Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
Kolik tipujete na MT? Já hodin 82%
-
-
podle toho co jsem mel moznost zkusit je muj odhad je nekde pred 70% ale uprime si preju WH abych nemel pravdu a bylo to nakonec mnohem vic.
-
Profi média tak kolem 6/10. User recenze začnou tak na 8/10 protože to na začátku budou hrát nadšení češi, co to vychválí protože Vávra a ostatním ta hra bude dost jedno na to, aby ji šlí hodnotit na Metacritic. Ale postupem času to hodnocení bude klesat.
-
-
Profi média moc neexistují, většinou tomu dávají známky dle obnosu, který obdrží. Pak se ale najde kdejaký jouda a staví na tom své názory, viď? :)
-
-
Pro ty co nepochopili, tak prvním bylo myšleno "Critic Reviews" a druhým "User Reviews", protože metacritic to prostě dělí od sebe. Myslel jsem, že nebude tak náročné to z textu pochopit.
-
-
-
0 od polygonu, budou brečet ještě víc než kvůli for honor
-
-
Polygon dá 9/10, věř tomu
-
-
MS 85, US 72
-
-
Oldass
Až se budou hrát hry jen podle animací tak se ozvy. Takové kraviny jsou vždy na posledním míste. Daleko lepší je příběh,hratelnost atd. A počkal bych na den až to výjde. Navíc každý tady kecá o grafice atd. Pamatuji jsi jak u witcher 3 kritizovaly zhoršení grafiky při vydání a nic z toho nebyla pravda. -
pecka, gameplay je v traileru zrychlený, proto ten combat vypadá neskutečně libově.
-
-
Zpomaleným lidem se mohou jevit některé věci jako zrychlené
-
-
Vždyť má pravdu. Je to sestříhané pro údernější efekt.
-
-
-
Mozna by tu hru vubec v bete nemeli ukazovat, jak je videt z nekterych zdejsich prispevku, lidi nevedi co je to beta.
-
Už jsem to psal minule. Hlasy a jejich nazvuceni je dost divne. Pri scenach venku je zvuk mluveni spatne zpracovan. Postavy zni, jakoby mluvily uvnitr v mistnosti. Je to dost rusive a popravde netusim, jak to mohl zvukar u AAA hry dopustit. Jinak to vypada moc pekne.
-
-
Diky za minusy. To ale na tom co jsem psal nic nemeni :D
-
práci se zvukem vůbec nerozumím, ale taky mi při tom traileru přišel zvláštní. ale tak nějak pořád předpokládám, že na tom dělal někdo, kdo ví, co dělá, a že ve hře ten pocit mít nebudu. tedy se tolik nebojím.
-
-
Je to dost slysitelne. Fakt to zni hrozne divne. Stejne tak to bylo v nekterem z minulych traileru.
-
-
-
Když už je takový důraz na české země a historii, tak proč to není nadabováno v češtině? Anglicky se zde nemluvilo a vyznívá to dost podivně. Chápu, že je to hra pro svět, ale to nakonec Mafia I. byla také. Náklady? No, škoda, když už když už je tu takový počin vsazený našeho prostředí. Snad si zbytek světa nebude myslet, že je to náš rodný jazyk.
-
-
"Když už je takový důraz na české země a historii, tak proč to není nadabováno v češtině? Anglicky se zde nemluvilo a vyznívá to dost podivně."
Tak ono se zde nemluvilo ani moderní češtinou, takže čeština co vyjde bude vyznívat stejně podivně jako angličtina. A nebo bude udělaná pořádně a bude jí rozumnět míň lidí, než té angličtině. -
-
Výše už uvedeno:
Podívej se na staré české filmy "Jan Žižka", nebo "Proti všem". Období děje připravované hry a výše uvedených filmů je zhruba stejné. Myslím, že jsme jim už jako děti rozuměli velmi dobře. -
-
Češtinou z těch filmů se ale v té době rozhodně nemluvilo...
-
-
-
Podle mě je to také chyba, ale čeština bude, bohužel později.
Problém je, že když si zvykneš na hlasy v AJ, těžko budeš hrát hru znovu v CZ. Ten zvyk na původní AJ dabing již bude zažitý. -
češtinou se zde v 15. století taky nemluvilo.
-
-
Jasně že mluvilo.
-
-
Nehrajes nahodou wurm? *4*
-
-
Ne.
-
-
To nejsem já, jen mi je podobnej. Asi příbuznej. *4*
-
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=576206409
-
-
-
-
-
Tak zásadní otázka. Jaké budou v CŘ prodeje s aktuální verzí? Jaké by byly prodeje s češtinou? A když ty dvě čísla odečteme a získáme tak jaké prodeje navíc by přinesla čeština, zaplatí u tak rozsáhlého RPG tvorbu češtiny?
-
Protože by to museli o půl roku odložit.
-
-
No, ten nejnovejsi letsplay sice ukazuje, ze zamakali na filmeckovych animacich, ale porad je to hruza co se tyce ingame rozhovoru . Prepiskle gestikulace, mrtve oci.... No a dialogy samotne... Otec a syn: To vis, mladej, Karel IV to byl vladar, na ktereho budeme muset pockat dalsich 1000 let. Kalba v zapadle hospudce, kde se vedou intelektualni debaty o papezi...
Pomucka pro vyuku DEJEPISU topry, ale jako game dialogy?! -
-
Pochopení toho, proč jsou tam na začátku takové dialogy vyžaduje mít inteligenci aspoň na 5 bodech z deseti, což ty zjevně nemáš.
-
Tak ale pro tehdejší lidi byly problémy s papežstvím opravdu důležitou součástí jejich životů. Neříkám, že byl každý druhý člověk teolog, ale víra byla nesmírně důležitá, a i to je jedním z důvodů, proč o 16 let požději propukla husitská revoluce.
-
A o čem by se měli bavit?
-
-
O tom, jak se proslycha, ze pan Franczisek z mesta za kopcem zamysli zvysit vyrobu dreveneho uhli. O tom, jak ve vedlejsi vsi budou mit novou vyrezavanou sosku na oltar. O tom, ze se do okoli presidlila smecka vlku - pred tydnem roztrhali dve ovce. O tom, ze Brzetislaw dluzi za vydelane kuze. Proste normalni kecy, kdyz uz delam tu "immersive realistic" hru :D
Staci si zajit do hospody na vsi, pak by to nesustilo papirem (papirem ucebnice dejepisu). -
-
A dost. Upaluj zpátky do školy a dávej při Dějepisu pozor, aby z tebe nepadaly podobné hlouposti. Argument s hospodou na vsi je sám o obě dost lichý, vezmeme-li v potaz, že nejerudovanější politické debaty se odehrávají právě v hospodách. Stačí si vzpomenout na poslední volbu prezidenta.
Vám ovšem erudice ohledně života v 15. století zcela chybí... :-) -
To je fakt, ve vesnických hospodách se vlastně politika vůbec neřeší, já zapomněl. *4*
-
-
Asi o budoucnosti nebo o roku 2018.
-
-
No to určitě ne. Hra je to velice pěkná a ty animace mi ani moc nevadí. Nehraju hru kvůli animacím.
-
-
Hře přeju úspěch už za originalitu, Vávra je pro mě ale egocenticky pták...
-
Mislim te to bude dobre
-
-
Prý si tam nemůžeš založit postavu se jméněm CZ nebo SK nebo TR.. tak asY nYc pro teba
-
-
Jestli poroste tráva kolmo k nebi, tak to bude fajn (viz cimrman). žádné úžasné noční odlesky jsem tam neviděl. Snad to vyjde bylo by to dobrý.