Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Assassin's Creed Unity představuje překvapivého spojence
30.7.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Ono to "popíkem" protkaný zbytečně neni. AC trailery vždycky měly takovou dost nepatřičnou hudbu, ale vždycky do sebe dokonale zapadlo :) Nebejt těch trailerů, nemám Woodkida a Unkle ♥
-
-
no jako bych to psal já :D
-
-
Woodkid není popík...
-
Templáře pro všechny assassíny ....
-
Škoda že je to masovej vrah ten assassin.
A já jsem si dřív naivně myslel že prazáklad assassina je vraždit tajně a za každou cenu. :( -
-
UBI má docela koule, podněcovat v téhle době mezi mládeží revoluční nálady *1*
-
-
Už minulý trailer mi ten xicht hlavního asasína někoho připomínal, jo, je to Green :)
http://www.csfd.cz/tvurce/34674-logan-marshall-green/galerie/filtr-290958-prometheus/?type=film-1 -
-
Mě ten xicht připomíná Bolka Polívku *6*
-
-
Trochu mi to připomíná trailer na AC1. Běží přes celé město, prodírá se davem, zabije pár vojáků a nakonec hodí epický skok na templáře, který zrovna vytahuje zbraň. Fakt, naprostý AC1.
-
Popíkem??? Ty vole to si fakt děláš prd*l, to je Woodkid http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs Taková skvělá hudba a prej popík, se pose*ru. Poslechni Justínu a poznáš popík...
-
-
Podle mě je to obojí. Woodkid a zároveň pop :-) Každopádně se mi to tam moc nehodí - i když je tam slyšet inspirace asi dobovou (klasicistickou?) muzikou - je to jak poslouchat Coldplay k záběrům z 2.sv války.
-
-
Je to folk neo-folk nebo když už tak indie rock ale rozhodně ne pop...
-
-
indie rock bez kytar, to jako fakt? *1*
-
-
Neříkám že všechny jeho songy. Btw: pokud si myslíš že kytara definuje rock tak nemáš o hudbě ponětí. Rock se dá dělat i bez kytar...
-
-
Dle avataru lze poznat, kterému žánru fandím a taky, která kapela je mému srdci nejbližší. No a jelikož tento žánr sleduji a doslova se v něm prohrabuji, tak si vybavuji právě jednu rockovou (pop-rockovou) kapelu z Británie, která kytaru nepoužívá, a to Keane. Nemám je sice rád a pro mě kytara k rocku neodmyslitelně patří, ale zmínit jsem je musel. *4*
-
Zas tak se nevyznám abych tak dobře odlišil žánry, ale řekl bych že Candle in the wind je právě ten soft rock... Doktore ty jsi mě nepochopil? přece se nebudu hádat s pánem času to by byla předem prohraná bitva :) Jinak to už se ale bavíme o jiném žánru to je špatnej příklad, když uděláš na piáno cover elektronické hudby tak už to není elektronická hudba, kdežto rock na čelo je pořád rock...
-
Covery opravdu neberu... to bys pak mohl Johnnyho Cashe zařadit do industrial rocku (Hurt) :-D
Opravdu mě nenapadá rock bez kytar.
Ovšem. jestli počítáš "Candle in the wind" jako rock... -
Samozřejmě máš pravdu Doktore přecijen jsi doktor takže pokoušet se přeargumentovat tebe by bylo značně iracionální :) Nicméně to už by jsme se jen hádaly o pojmech. S kytarou je každej rock song vždicky jen lepší a ani se neodvážím tvrdit něco jiného, ale ať mi nikdo netvrdí že bez kytary se rock nedá dělat protože je to blbost... BTW: Doktore už jen 24dní 5hodin a 8minut *3* ...
-
"Už jsem jasně psal že NEMLUVÍM POUZE O INDIE ale celkově o rocku" 2Cellos jsou dostatečnej argument k tomu abys viděl že k rocku nepotřebuješ kytaru.
Btw: tohle jsou žánry co dělá Elton John podle Wiki "Rock, pop rock, glam rock, soft rock, R&B" Takže ano je to rocker a vzhledem k tomu že hraje na piáno a ne kytaru je evidentní že se celou dobu hádám s někým kdo se v hudbě pořádně nevyzná a jen trolluje... -
2Cellos zajímavé, že existuje žanr cello rock jsem tedy netušil, ale abychom neodbíhali od tématu, už jsi našel ty indie rock kapely co hrají bez kytar?
-
ani Nirvana není indie rock ;)
-
Elton John a Billy Joel jsou rockeři, indie rock se dá dělat bez kytar, prosím, pokračuj... *1*
-
Nemluvil jsem pouze o indie ale celkově o rocku Apocalyptica začínala na 3 čela a bubny a udělala takhle album plné coverů Metallicy, Elton John neměl kytaru, stejně tak Billy Joel je čistě piano man, když uděláš Acapella cover na Led Zeppelin tak nemáš žádnej nástroj ale pořád je to rock. A vzhledem k tomu že baskytara není kytara jako taková, tak můžeš najít desítky kapel co mají jen basu a žádnou kytaru. http://www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk Vidíš tam někde kytaru? http://www.youtube.com/watch?v=jS826PwLHdQ Co tady? Není tam, ale pořád je to Nirvana...
-
Rock bez kytar? Smyčcové kvarteto bez smyčců...
-
ok, jmenuj 3 indie rock kapely co nepoužívaj kytary
-
-
-
-
-
popík..
-
-
vykradený Faithless.. ale whatever *1*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=LuqEbRzy_t8 Jestli je tohle ten faithless co máš na mysli, tak nechápu co ty dvě mají společné http://www.youtube.com/watch?v=RWMMdX6KYGM Ačkoli se opravdu snažím faithless nezaujatě posoudit tak to prostě nejde, neslyším tam nic než elektronické tuc tuc a šišlavého černocha. Woodkid tam má v podstatě jen housle, piáno a čelo, naprosto jinej level hudby. Tak by mě opravdu zajímalo jakou spojitost tam slyšíš ty. Je ale možné že jsem měl jen malé množství drog a Faithless pak zní jinak než vrtání díry do mozku...
-
-
tl;dr
faithlesss jak vyšitý, jestli to neslyšíš vyčisti si uši -
-
ale maj tam šišlavýho bělocha místo šišlavýho černocha dělaj ten samej beat bubnama a ne elektronicky, jo a úplně jiný černobíly slowmo video.. *1*
-
-
-
-
-
-
Tak to je řádná pitchovina a provedení tragický. Takhle prznit Woodkida, templáře na ně.
-
-
Taky mi to přišlo slabší, ale pamatuju jak použili Iron od Woodkida u AC: Revelations render traileru a ten byl velmi povedený.. díky tomu jsem se dostal vlastně k jeho hudbě.. u Dying Light byl Run Boy Run, tež dobře zasazen
-
-
K Woodkidu mě taky přivedlo Iron u Revelations...
-
-
-
akorat je to historicky špatne protože gilotinu použivala hlavne luza ktera popravovala bez rozmyslu koho se ji zachtelo. a tady v podstate vojaci predstavuji policii takže hl. hrdina je defacto seriovy vrah (hrat za vraha, proč ne, to tu už bylo, ale proč ho prezentuji jako hrdinu). achjo dnešní hry maji uplne prevracenou moralku.
-
-
jenže ta lůza měla vlastní policii/armádu, jak jinak myslíš že by ty tisíce lidí k těm gilotinám dovlekli?
-
Coze? Gilotinu pouzival Robespierre (resp. na jeho rozkazy) denne a sam pod ni taky skoncil. Stejne jako Ludvik a Antoinetta...
-
-
Souhlas s xGeorgeXx teď jsem natěšenej jak malý děcko *1* Super trailer který ukázal vše co by měl správný assassin mít a myslím že je každému jasné že mladá šlechtična bude pro Arna důležitá z více důvodů *2*
-
-
Sakra to tu nejdou upravovat komentáře? Tu první větu jsem omylem zkopíroval z jiné diskuze a nemůžu už jí dát pryč *9*
-
-
Zaregistruj se a budeš moct.
-
-