Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jsem na to docela zvědavý *4*
  • Už jsem to psal minule. Hlasy a jejich nazvuceni je dost divne. Pri scenach venku je zvuk mluveni spatne zpracovan. Postavy zni, jakoby mluvily uvnitr v mistnosti. Je to dost rusive a popravde netusim, jak to mohl zvukar u AAA hry dopustit. Jinak to vypada moc pekne.
  • Mart9
    Konečně diskuse, kde nemusím tuto jistě skvělou hru bránit. *4* Snad sem Dan Vávra zavítá. Akorát video už si pouštět nebudu, protože zavání spoilerama.
  • Hlavně ta holohlavá svině, Arthur Gies, ale na polygon už moc nepíše.
  • Krescz
    kek
  • Díky za odkazy. Asi budu hrát v němčině, přestože umím anglicky a německy znám 10 slov. K této hře se to hodí nejvíce z prozatím dostupných dabingů. Ta angličtina mě v tom traileru strašlivě rozčilovala *3* to "díp fakin šššit" mi urvalo uši *4* . Jak krásné pak bylo slyšet ono libozvučné "šajze!" *3*
  • TheGGG
    ty jsi edgy... *3* běž si to pro thinkthankovat v hlavě
  • TheGGG
    však to je pointa, dyť jako vesnický id*ot začínáš...
  • Je to teda čím dál tím lepší, tohle opravdu supr i hudba.
  • Ano, je to Vávra.. *3*
  • Hlavni hero je nesympatickej ret..
  • Přesně tak. Všichni na hranice a bránit vlast před čmoudy, že?
  • ucho
    mně připomíná spíš Zdeňka Srstku s vousama
  • To ses díval špatně.
  • jindra.veliky
    ja se teda podival na nejakej material z youtube a zatim nic moc, ani v komentarich to nema dobrou odezvua v par videich bez vymaxovany grafiky to vypadalo jako budgetova hra #sorryjako
  • Je to jen mnou, nebo jeden ten vousatý šlechtic vypadá jak Vávra? :D
  • ucho
    tak to tipuješ špatně :)
  • Blue.Shark
    Abych řekl pravdu, za poslední měsíce je to pro mě jeden z TOP trailerů. Moc dobře věděli, co do něj dát. Tohle dílo má hodně velký potenciál.
  • Nádherné, tedy krom vlajky v 0:05 - Jak je oškubaná , je vidět , že nemá podpěru, tzn. vlaje silně nerealisticky : )
  • https://www.youtube.com/watch?v=MefZfhxgpZE

Tyjo, to už jsou čtyři roky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit