Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždyť má pravdu. Je to sestříhané pro údernější efekt.
  • exmaxx
    Vic prispevku jako ten tvuj, kde se clovek aspon neco dozvi *3*
  • A Milda Zemanovic
  • Dle infa dostal od Bakaly a Malacove 70M CZK nekdy kolem kvetna 2011. Kolem dubna 2013 jim ale dle Vavrova blogu prachy dosly (nemeli na vyplaty). Dalsi injekce od Bakaly. V rijnu 2013 zase bedoval, ze nema prachy. Zacatek 2014 byl Kickstarter -> 35M CZK nebo tak nejak dle kurzu. Plus vydavatel neco nalil.

Dostanes se klidne na 150M CZK jen s tehle zdroju.

Pokud si spocitas, ze museli zivit v roce 2011 = 9, 2012-2014 = 30, 2015-2018 = 100+ lidi se zapadnim platem... 100 lidi * 50k/mes cista ruka => 5M jen na cistych mzdach za mesic. Za rok mas 60M. Pricti si dane, najem, nejake to vybaveni, ...
  • Coffin.Corner
    https://youtu.be/htp41Y9Vxqk?t=4s
  • A Truck simulatory.
  • Jsem zarytý PC fanoušek a konzoli bych nikdy nekoupil. Ale to co meleš jsou s-r-a-č-k-i. RDR bude naprosto plnohodnotná hra, jen na platformě Xboxu.
  • BohumilCisar
    První Mafie se prodalo přes 2 miliony kopií, to samé Flashpointu... Já věřím, že minimálně jeden milion kopií prodají
  • Profi média moc neexistují, většinou tomu dávají známky dle obnosu, který obdrží. Pak se ale najde kdejaký jouda a staví na tom své názory, viď? :)
  • Hře přeju úspěch už za originalitu, Vávra je pro mě ale egocenticky pták...
  • Profi média tak kolem 6/10. User recenze začnou tak na 8/10 protože to na začátku budou hrát nadšení češi, co to vychválí protože Vávra a ostatním ta hra bude dost jedno na to, aby ji šlí hodnotit na Metacritic. Ale postupem času to hodnocení bude klesat.
  • Polygon dá 9/10, věř tomu
  • Trailer Rex, Familia et Ultio vidělo víc jak 2 miliony lidí. Jde o to kolik lidí to vidělo 10x jako já. Podle dalších videí se nelze řídit, protože to nechce vidět každý. Určitě o hře ví dostatek lidí, záleží kolik si jich koupí, jeden zásadní problém je, že spoustu lidí už má vlastně hru koupenou a myslím, že na kickstarteru byla dokonce i za nižší cenu.
  • Podle mě se podíl steamu moc odlišovat nebude.... to se jen tak říká protože vývojáři podepisují NDA pokud vím a neměli by to tom mluvit, tak když už mluví tak většinou k číslu co řeknou plácnou "že se to může lišit", asi může ale fakt jen o procenta (nebo když jste velká hráč jako E, ubisoft, microsoft atd.) Ale u drtivé většiny to je fakt podle mě co jsem vždy četl 30%.

Tím dvojím zdaněním myslíš co? U většiny zemí na nichž záleží (majority prodejů jde z nich - jako USA, VB atd.) snad dvojá zdanění neexistuje, to jen u malých nebo "divných zemiček", u většiny jiných vyspělých by státy měly mít vyjednány smlouvy zamezující dvojímu zdanění. Tzn. dph se platí jen jednou a většinou je fakt okolo 20% (neli více). Co jsi tedy myslel tím dvojím zdaněním? (díky)
  • TheGGG
    ano barvily si varkoče a ostatní látku, představ si to...
    https://i.pinimg.com/736x/9b/d9/29/9bd9294f76fed12ea57560265c996aa4--knight-armor-medieval-clothing.jpg
    už i ve starém římě byla armáda většinou dost pestrobarevná
    O historii ti klidně vyprávět budu hochu, ale až setřeseš tu pseudo-drsnou pózu hospodskýho burana na kterou si tady hraješ...
    barevně odění jsou i lidi co jsou do historických kostýmů a s tím spojených eventů... to jsou lidi co mají nastudovány stovky knih a historických obrazů a záznamů a zřejmě vědí víc o tom jak má zbroj vypadat než nějaký diskuzní vzteklý chlapec co má své znalosti z warcraftu
  • TheGGG
    0 od polygonu, budou brečet ještě víc než kvůli for honor
  • TheGGG
    u traileru Kingdom Come: Deliverance - A Blacksmith's Tale jsou komenty v diskuzi velice pozitivní a nadšené... chtě nechtě, člověk musí cítit trochu té národní hrdosti a pýchy
    SNAD to dobře dopadne a já budu moci být zase hrdý čech. Přeci jen v posledních letech nás ve světě reprezentovala jen ARMA III
  • MS 85, US 72
  • Wow... teď jsem si to trochu počítal (vše z veřejně dostupných zdrojů, nemám žádné insider info) a vyšlo mi to že vývoj kingdome come mohl stát celkově cca (spíše min., nevím jestli je v tom marketing už) 338 miliónů Kč... :-D Lol... To je cca 15,5 milionu USD....

To by znemanelo že kdyby hra měla vyjít jen na PC, jen digitální distribucí tak se za plnou cenu musí prodat cca 516 000 Kopií... ("na steamu")...

Uf... nevím jestli je to správně, ale pokud jo, tak teda klukům držím palce... :-(
  • Kolik tipujete na MT? Já hodin 82%

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit