Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me se u tebe libi, jak schovavas neznalost jazyku za vlastenectvi a prednost.
  • Vtipny jak se vsechny ty "tahle hra nikdy nevyjde, to vam garantuju" prispevky zmenily na "no, trailer pekny, ale mam pochyby, ze to bude mit uspech".

At uz se stane cokoliv, za dva tydny se zmeni znova.
  • oba víme, že na pracovní komp hry nepatří, akorát se tím zasviní a zpomalí, kup si ještě jeden na hraní a dělo si nech na video *4*
  • Napiš, rád si to přečtu a zasměji jako u skyrimu, pak půjdu dál hrát kingdom come.
  • x_ander
    Ačkoliv jsem backer, tak mě KC doteď nechával poměrně chladným. Sice jsem se těšil, ale dosavadní trailery mě tak nějak nenadchly. Ale tenhle jo - po tomhle na mě ten hype skutečně doléhá a nemůžu se dočkat, až to vyjde. Sice se samozřejmě může stát, že ta hra nebude držet pohromadě, jak má, ale já prostě věřím tomu, že to bude pecka.
  • Až druhá nejprodávanější, ale to je fuk. Taky bych zmínil, že na internetech figuruje KC:D v půlce seznamů nejočekávanějších her letošního roku. Já nevim, proč je pro spoustu lidí takovej problém si přiznat, že i v naší kotlině může vzniknout něco světovýho. Koneckonců, už se staly i divnější věci.
  • x_ander
    Jak píše kolega nade mnou. Dabing byl dobrej. V době, kdy se i dabing dělal poctivě, kdy dabér tu roli tím hlasem skutečně "hrál", ne jen odříkal text, a hlavně se vybíraly hodící se hlasy (např. doteď nemám problém s Kanyzou dabujícího Clooneyho, Pyškův dabing Willise atp., nebo dabing třeba Přátel, kde ty české hlasy jsou dost podobné originálu). Jenže za posledních 15 let funguje dabing tak, že se na Nově, Primě, ale i v dabingu filmů v kině točí hrstka "univerzálních" dabérů, kteří odhrkají co mají na papíře a nazdar. Což je samozřejmě otázka peněz - proč rvát prachy do dabingu, když člověk, který to chce česky, na to stejně přijde tak jako tak.
  • alladjex
    Už se těším. ;)

Před pár lety, když sem KC backnul sem si říkal, že to bude chtít nový komp. Netušil, jsem že si budu kupovat tak 3x dražší než obvykle na stříhání videa. KC se na něm bude hrát určitě skvěle ;] jupí. Držím jim palce
  • Jj ty komenty pod trailery a fakt, že je to momentálně nejprodávanější hra na steamu svědčí o totálním nezájmu
  • Ale zase musíš uznat, že jeho nick sedne jak pihel na hrnec.
  • 0011
    A proč máš ty nick postavičky z anime psaný v romanji? Neumět anglicky natolik, abych nerozuměl filmu bez titulků tak si dneska zahraju maximálně tetris. Origo windows mám sice v češtině a mámě říkám mami, ale kdybych byl závislý na tom co přeloží do češtiny tak se na hraní rovnou vykašlu. Nehledě na to bych tam měl rád kvalitní český dabing, ale lepší kvalitní anglický než nekvalitní český. Nemáme moc dabérů který by se mohli srovnávat se jménem jako je Brian Blessed, který dabuje jednu z rolí v KCD a je to mezinárodně uznávaný divadelní herec a mimo jiné i tohle dodá hře punc po celém světě, narozdíl třeba od Lábuse nehledě na to jak moc si ho vážím, tohle je prostě fakt.
  • Já ani nepotřebuji být přesvědčivý. Za mě mluví vypuštěná oficiální i neoficální videa. Nebýt to česká hra, tak tu po ní ani pes neštěkne.
  • :D Myšleno kako ve hře samozřejmě. V reálu by mě nic takovýho ani ve snu nenepadlo...kromě toho mám ve sklepě okna přebitý prknama a fakani maj v hubách roubíky.
  • Zvrhlík nahlášen PČR
  • Uz si brousim brk, ze bych napsal 100+ ...
  • 2Kj: Hloupy mamlasi, za mesic ani za 1/2 roku se na technicky urovni hry nezmeni naprosto vubec nic a to v zadnym pripade, byl by to historicky naprosto ojedinely a naprosto prvni pripad, kdyby se tak stalo. Soudruzi z BI davali puvodni flashpoint do alespon hratelny podoby rok.

A ano, je to kseft, ksef ve kterym se ocekava ze blbove jako ty pobezej a koupej ...
  • Nevím co je nudnější, zda jízda s koněm po prázdné krajině nebo osmiminutové souboje při kterých jednou rukou žeru brambůrky. Ta hra viděla akci jen z okna. Ještě štěstí, že se mohu bavit tím, že budu splachovat malým dětem hlavy v záchodech.
  • velmi slabý trolling, působíš nepřesvědčivě.
  • MickeyMutant
    Kdyby se heslo REX, FAMILIA ET ULTIO z latiny převedlo do italštiny jako CAPO, FAMIGLIA E VENDETTA, tak by mohlo místo jílce středověkého meče zdobit pažbu nějaké palermské lupary nebo třeba kapesní hodinky Dona Salieriho.
  • Jako hrdí na hru, nad kterou budou ostatní ohrnovat nos?
    Fakt nečekám úspěch. Celé to vypadá jak levná budgetovka nebo něco z roku 2006. Na všem je znát nízký rozpočet a že to nebylo děláno "tak jak chceme", ale přístupem "co musíme udělat minimálně, aby nám to prošlo?".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit