Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já si to koupim, snad aspoň přispěju na druhý díl, kde bude kovář umět kovat, budou tam děti, pes, český dabing a nějaké větší město, třeba Praha
    • Nějaké větší město? Tobě ale zatím bude stačit jenom Praha, která byla jedním z největších měst tehdejší Evropy. Co by pán prosil dále? Bitvu, kde bude bojovat třicet tisíc vojáků?
    • Do té doby holt budeš muset své pedofilní choutky uspokojovat jinde.
      • nesuď ostatní podle sebe *5*
  • RPG podle Danielka je jasna GOTY 2018. Cesi budou mit byt zas na co hrdi.
    • Jako hrdí na hru, nad kterou budou ostatní ohrnovat nos?
      Fakt nečekám úspěch. Celé to vypadá jak levná budgetovka nebo něco z roku 2006. Na všem je znát nízký rozpočet a že to nebylo děláno "tak jak chceme", ale přístupem "co musíme udělat minimálně, aby nám to prošlo?".
      • velmi slabý trolling, působíš nepřesvědčivě.
        • Ale zase musíš uznat, že jeho nick sedne jak pihel na hrnec.
        • Já ani nepotřebuji být přesvědčivý. Za mě mluví vypuštěná oficiální i neoficální videa. Nebýt to česká hra, tak tu po ní ani pes neštěkne.
          • Jj ty komenty pod trailery a fakt, že je to momentálně nejprodávanější hra na steamu svědčí o totálním nezájmu
            • Až druhá nejprodávanější, ale to je fuk. Taky bych zmínil, že na internetech figuruje KC:D v půlce seznamů nejočekávanějších her letošního roku. Já nevim, proč je pro spoustu lidí takovej problém si přiznat, že i v naší kotlině může vzniknout něco světovýho. Koneckonců, už se staly i divnější věci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit