Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
Určitě to bude super hra.
-
Ten nový německý gameplay je naprostá pecka. Hra si zaslouží minimálně 9/10 už jen za ty cutscény. Kromě hry to vypadá i na několik celovečerních filmů. Navíc animace jsou opravdu uvěřitelné, odvedli kus práce, s betou neporovnatelné, vojsko vypadá ohromně, pohyby NPC jsou koordinované a působí realisticky. Zatím jsem hodně spokojený a příjemně překvapený. Ve finální verzi, co výjde 13. února, už by mělo být opravené odskakování textur, kromě toho jsem při sledování gameplaye neviděl žádný významný bug, čili odladěnost je velmi dobrá.
V porovnání s Kingdom Come působí cutscény ve Witcher 3 jako komorní divadýlko pro slaboduché. -
Nějaké větší město? Tobě ale zatím bude stačit jenom Praha, která byla jedním z největších měst tehdejší Evropy. Co by pán prosil dále? Bitvu, kde bude bojovat třicet tisíc vojáků?
-
Doskakování textur je v hodně hrách, počítám že to bude i ve final verzi.
-
No zrovna doskakování textur se dost bojím i ve finální verzi :(
-
Tak speciálně pro ty, které bůh rozumem příliš neobdařil... Francouzský dabing stojí za starou bačkoru, ale německý se celkem povedl. Já ti, lazebníku, tu syntézu poznatků udělám za tebe. Pokud je jeden ze dvou externích dabingů hroznej, tak se zřejmě jedná o celkem riskantní podnik, nemyslíš? Jinými slovy, když máš jako autor možnost ohlídat si to sám, tak proč bys učinil sázku do loterie externím dabingem?
-
Ještě dodám: Od "Rick Lagnese" (US community Manager pro Warhorse Studios) v rozhovoru potvrdil, že ve hře budou Easter Eggy.
-
I když jim ten plottwist unikl, tak po chvilce přemýšlení každý dojde k tomu, že to nejde udělat jinak, než že je Henry bastardem.
-
I kdyby celá hra stála za prd, tak aspoň cutscény jsou boží. Nějak si nevzpomínám, že by Zaklínač 3 měl v cutscénách tolik pohybujících se postav. Docela hardcore pro animátory.
-
No, podle doskakování textur se dá poznat, že to není finální verze.
-
To nevím, ale už se maká na módu Game of Thrones.
EDIT: Fakt že jo, hele: http://www.moddb.com/mods/seven-kingdoms-total-war/news/seven-kingdoms-is-moving-to-kingdom-come-deliverance -
Vzhledem k tomu, že v menu je napsaná verze 1.1, tak jsem neměl důvod si myslet, že je to ještě nějaký nedodělek *1*
-
To snad došlo každému ne? ..tedy předpokládám.
-
Jinak ještě k tomu německému gameplay videu - údajně se ještě nejedná o finální verzi, která výjde 13.2.
-
Já udělám mód, kde místo Kumánů budou ekonomičtí migranti ze Sýrie.
-
Tohle mě úplně dostalo. Uvažoval jsem, že bych si předplatil level, kdyby k tomu dávali KCD. Ale když je to na gogu, tak to je pro mě jasná koupě *1* na tom gogu. Pochybuju, že k předplatnému levelu budou dávat hry na gog.
Tedy váhal jsem, řekl jsem si, že k tomu přistoupím opatrně podle recenzí atd... ale ten gog mě tak nadchnul (nemluvě o poslední upoutávce) a jsem tomu rád že war horse mají dostatečné sebevědomí, aby svou hru dali na tuto platformu. A co bylo hlasu, které láteřily nad tím, že to tam dají za pár let protože se bojí upirátění. Osobně si myslím, že tímhle gestem jdou správným směrem. Byl bych tomu rád, kdyby šli podobně jako cd project red. Že si dají tu péči a budou nabalovat dávat další obsah a nakonec třeba i ty věci, které nestihli doladit. Komunita tu péči jistě ocení a lidé budou ochotní koupit případný další akt. Já tedy ano.
Je těžké si držet tyhle dny odstup, aby člověk pak nebyl zklamaný. Pevně doufám v úspěch *3* -
POZOR - Video obsahuje SPOILER!
Napadení hradu (počáteční lokalita - tutoriál) nepřátelskou armádou: https://youtu.be/Fhg7aCCsCOE?t=398 -
Pobavilo mě, když jsem včera koukal na stream nějakého rusa co hrál demo a nepřístupné části hry byly oplocené přenosnými železnými plůtky a u cesty stála Toi Toika.. *4*
-
černoši se světelnými meči a draci, to bude jízda!
a samozřejmě nepostradatelný nude mod, to dodá prvnímu setkání se Zikmundem úplně nový rozměr -
já se nejvíc těším na to, až bude přístupný modování a někdo udělá "black mod", kde budou samý černoši.