Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
Andromeda byla sama o sobě nic moc. Ne jenom ty animace.
-
Asi hraješ hry pomoci animace obličejů že. To mě vůbec nevadí. Tohle bych řešil jako poslední a nevím podle čeho soudíš 20fps. Ty už máš plnou verzi nebo jsi zase hrál starou betu, která je stará. A stejné to opravdu není, už v betě byla krajina úplně jiná když jsi šel do nějaké vesnice a pak do města.
-
To bude hlavní tahák závěru trilogie.
-
nesuď ostatní podle sebe *5*
-
A německej je dobrej, tak co jako? :)
-
Do té doby holt budeš muset své pedofilní choutky uspokojovat jinde.
-
to rozhodně ne anonymku... tebe by tam vyrektili během pěti vteřin. Protože cod je pořád čistě o skillu, což nelze říct o odpadním žánru moba her a dalších žblechtech
-
já si to koupim, snad aspoň přispěju na druhý díl, kde bude kovář umět kovat, budou tam děti, pes, český dabing a nějaké větší město, třeba Praha
-
bobe?
-
To je fakt, ve vesnických hospodách se vlastně politika vůbec neřeší, já zapomněl. *4*
-
No tak ses tu vyblil a můžeš jít prudit jinam.
-
Ty animace jsou prostě hodně špatný, jalovej jelimánskej boj hlavně ve skupinách jak kdyby sis hrál s igráčkama a animace mluvení jakože úst na dabing je úúúúúplně mimo. Zlatá Andromeda oproti tomuhla a tu strhali nejvíc přestože měla tradici a jko hra byla krásná a obrovská... To bude tak 6/10 s hodně přimhouřenýma očima, ale počítám aspíš průměr. Jediná dobrá věc je grafika ale vzhledem k tomu ža na konzolích a průměrném PC to bude mít 20 FPS tak to ve výsledku bude k ničemu. Navíc krajina je všude úplně staejná, sejné cesty, lesy křoví,... Chvilku na to koukat paráda, po delší době nuda. Svět je navíc mrtvej, nikdo tam nežije :)
-
Pro mě je hlavní, aby ve hře bylo objasněno, proč nikdo nepoužívá kadibudky, kterých tam je všude hafo.
-
O tom, jak se proslycha, ze pan Franczisek z mesta za kopcem zamysli zvysit vyrobu dreveneho uhli. O tom, jak ve vedlejsi vsi budou mit novou vyrezavanou sosku na oltar. O tom, ze se do okoli presidlila smecka vlku - pred tydnem roztrhali dve ovce. O tom, ze Brzetislaw dluzi za vydelane kuze. Proste normalni kecy, kdyz uz delam tu "immersive realistic" hru :D
Staci si zajit do hospody na vsi, pak by to nesustilo papirem (papirem ucebnice dejepisu). -
Ukáže se, že je to synovec tetičky z cestovní kanceláře a vše bude rázem vysvětleno.
-
No a bude to tak? Hrál jsem kus Bety a tam se Jindra vždycky zaštiťoval jen tím, že jedná ve jménu nějakého šlechtice. Prostě nevystupuje jako nic víc než slouha. A nakonec kdoví, jak se to během hry vyvine, třeba se z něj šlechtic stane (i to se výjimečně dělo), nebo se ukáže, že není tak úplně syn obyč. kováře. *4*
-
vsadim se ze jeden z prvnich modu bude ze zmeni vsechny NPC na cernochy *15*
-
Kdyby někdo nevěděl, tak to vydají i na gogu 14 dní po oficiálním releasu.
-
Mám jednu takovou informační poznámku. Spoustě lidem vadí, že hra nebude mít v den vydání český dabing, nicméně poslechněte si francouzský dabing z nejnovějšího traileru. V jedné scéně má Racek Kobyla v bouři řvát na hradby, každopádně ve francouzském podání to zní, jako kdyby si s někým povídal v restauraci. Takhle to, přátelé, dopadá, když se dělá dabing externě. Z toho důvodu jsem opravdu velmi rád, že studio preferuje spíše svojí vlastní režii českého dabingu.
-
Pochopení toho, proč jsou tam na začátku takové dialogy vyžaduje mít inteligenci aspoň na 5 bodech z deseti, což ty zjevně nemáš.