Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BohumilCisar
    Už se těším, až si stáhnu soundtrack do orchestrionu
  • To ti málo kdo řekne, protože to procento u steamu se může lišit, stejně tak zdanění, navíc to může podléhat několika zdaněním atd. Navíc přesný náklady nikdo neví, mluvilo se od 100M po 500M korun, to je šílenej rozptyl...

Tady mít přesné počty s nepřesnýma číslama nejde
  • Koukám že tam hraje i Vávra (0:20)
  • Kolik měli rozpočet na hru? Někde jsem četl že ten vedle vávry, ten z altaru (martin klíma?) říkal že 300 000 Liber je cca 10% z rozpočtu hry. Tzn. rozpočet by měl být cca 3 000 000 Britských liber. Řekněme že v tom není reklama a reklama vyjde na polovinu (1,5 milionu liber). Tzn. celkový rozpočet hry (i s marketingem a vším okolo) byl 4,5 milionu liber, to je nějakých 6,4 milionu USD...?

Je to pravda, neví o tom někdo něco? To by znamenalo že při ceně 60 USD na steamu jen na PC (s tím že 30% vezme steam a cca 20% blbé DPH, a vývojář uvidí jen 50% z 60 USD) to by znamenalo že kingdome come musí prodat celkem cca 214 000 tisíc kopií při full price celkově na PC aby se zaplatil... (jak je to u konzolí nevím, ale u konzolovek asi pořád převažují krabicovky (ano?)) a tím pádem vývojář má z jedné prodané kopie za 60 USD výrazně měně než 50% jako u steamu)... když se do toho započítají i konzolovky (hra vychází na 3 main platformách) tak na PC musí prodat asi tak min 100 000 kusů aby se zaplatila (při full ceně)... Může mi někdo poupravit výpočty, docela by mě to zajímalo jak je to...?
  • Tak hra bude dozajista finančně úspěšná, o kvalitách nás ale musí přesvědčit až následně :) koneckonců může kure*sky vydělat a být špatná...takových her je...a i to je úspěch :D
  • 2,5 měsíce předem zhruba se musí odevzdávat "gold" verze pro přípravu finálního vydání jo? To jsem nevěděl, myslel jsem že je to tak max 1,5 měsíce a ono skoro dvojnásobek (?)
  • Schoval bych tam někam jako easter egg šíleně těžkou polystyrenovou palici z pohádky O statečném kováři *15* tématicky by to ladilo.
  • TheGGG
    globalizaci nemusím a metro jsem hrál v rušitně, ale jsem realista a nikde ty český dabéry nevidím... v rusku se přeci jen najdou
  • Středověk neskončil středověk trvá..
  • Johnny
    mě se líbí jak tady každej píše že tento trailer mě nadchnul!!! bude to pecka!! xD
    Lidi, je to TRAILER!! šikovnej team vám z každé hry na světe udělá naprosto skvělej trailer! Trailer je nicneříkající o hře, a to doslova. Podle traileru si člověk muže udělat dojem jaká to bude akční pecka, ale zrovna u této hry pujde hlavně o pomalý gameplay s vyjímkou několika bitev, který muže některým lidem připadat nudyný

Já dávám spíše na gameplaye, a podle nich se na tu hru moc těšim!
  • Ty jsi takový ten typický globalizační obrozenec.Vsadím se,že i metro jsi hrál s agnlickým dabingem s otřesným rádoby rským přízvukem.Určitě jsi rád i za CoD DLC,kde běhají anglicko mluvící ženy a hrají si na čechy.
  • Je dabing a dabing, záleží kolik úsilí tomu kdo věnoval. No a ten anglickej dabing a cutscény režíroval Vávra tak co chceš, na první pokus to vyjde málokdy.
  • Blba trumpeto: ta beta je porad stejna jak uz nekdo napsal snad dva roky. Ne dva mesice ;)
  • Jenom abych se ridil vlastni radou, ja vydal skromne 2.
  • Ale, aby to nebylo 100 + vycucaných z prstu :)
  • Dobpepe: ja bych rekl ze tak 15 bude tobe...porad o tech oveckach jak maly dite :X.

A kdyz o historii nic nevis tak si nehrajna chytreho. Docela trapas cos napsal.
    Protoze v te dobe se chodilo dost barevne co se rytiru tyka. Vlastne uz o dost driv. Takovi vikingove uz v 9 stoleti meli hadry barevny jak z discopribehu ;)
  • 95% her ma day one patch, ale neni tak uplne kvuli preorder kulture. Je to hlavne kvuli tomu, ze vzhledem k tomu, jak dneska funguje distribuce, verze, ktera vyjde 13. unora musela byt odevzdana distributorovy uz nekdy na zacatku prosince. Mezitim jsou 3 mesice, kdy ma developer na vyber, jestli bude a) delat day one patch, b) delat day one DLC, nebo c) skrabat se v prdeli.

Kdyz zvoli a), tak je vysledek to, ze lidi reknou "a proc jste nevidali tu hru rovnou opravenou"?

Kdyz zvoli b), tak lidi reknou "proc jste to DLC nevydali jako soucast hry, kdyz uz jste ho meli hotovy"?

Kdyz zvoli c), tak publisher/distributor/sony (na PS)/microsoft (na XBox) rekne "no, pokud nemate v planu patchovat hru ani vydavat DLC, tak my nemame zajem tuhle hru prodavat" a hra nevyjde.

A ted mi vy experti reknete, co by jste udelali vy a nezapomente u toho zminit, kolik her uz jste vydali.
  • to zní hrozně, bereš na to nějaké prášky?
  • přesně tak, a když budeš často honit, vyschne ti mícha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit