Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
Parada *14* *14* i ta mimika se zda lepsi. Uz se nemuzu dockat
-
Vypada to krasne a opatrne se tesim. Jen me porad mrzi ten dabing. Pro agresivni tatary anglicky umim, jen tohle je ten jeden priklad ze sta, kdy bych si tu cestinu fakt pral. Preci jen jet po ty krajine a pak poslouchat cesky mluvici hru, to by s atmosferou delalo divy. Ale i tak si chystam dovolenou.
-
-
No je to fakt skoda *7* Hlavne, kdyz si clovek vzpomene na prvni dil Mafie *14* *14* *14* *14*
-
-
Tak cz dabingu se asi nedočkám:/ I když malá naděje tu ještě je.
-
-
Nauč se anglicky, na střední škole se ti to bude hodit.
-
-
Ty jsi ale vtipálek.Líbí se mi u tebe to vlastenectví.
-
-
Me se u tebe libi, jak schovavas neznalost jazyku za vlastenectvi a prednost.
-
V dnešní dobé globalizace snad ani nemá cenu se učit česky. Učíš se jazyk kterým mluví 1 promile lidské populace na zemi... Jako jo, musíš chodit do školy ale já na hodinách češtiny ani nedával moc pozor *7*
-
-
Proč tedy komentuješ v češtině? Jsem přesvědčený o tom, že tvoje úroveň angličtiny je na expertní úrovni. Určitě máš i rozhraní telefonu, PC/operační systém v AJ, na filmy koukáš je v AJ bez titulků a tvoje první, které si řekl mamince, bylo "mother".
-
-
A proč máš ty nick postavičky z anime psaný v romanji? Neumět anglicky natolik, abych nerozuměl filmu bez titulků tak si dneska zahraju maximálně tetris. Origo windows mám sice v češtině a mámě říkám mami, ale kdybych byl závislý na tom co přeloží do češtiny tak se na hraní rovnou vykašlu. Nehledě na to bych tam měl rád kvalitní český dabing, ale lepší kvalitní anglický než nekvalitní český. Nemáme moc dabérů který by se mohli srovnávat se jménem jako je Brian Blessed, který dabuje jednu z rolí v KCD a je to mezinárodně uznávaný divadelní herec a mimo jiné i tohle dodá hře punc po celém světě, narozdíl třeba od Lábuse nehledě na to jak moc si ho vážím, tohle je prostě fakt.
-
Tak osobně sem OS a telefon měl vždycky v angličtině. Je to praktičtější.
-
Ja nerikam aby všichni mluvili stejne, treba Francouzi se asi nebudou učit anglicky, ale je zbytečne aby tak malý národ jako češi mel svuj vlastny jazyk. A ve svete se na gramatice taky moc nebazíruje, když se podívaš na nejaké sportovce nebo youtubery kterí nejsou puvodem z US tak mluví lamane anglicky a všichni jsou happy. a tak to ma být *3*
-
*první slovo
-
-
-
-
-
Nadabujem si hlavní příběhovou linii sami, stačí šest dobrovolníků a asi tak dvanáct víkendů v nahrávacícm studiu, určitě se někdo najde, není to žádná věda.
-
-
Tak ale beze srandy, Fénix Prodabing by se toho klidně ujmout mohl. Ne, že bych je zase tak miloval, ale oni by na tom jen vydělali.
-
-
-
Teď jen vybrat streamera s kterým to budu hrát.
-
-
Ne nebudes to hrat! budes na to jen koukat! Je to stejne jako film jen poslouchat nebo u hudby si cist text a nic neslyset.
Boze tahle doba me jednou zabije co v ni zije za pacienty. -
-
A jaký je mezitím rozdíl...
-
-
Zadny tak na filmy taky nekoukej jen je poslouchej a u hudby neposlouchej jen cti texty.
Hra od slova hrat. Hral si nekdy nejakou hru ze nechapes rozdil mezitim kdyz hru a postavu hrajes a ovladas a reagujes ty a kdyz na to jen koukas?
-
-
-
-
Trailer se fakt hodně povedl. Do teď mě trailery spíš odrazovaly, ale tady je vidět opravdu výborná práce!
-
Trailer neskutečnej, stejně jako kdysi kickstarter trailer, bohužel co jsem viděl poslední gameplay ukázky, ta hra "půjde cejtit" trochu jinak. Oznámení day one patch taky mluví za vše. Ale jasně že to musí prodat a toto je rozhodně kvalitnější marketing než reklama na nože od Horsta Fuchse.
-
-
Mínuskáři, přál bych si, abyste si na moje slova vzpomněli, až hru spustíte a vystřízlivíte z tý falešný euforie. Ta hra se vám rozpadne mezi prstama, mezi myší a klávesnicí, mezi gamepadem. Ne že bych si to přál, ale jsem realista, a vím že všechny ty chyby které tam byly ještě před měsícem, mávnutím proutku záhadně nezmizí. Síla střihu, milé ovečky, síla střihu.
-
-
Mila ovecko, 95% ma day one patch. Mila ovecko, muzem si za to samy ze jsme zacli vsechno kupovat a prestali vyzadovat demo verze jako kdysi. To je byznis mila ovecko. Vsichni usetri, vic vydelaji a lide stale kupuji.
Jeste nejake moudro? Vsadil bych boty ze tva nejoblibenejsi hra za posledni tri roky mela taktez day one patch. A pokud nic nehrajes, tak zde nemas co delat natoz neco psat. Hezky vecer ;) -
-
95% her ma day one patch, ale neni tak uplne kvuli preorder kulture. Je to hlavne kvuli tomu, ze vzhledem k tomu, jak dneska funguje distribuce, verze, ktera vyjde 13. unora musela byt odevzdana distributorovy uz nekdy na zacatku prosince. Mezitim jsou 3 mesice, kdy ma developer na vyber, jestli bude a) delat day one patch, b) delat day one DLC, nebo c) skrabat se v prdeli.
Kdyz zvoli a), tak je vysledek to, ze lidi reknou "a proc jste nevidali tu hru rovnou opravenou"?
Kdyz zvoli b), tak lidi reknou "proc jste to DLC nevydali jako soucast hry, kdyz uz jste ho meli hotovy"?
Kdyz zvoli c), tak publisher/distributor/sony (na PS)/microsoft (na XBox) rekne "no, pokud nemate v planu patchovat hru ani vydavat DLC, tak my nemame zajem tuhle hru prodavat" a hra nevyjde.
A ted mi vy experti reknete, co by jste udelali vy a nezapomente u toho zminit, kolik her uz jste vydali. -
-
2,5 měsíce předem zhruba se musí odevzdávat "gold" verze pro přípravu finálního vydání jo? To jsem nevěděl, myslel jsem že je to tak max 1,5 měsíce a ono skoro dvojnásobek (?)
-
-
Jednak zalezi na tom, ve ktere casti roku ma byt release a potom "gold master" musi byt na konzolich nejdriv certifikovany, coz taky trva nejakou dobu.
-
-
Jenom abych se ridil vlastni radou, ja vydal skromne 2.
-
-
2Kj: Hloupy mamlasi, za mesic ani za 1/2 roku se na technicky urovni hry nezmeni naprosto vubec nic a to v zadnym pripade, byl by to historicky naprosto ojedinely a naprosto prvni pripad, kdyby se tak stalo. Soudruzi z BI davali puvodni flashpoint do alespon hratelny podoby rok.
A ano, je to kseft, ksef ve kterym se ocekava ze blbove jako ty pobezej a koupej ... -
-
Blba trumpeto: ta beta je porad stejna jak uz nekdo napsal snad dva roky. Ne dva mesice ;)
-
-
Dema nejsou potřeba pokud je člověk ochotný si sundat růžový brejle a podívat se, jak jsem psal, na stav ve kterém byla hra ještě před měsícem. KC se tváří jako AAA, přitom má budget jako indie záležitost. Animátory sehnali v chráněných dílnách, jak to tak vypadá. Moje best hra za poslední rok: Hellblade, Nier: Automata, Legend of Zelda. Bééééébééé
-
-
Dobpepe: ja bych rekl ze tak 15 bude tobe...porad o tech oveckach jak maly dite :X.
A kdyz o historii nic nevis tak si nehrajna chytreho. Docela trapas cos napsal.
Protoze v te dobe se chodilo dost barevne co se rytiru tyka. Vlastne uz o dost driv. Takovi vikingove uz v 9 stoleti meli hadry barevny jak z discopribehu ;) -
Jak vis v jakem stavu byla hra pred mesicem? Vdzyt ta beta je porad stejna snad roky :D tam toho moc neupravovali...
-
Tak zrovna hellblade neni zadna aaa hra a tvarila se tak taky. Mimochodem tim ji nehanim taky je to pro me jedna z top her minulyho roku. Neni to ale zadnej open world a mam pocit ze i hellblade mel day one patch. Kupoval jsem day one.
Nemam zadny ruzovy brejle, me kcd libi a bavil me i v bete. -
-
ano barvily si varkoče a ostatní látku, představ si to...
https://i.pinimg.com/736x/9b/d9/29/9bd9294f76fed12ea57560265c996aa4--knight-armor-medieval-clothing.jpg
už i ve starém římě byla armáda většinou dost pestrobarevná
O historii ti klidně vyprávět budu hochu, ale až setřeseš tu pseudo-drsnou pózu hospodskýho burana na kterou si tady hraješ...
barevně odění jsou i lidi co jsou do historických kostýmů a s tím spojených eventů... to jsou lidi co mají nastudovány stovky knih a historických obrazů a záznamů a zřejmě vědí víc o tom jak má zbroj vypadat než nějaký diskuzní vzteklý chlapec co má své znalosti z warcraftu -
Přesně tak, ve středověku si svoje hadry frajeři voskovali barvičkama po každém souboji, ještě by to chtělo si příště malovat nehty, pak bych dal 9/10 za módní přínos. O real historii mi pojď vyprávět, kolik ti je, patnáct? Hellblade splnilo to, co vývojáři oznámili, kladen důraz na příběh, nemleli nic o open worldu kde by se pak falešeně snažili budovat sub-questy kterými se stejně nic nezmění, jako to dělá KC ve videích, takže za mě palec nahoru za upřímnost. Proč si hrát na něco, co nejsme, víme ne? V podstatě jste naštvaní, že jste jako ovečky skočili na lep, kdybych si teď mohl koupit každé pěstí, které sami sobě dáte za svoji vlastní hloupost a naivitu během hraní KC až vyjde, pak byste skončili v nemocnici. Ale uvidíme. Uvidíte.
-
rytíři jsou barevní protože real historie... je to nepěkný, ale v realu prostě armáda nevypadala jak z pána prstenů...
-
Lol. Hellblade je jedna velká cutscéna a naskenovaná "smoke and mirror" real postava. Samotná herní grafika je nic extra. Každopádně gg, srovnávat krátkou nalajnovanou filmohru kde je jedna hlavní postava s KC...
-
Pokud vim, tak Hellblade se před vydáním neprofiloval jako open world. A ty animace a celkově vizuální pojetí, to myslím nemusíme srovnávat. Hlavně atmosféra, to je to, co na mě z bety ani z pozdějších gameplay videí z KC nikdy ani nekáplo. Sytě zelený les s pestrobarevnýma rytířema v něm, kteří se pohybují jako po dětské obrně, děkuji, nechci.
-
-
-
-
-
-
Vedle Red dead redemption 2 moje letošní nejočekávanějších hra.
-
-
Hry na konzole se nepočítají. RDR není PC hra, srovnání nemá význam.
-
-
Jsem zarytý PC fanoušek a konzoli bych nikdy nekoupil. Ale to co meleš jsou s-r-a-č-k-i. RDR bude naprosto plnohodnotná hra, jen na platformě Xboxu.
-
nech se léčit...
-
ale trapné p2w omalovánky na PC, to je ta pravá kvalita LoL *15*
-
-
p2w jako např. CoD. Zaplatíš a pak stačí jen zmáčknout X...
-
-
to rozhodně ne anonymku... tebe by tam vyrektili během pěti vteřin. Protože cod je pořád čistě o skillu, což nelze říct o odpadním žánru moba her a dalších žblechtech
-
-
-
Z RDR2 jsme hlavně neviděli nic, jen naleštěný cutscény. Ale tak hlavně, že to bude revoluce. :D
-
A kdo kde co srovnava prosimte? Konzole se nepocitaji? Wtf. Fakt chodte spat driv at nezvatlate takovy sra*ky tohle se tady fakt neda cist
-
-
-
Jsem na to docela zvědavý *4*
-
Už jsem to psal minule. Hlasy a jejich nazvuceni je dost divne. Pri scenach venku je zvuk mluveni spatne zpracovan. Postavy zni, jakoby mluvily uvnitr v mistnosti. Je to dost rusive a popravde netusim, jak to mohl zvukar u AAA hry dopustit. Jinak to vypada moc pekne.
-
-
Diky za minusy. To ale na tom co jsem psal nic nemeni :D
-
práci se zvukem vůbec nerozumím, ale taky mi při tom traileru přišel zvláštní. ale tak nějak pořád předpokládám, že na tom dělal někdo, kdo ví, co dělá, a že ve hře ten pocit mít nebudu. tedy se tolik nebojím.
-
-
Je to dost slysitelne. Fakt to zni hrozne divne. Stejne tak to bylo v nekterem z minulych traileru.
-
-
-
Konečně diskuse, kde nemusím tuto jistě skvělou hru bránit. *4* Snad sem Dan Vávra zavítá. Akorát video už si pouštět nebudu, protože zavání spoilerama.
-
-
A to pracuješ ve Warhorse, že máš potřebu tu hru bránit?
-
-
To ne, ale ten hejt byl nezasloužený, což tahle diskuse potvrzuje.
-
-
jako vypadá to, že na začátku někdo zemře.
-
-
Jo, koně. To sem viděl už dávno.
-
-