Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Assassin's Creed Unity představuje překvapivého spojence
30.7.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Ta holka je asi ráda, mohla zemřít celkem rychlou smrtí na gilotině, ale místo toho ji roztřílej na kusy. Thanks, asshole!
-
-
Jak to bylo? Až hlava upadne, snažte se co nejdéle mrkat? Až kulka dopadne, h o v n o ze svěrače vypadne.
-
-
Asasíni a templáři ve Francouzské revoluci? Tak to už chybí jen španělská inkvizice, protože nikdo nečeká španělskou inkvizici!
-
-
Nikdo ale by nebyl připraven na nejsměšnější vtip na světě !
-
Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise
-
-
...and comfy guillotine with a soft cushion on a rope, the latest French invention.
-
-
-
Ja neviem ale keď neviete spraviť media player tak tam dávajte link na youtube ... tento problém mám už vyše pol roka keď mením hlasitosť tak sa úplne stiahne a nedá sa pridať...
-
-
1. chod na yotube.com
2. zadaj nazov hry
3. nastav filter na dnesne videa (resp. na cas kedy bol uverejneny clanok na tomto webe)
4. win ! -
-
5. *facepalm* on you
-
-
Já používám Operu Next a celou dobu pohoda... v čem ti to blbne?
-
-
chrome
-
-
Divný, to běhá na stejným podvozku... o.O
-
-
-
-
Popíkem? Neříkám, že ten hudební doprovod k videu sedne, ale nazvat Woodkida popíkem, to chce vážně trochu odvahy :)
-
-
Je jedno co to je, Woodkid má některý písničky naprosto boží, originální a neotřelý (já považuju za nej asi Run, boy, run) :) Goldent Age do tohoto traileru taky dost padne
-
přesně, jednoznačnej neo-folk *5*
-
-
Po AC 3,4 je to nádhera
-
Za všechno můžou mimozemšťani.
-
Takže kombinace traileru na jedničku (slowmotion jump na padoucha na popravišti), Brotherhood (guard says stop, just kill him with your awesome), Revelation (Woodkid) a prvních Pirátů z karibiku (kde Orlando úplně stejně zachraňuje Deppa).
A proč, proboha, ti Assassini jednou nemůžou prostě vyrazit včas, aby nemuseli furt tak běhat? -
-
protože nikdo nechce hrát nudné hry. Cokoliv co je moc reálný začne být těžká nuda.
-
protoze byt assassinem je cool a chodit vcas neni cool
-
-
Tak to je klasický love story. Se do sebe zamilujou, on ju pichne, budou mít fagany a za ty se bude hrát v dalších dílech.
-
Trailer parádní. Sice to s nějakým "asásinským" postupem nemá moc společného, aneb hrrr čelem na nepřítele, prosekat se zástupem jeho poskoků a pak se nechat obklíčit, ale na AC Unity jsem zvědav spíš kvůli prostředí a době, kdy se odehrává, než kvůli příběhu.
-
-
Možná pěkné zpracované po grafické stránce, ale je to hrozně nanicovatý :) Gaypavoukomasovejvrahhrdina skáče po střechách s ultradrsným výrazem a důstojník ani nestačí tasit i když na to měl asi pět minut..
-
-
ale vypadá to že na něj útočí dva vojáci současně, to ve hře určitě nebude
-
-
Bude to součástí DLC.
-
-
a já myslel že v DLC se budeš po boku mimozemšťanů snažit Tempářům zabránit vyhubit dinosaury
-
-
-
-
-
Úžasný Trailer, Ubisoft prostě umí dělat dobrý trailery. Jsem zvědavý na velikost Paříže.