Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
Uvidíme
-
Já jsem hlavně zvědav, jak hra vysvětlí, že šlechtice bude zajímat názor nějakého kovářovic synka. *3*
-
Tak ale pro tehdejší lidi byly problémy s papežstvím opravdu důležitou součástí jejich životů. Neříkám, že byl každý druhý člověk teolog, ale víra byla nesmírně důležitá, a i to je jedním z důvodů, proč o 16 let požději propukla husitská revoluce.
-
To uvidíme, každopádně se na tu hru těším.
-
Hra konečně začíná vypadat celkem zábavně, už nejsem tak skeptický. Ale co se týče hlavního hrdiny Henryho, tak vypadá jako generické NPCčko, které vás párkrát pozdraví když ho ve hře potkáte. Nemyslím si, že to bude nějaký herní hrdina, kterého si lidi budou za 5 let pamatovat.
-
Asi o budoucnosti nebo o roku 2018.
-
A o čem by se měli bavit?
-
No to určitě ne. Hra je to velice pěkná a ty animace mi ani moc nevadí. Nehraju hru kvůli animacím.
-
No, ten nejnovejsi letsplay sice ukazuje, ze zamakali na filmeckovych animacich, ale porad je to hruza co se tyce ingame rozhovoru . Prepiskle gestikulace, mrtve oci.... No a dialogy samotne... Otec a syn: To vis, mladej, Karel IV to byl vladar, na ktereho budeme muset pockat dalsich 1000 let. Kalba v zapadle hospudce, kde se vedou intelektualni debaty o papezi...
Pomucka pro vyuku DEJEPISU topry, ale jako game dialogy?! -
co čekat od člověka kterej bere peníze od bakaly
-
To co predvadis je totiž blesk, nejhorší je, ze si neuvědomujete,ze takhle se zveličují zpravy a děla bulvár, proto te magurku mazou
-
lol, tobě dobře hrabe...
-
Facialky mi jsou ukradené, ale hru bez pohledu z 3.osoby zavrhnu taky. Ne že by mi to nějak ideologicky vadilo, ale protože u pohledu z 1.osoby se mi po chvíli hraní dělá blbě. A hru kterou nemůžu hrát víc jak 15 minut v kuse, si fakt kupovat nebudu. A vím, že takových lidí je víc. Na druhou stranu to nijak nehejtuju, prostě beru, že to nebude hra pro mě.
-
Dyť ta ženská není žádná černoška, ale normální slovanská brunetka, jenom je ta scéna moc ve tmě.
-
Potom jí upálej jako čarodějnici.
-
Prý si tam nemůžeš založit postavu se jméněm CZ nebo SK nebo TR.. tak asY nYc pro teba
-
Přesně, ten článek a jeho kopie jinde byl jen spekulací založenou na téhle 2 roky staré výměně názorů mezi k**vou Gieseme z polygonu a Vávrou. Šlo tehdy o Zaklínače 3
-
Takže Dan se nakonec položil a ty svý černochy tam přece jen nacpal
https://youtu.be/9ccVyvx1cWI?t=9m56s
To mu to antilevičácké hrdinství moc dlouho nevydrželo