Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
Mazec, nemůžu se dočkat.
-
Jindřich pořád vypadá drobátko jako vesnický idiot, nemůžu si prostě pomoci, ale jinak absolutní, ABSOLUTNÍ MR*A! :-) Mé nadšení nemůže být větší. Má to neskutečné filmové kvality. Vávra se vytáhne. Přeju mu to a nemůžu se dočkat sběratelky!!! *14* *14* *14* Hype jako řemen!
-
-
Taky bych zcenil nejakej kvintet estetickych presetu hlavniho protagonisty. Takhle si to rika o tvar clonici kapi. Jeho ranna, nebuclata inkarnace me bavila vyrazne (!) vic.
-
však to je pointa, dyť jako vesnický id*ot začínáš...
-
-
Nech to je novodobá Mafia...
-
Obrázky vypadaj parádně, dabing mi přijde taky super..tak ještě aby to mělo trochu českou duši, až to budem hrát *3*
-
-
Bez českýho dabingu asi těžko.
-
-
hra/trailer co probouzi patriotismus
-
-
Přesně tak. Všichni na hranice a bránit vlast před čmoudy, že?
-
-
ty jsi edgy... *3* běž si to pro thinkthankovat v hlavě
-
-
-
Jestli poroste tráva kolmo k nebi, tak to bude fajn (viz cimrman). žádné úžasné noční odlesky jsem tam neviděl. Snad to vyjde bylo by to dobrý.
-
Vypadá to moc pěkně. Sice takový styl her nehraji, ale tohle si určitě koupím. Příběh, realistické chování protivníků a celkově celého světa, skvělé vybrané válečné období a to vše v nádherném CryEnginu III - není co dodat. *1*
-
nevím jestli se víc těším na hru, nebo na ten kvikot polygonu a dalších německých/amerických pseud-herních webů...
-
-
Hlavně ta holohlavá svině, Arthur Gies, ale na polygon už moc nepíše.
-
Čím víc se o hře píše, tím líp. I když kdo ví, co napíšou. V zahraničí je ale zatím hra dobře hodnocená.
-
-
počkej až to začnou organizované progresivní bojůvky review bombardovat na steamu a metacritic
-
-
-
pecka, gameplay je v traileru zrychlený, proto ten combat vypadá neskutečně libově.
-
-
Zpomaleným lidem se mohou jevit některé věci jako zrychlené
-
-
Vždyť má pravdu. Je to sestříhané pro údernější efekt.
-
-
-
První hra po více než snad 10 letech, kterou jsem si bezmyšlenkovitě předobjednal. *4*