Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
https://www.youtube.com/watch?v=MefZfhxgpZE
Tyjo, to už jsou čtyři roky? -
Nádherné, tedy krom vlajky v 0:05 - Jak je oškubaná , je vidět , že nemá podpěru, tzn. vlaje silně nerealisticky : )
-
Nevím co je nudnější, zda jízda s koněm po prázdné krajině nebo osmiminutové souboje při kterých jednou rukou žeru brambůrky. Ta hra viděla akci jen z okna. Ještě štěstí, že se mohu bavit tím, že budu splachovat malým dětem hlavy v záchodech.
-
-
Zvrhlík nahlášen PČR
-
-
:D Myšleno kako ve hře samozřejmě. V reálu by mě nic takovýho ani ve snu nenepadlo...kromě toho mám ve sklepě okna přebitý prknama a fakani maj v hubách roubíky.
-
-
-
V němčině to je daleko lepší https://www.youtube.com/watch?v=OJQ-JkQzvzE&ab=
Absence českýho dabingu je je fail, ať si už vymyslíte psudoargumenty jakýkoliv. -
Žádné vyjádření k mazání příspěvku? Myslím, že žádné pravidlo neporušoval, týkal se tématu. Pro jistotu znova: https://www.dotyk.cz/publicistika/ceska-hra-kingdom-miri-na-svetovy-trh-ten-ji-ale-vycita-chybejici-cernochy.html
Aby to nevypadalo, že si dlouholetého odběratele Levelu vymýšlím, nebo že vás tím vydírám pokusím se. Jako příloha k jednomu Levelu byl černě potištěný karton s nápisem Cracker a v něm byla tři jasně zelená CD. Jestli mne paměť neklame, byla tam hra SpecOps. Pokud se žádně vyjádření neobjeví, končím s Levelem tištěným i webovým. Poznámka pod čarou, nejsem registrovaný, protože by mne ze všech registrací na webech šlehlo, takže pokud to jde, registraci nepoužívám. -
-
To co predvadis je totiž blesk, nejhorší je, ze si neuvědomujete,ze takhle se zveličují zpravy a děla bulvár, proto te magurku mazou
-
Nedivím se, že v diskuzi nechtějí příspěvky odkazující na jiné stránky a jiná fóra, možná je to i v podmínkách. K tomu článku: "Světový trh vyčítá české hře neexistující černochy," hlásá titulek. Ve skutečnosti se stalo to, že se Vávra na Twitteru chvíli dohadoval s nějakým neznámým Američanem. Článek je pouhý žvást, který se snaží co nejvíc vydřenit z neexistujícího konfliktu mezi ultrakorektní politickou mašinérií levičáckých kryptofašistů a dobře informovanými bojovníky za svobodu. Nedivím se, že už na Games podobné debaty nechtěj, nikam to nevede a té hry se to v podstatě netýká.
-
-
Přesně, ten článek a jeho kopie jinde byl jen spekulací založenou na téhle 2 roky staré výměně názorů mezi k**vou Gieseme z polygonu a Vávrou. Šlo tehdy o Zaklínače 3
-
-
na pravidla se tu uz davno nehraje, vlastne zbylo jediny, kdo nemaze s nama, maze proti nam
-
-
ja se teda podival na nejakej material z youtube a zatim nic moc, ani v komentarich to nema dobrou odezvua v par videich bez vymaxovany grafiky to vypadalo jako budgetova hra #sorryjako
-
-
To ses díval špatně.
-
-
Uvidíme jak se to povedlo. Jestli ano, může to být pecka a úspěch.
-
Tak hra bude dozajista finančně úspěšná, o kvalitách nás ale musí přesvědčit až následně :) koneckonců může kure*sky vydělat a být špatná...takových her je...a i to je úspěch :D
-
Hlavni hero je nesympatickej ret..