zrovna vytahuje zbraň. Fakt, naprostý AC1.
  • Už minulý trailer mi ten xicht hlavního asasína někoho připomínal, jo, je to Green :)

http://www.csfd.cz/tvurce/34674-logan-marshall-green/galerie/filtr-290958-prometheus/?type=film-1
    • Mě ten xicht připomíná Bolka Polívku *6*
  • Tak to je řádná pitchovina a provedení tragický. Takhle prznit Woodkida, templáře na ně.
    • deridon
      Taky mi to přišlo slabší, ale pamatuju jak použili Iron od Woodkida u AC: Revelations render traileru a ten byl velmi povedený.. díky tomu jsem se dostal vlastně k jeho hudbě.. u Dying Light byl Run Boy Run, tež dobře zasazen
      • Pilgrim66
        K Woodkidu mě taky přivedlo Iron u Revelations...
  • Magister_Peditum
    Trailer parádní. Sice to s nějakým "asásinským" postupem nemá moc společného, aneb hrrr čelem na nepřítele, prosekat se zástupem jeho poskoků a pak se nechat obklíčit, ale na AC Unity jsem zvědav spíš kvůli prostředí a době, kdy se odehrává, než kvůli příběhu.
    • Paulcz
      Možná pěkné zpracované po grafické stránce, ale je to hrozně nanicovatý :) Gaypavoukomasovejvrahhrdina skáče po střechách s ultradrsným výrazem a důstojník ani nestačí tasit i když na to měl asi pět minut..
      • ale vypadá to že na něj útočí dva vojáci současně, to ve hře určitě nebude
        • Bude to součástí DLC.
          • a já myslel že v DLC se budeš po boku mimozemšťanů snažit Tempářům zabránit vyhubit dinosaury
  • TheGGG
    Tak to je klasický love story. Se do sebe zamilujou, on ju pichne, budou mít fagany a za ty se bude hrát v dalších dílech.
  • Popíkem? Neříkám, že ten hudební doprovod k videu sedne, ale nazvat Woodkida popíkem, to chce vážně trochu odvahy :)
    • tomocz
      Je jedno co to je, Woodkid má některý písničky naprosto boží, originální a neotřelý (já považuju za nej asi Run, boy, run) :) Goldent Age do tohoto traileru taky dost padne
    • přesně, jednoznačnej neo-folk *5*
  • Škodice, že se tady rýsuje zase jistá černobílost. Romance dvou frakcemi odlišných person, který jsou součástí přes půl milénia trvajícího filosofickýhokonfliktu o nepochopení a honbou za mimozemšťanama a se zlým režimem za zadkem. Zaplétka taková nemastná. Dá se o tom už teď pochybovat, ale třeba bude mít scénarista koule a udělá z téhle dámy slušnou vypočítavou mrchu, která se nebude zdráhat našeho borce v kapuci, až jí poslouží, poslat na věčnost.
    • tomocz
      Hlavně aby jí párkrát stihnul nabrat na kolík... pak ať si s ním dělá, co chce :D
      • Nepochybně. Už to vidím, jak se tady propojí zas nějaká linie. Kapucář zbouchne templářku a bude z toho existenční faux pas, letitý práce na kodexu obou řádu v hnoju. Po zbytek století po nich půjdou obě frakce a snad se jim nevyhne nějakej ten úspěšnej atentát. Z malýho hybrida, vychovanýho regenátem jedné, či druhé strany, vyroste zarputilej anti-templářskej-anti-assassin, který si založí vlastní řád s cílem ukončit obě strany jednou provždy, protože nedopřáli jeho rodičům. Ještě to zapasovat do moderní linie kolegy Desmonda a je vystaraná zápletka na další díl. Pohoda.
  • Vojta_Ilavsky
    Škoda že je to masovej vrah ten assassin.
    A já jsem si dřív naivně myslel že prazáklad assassina je vraždit tajně a za každou cenu. :(
    • UBI má docela koule, podněcovat v téhle době mezi mládeží revoluční nálady *1*
  • Souhlas s xGeorgeXx teď jsem natěšenej jak malý děcko *1* Super trailer který ukázal vše co by měl správný assassin mít a myslím že je každému jasné že mladá šlechtična bude pro Arna důležitá z více důvodů *2*
    • Sakra to tu nejdou upravovat komentáře? Tu první větu jsem omylem zkopíroval z jiné diskuze a nemůžu už jí dát pryč *9*
      • Magister_Peditum
        Zaregistruj se a budeš moct.
  • Templáře pro všechny assassíny ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit