Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak, ve středověku si svoje hadry frajeři voskovali barvičkama po každém souboji, ještě by to chtělo si příště malovat nehty, pak bych dal 9/10 za módní přínos. O real historii mi pojď vyprávět, kolik ti je, patnáct? Hellblade splnilo to, co vývojáři oznámili, kladen důraz na příběh, nemleli nic o open worldu kde by se pak falešeně snažili budovat sub-questy kterými se stejně nic nezmění, jako to dělá KC ve videích, takže za mě palec nahoru za upřímnost. Proč si hrát na něco, co nejsme, víme ne? V podstatě jste naštvaní, že jste jako ovečky skočili na lep, kdybych si teď mohl koupit každé pěstí, které sami sobě dáte za svoji vlastní hloupost a naivitu během hraní KC až vyjde, pak byste skončili v nemocnici. Ale uvidíme. Uvidíte.
  • *první slovo
  • Proč tedy komentuješ v češtině? Jsem přesvědčený o tom, že tvoje úroveň angličtiny je na expertní úrovni. Určitě máš i rozhraní telefonu, PC/operační systém v AJ, na filmy koukáš je v AJ bez titulků a tvoje první, které si řekl mamince, bylo "mother".
  • TheGGG
    ale trapné p2w omalovánky na PC, to je ta pravá kvalita LoL *15*
  • TheGGG
    rytíři jsou barevní protože real historie... je to nepěkný, ale v realu prostě armáda nevypadala jak z pána prstenů...
  • TheGGG
    pořád skučíte po českým dabingu, ale dnešní českej dabing je žumpa a fakt netuším kde chcete ty dobrý dabéry najít.... těch pár jakž takž kvalitních herců je moc drahejch a ty béčka co parazitujou na obrazovce jen díky reklamám a romantickým doktorským seriálů, těm bych to fakt nesvěřil... navíc často je vidět, že i dobří zahraniční herci nepodali kdovíjak dobrej výkon při dabingu, oproti profi voice actors...
    čeští herci jsou out a čistě dabéři to je taky většinou bída, sem měl tu smůlu sledovat jeden film s dabingem a fakt mě chytel cringe af
  • Z RDR2 jsme hlavně neviděli nic, jen naleštěný cutscény. Ale tak hlavně, že to bude revoluce. :D
  • Lol. Hellblade je jedna velká cutscéna a naskenovaná "smoke and mirror" real postava. Samotná herní grafika je nic extra. Každopádně gg, srovnávat krátkou nalajnovanou filmohru kde je jedna hlavní postava s KC...
  • Docela pobavilo jak mluví anglicky a pak do toho "kurwa"... :D
  • No je to fakt skoda *7* Hlavne, kdyz si clovek vzpomene na prvni dil Mafie *14* *14* *14* *14*
  • Parada *14* *14* i ta mimika se zda lepsi. Uz se nemuzu dockat
  • Vypada to krasne a opatrne se tesim. Jen me porad mrzi ten dabing. Pro agresivni tatary anglicky umim, jen tohle je ten jeden priklad ze sta, kdy bych si tu cestinu fakt pral. Preci jen jet po ty krajine a pak poslouchat cesky mluvici hru, to by s atmosferou delalo divy. Ale i tak si chystam dovolenou.
  • Zadny tak na filmy taky nekoukej jen je poslouchej a u hudby neposlouchej jen cti texty.
    Hra od slova hrat. Hral si nekdy nejakou hru ze nechapes rozdil mezitim kdyz hru a postavu hrajes a ovladas a reagujes ty a kdyz na to jen koukas?
  • Pokud vim, tak Hellblade se před vydáním neprofiloval jako open world. A ty animace a celkově vizuální pojetí, to myslím nemusíme srovnávat. Hlavně atmosféra, to je to, co na mě z bety ani z pozdějších gameplay videí z KC nikdy ani nekáplo. Sytě zelený les s pestrobarevnýma rytířema v něm, kteří se pohybují jako po dětské obrně, děkuji, nechci.
  • V dnešní dobé globalizace snad ani nemá cenu se učit česky. Učíš se jazyk kterým mluví 1 promile lidské populace na zemi... Jako jo, musíš chodit do školy ale já na hodinách češtiny ani nedával moc pozor *7*
  • A jaký je mezitím rozdíl...
  • A kdo kde co srovnava prosimte? Konzole se nepocitaji? Wtf. Fakt chodte spat driv at nezvatlate takovy sra*ky tohle se tady fakt neda cist
  • Tak zrovna hellblade neni zadna aaa hra a tvarila se tak taky. Mimochodem tim ji nehanim taky je to pro me jedna z top her minulyho roku. Neni to ale zadnej open world a mam pocit ze i hellblade mel day one patch. Kupoval jsem day one.

Nemam zadny ruzovy brejle, me kcd libi a bavil me i v bete.
  • Ty jsi ale vtipálek.Líbí se mi u tebe to vlastenectví.
  • Nauč se anglicky, na střední škole se ti to bude hodit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit