Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
Jindřich pořád vypadá drobátko jako vesnický idiot, nemůžu si prostě pomoci, ale jinak absolutní, ABSOLUTNÍ MR*A! :-) Mé nadšení nemůže být větší. Má to neskutečné filmové kvality. Vávra se vytáhne. Přeju mu to a nemůžu se dočkat sběratelky!!! *14* *14* *14* Hype jako řemen!
-
-
Taky bych zcenil nejakej kvintet estetickych presetu hlavniho protagonisty. Takhle si to rika o tvar clonici kapi. Jeho ranna, nebuclata inkarnace me bavila vyrazne (!) vic.
-
však to je pointa, dyť jako vesnický id*ot začínáš...
-
-
Středověk neskončil středověk trvá..
-
Je to jen mnou, nebo jeden ten vousatý šlechtic vypadá jak Vávra? :D
-
-
Ano, je to Vávra.. *3*
-
mně připomíná spíš Zdeňka Srstku s vousama
-
-
hra/trailer co probouzi patriotismus
-
-
Přesně tak. Všichni na hranice a bránit vlast před čmoudy, že?
-
-
ty jsi edgy... *3* běž si to pro thinkthankovat v hlavě
-
-
-
POZOR - Video obsahuje SPOILER!
Napadení hradu (počáteční lokalita - tutoriál) nepřátelskou armádou: https://youtu.be/Fhg7aCCsCOE?t=398 -
-
I kdyby celá hra stála za prd, tak aspoň cutscény jsou boží. Nějak si nevzpomínám, že by Zaklínač 3 měl v cutscénách tolik pohybujících se postav. Docela hardcore pro animátory.
-
-
Jak píši o kousek výš - není tohle náhodou hlavní intro animačka? (soudě podle toho, že koresponduje s ofiko začátkem příběhu a všude tam skáčou new game tutoriály) Ty jsou snad ve všech hrách kvalitou úplně jinde, než animace ve zbytku hry. (budget, čas a technologie věnované intru je většinou větší, než na cutsvénu v půlce hry) Tak nevím, zda je vhodné podle ní hodnotit cutscény v průběhu hry.
-
-
Ne, intro je hned na začátku(záběry na krajinu, Henryho maminka nesoucí košík atd). Pokud si viděl trailery, tak víš, že ve hře bude víc bitev a epických cutscén s kvalitou srovnatelnou s útokem na Skalici.
-
Píšeš samé kraviny. Když už tady chceš rozjíždět hate, tak ať o má aspoň hlavu a patu. Tady je intro a vůbec všechny animačky renderované přímo v cryenginu za použití stejných assettů jako má hra samotná, takže srovnání s jinými hrami ala Witcher, kde udělají intro úplně solo, je mimo mísu.
-
-
-
-
KINGDOM COME: DELIVERANCE Preview!!!
Německý komentář, anglický dabing: https://www.youtube.com/watch?v=wNyWkKkktKM -
-
Intro je vskutku nádherné a je pěkné vidět, že každým dalším videem hra vypadá lépe a lépe. Ještě doladit doskakování textur, pár animací a předně pohyb očí.
Jen ty tutoriálové obrazovky na mne působí jako Dark Souls mezi tutorialovejma obrazovkama. :D Až to uvidí mainstream hráči, tak to vzdají hned na začátku. Ale je pravda že v tomto případě asi nejde použít intuitivní tutorial ala Half Life. -
Je fajn vidět, že to vše nakonec jede jako po másle a ani ty jednoduché faciálky, na které bylo tolik hejtu, tu hru nijak výrazně neshazují. Teď jen doufat v super přiběh a questy.
-
-
Naprostý souhlas!
Mimochodem to intro mě popravdě dojalo.
-
-
-
https://youtu.be/TX-zF3k5pn0
-
mě se líbí jak tady každej píše že tento trailer mě nadchnul!!! bude to pecka!! xD
Lidi, je to TRAILER!! šikovnej team vám z každé hry na světe udělá naprosto skvělej trailer! Trailer je nicneříkající o hře, a to doslova. Podle traileru si člověk muže udělat dojem jaká to bude akční pecka, ale zrovna u této hry pujde hlavně o pomalý gameplay s vyjímkou několika bitev, který muže některým lidem připadat nudyný
Já dávám spíše na gameplaye, a podle nich se na tu hru moc těšim! -
-
ámen synku *5* , Ale hypsteři to prostě papkaj
-
-
Ten nový německý gameplay je naprostá pecka. Hra si zaslouží minimálně 9/10 už jen za ty cutscény. Kromě hry to vypadá i na několik celovečerních filmů. Navíc animace jsou opravdu uvěřitelné, odvedli kus práce, s betou neporovnatelné, vojsko vypadá ohromně, pohyby NPC jsou koordinované a působí realisticky. Zatím jsem hodně spokojený a příjemně překvapený. Ve finální verzi, co výjde 13. února, už by mělo být opravené odskakování textur, kromě toho jsem při sledování gameplaye neviděl žádný významný bug, čili odladěnost je velmi dobrá.
V porovnání s Kingdom Come působí cutscény ve Witcher 3 jako komorní divadýlko pro slaboduché. -
-
Delas si legraci? Kingdom Come vypada pomerne hezky to jo. Ale cutsceny ve Witcherovi jsou jina liga. Ten masakr v Kingdome Come a vrazda rodiny vypada OK, jsou tam emoce. Je to na vysoke urovni. Ale s Witcherem se to opravdu neda srovnavat. Kazda scena s Wild Huntem strikala epicnosti. A komorni sceny byly kolikrat lepsi nez nejaky filmy. Napriklad dialog mezi Geraltem a Gaunter O Dimmem v hospode, kdy Gauner zmrazi tok casu, povazuju za to nejlepsi, co kdy herni prumysl vyplyvnul. Krome toho v beznych dialozich vypadaji ve witcherovi postavy stejne jako ve velkych cut scenach. V Kingdom Come jsou v dialozich postavy evidentne osekane o polygony a radu detailu, jako napriklad pohyblive ocni bulvy. To mi u KCD vadi nejvic. Postavy hledi furt pred sebe, jako kdyz cumej do blba. Maj takovej mrtvej pohled jak v dvacet let stare hre.
-
9/10 za animace? To má bejt nějakej komplikovanej trolling na Vávru?M
-
Dobrej trolling... :-D
-
doskakovani textur bude urcite zavysle na na pameti karty vs nastaveni detailu textur
-
O to vic je mi lito ze ta mimika vypada porad dost prkene :(
-
Určitě to bude super hra.
-
-
Vypada to krasne a opatrne se tesim. Jen me porad mrzi ten dabing. Pro agresivni tatary anglicky umim, jen tohle je ten jeden priklad ze sta, kdy bych si tu cestinu fakt pral. Preci jen jet po ty krajine a pak poslouchat cesky mluvici hru, to by s atmosferou delalo divy. Ale i tak si chystam dovolenou.
-
-
No je to fakt skoda *7* Hlavne, kdyz si clovek vzpomene na prvni dil Mafie *14* *14* *14* *14*
-