Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • win 10? ne diky, alespon prozatim...
  • Proč to che i7, když i7 = i5 + HT *15*

A HT snad využilo jen Crysis.
  • to byl sarkasmus
  • Jack1947
    Oproti tomu minulému kdy venku to padalo pod 25fps.. ano poučily se díky bohu.
  • Jj Dying Light šlape moc dobře..Techland holt umí
  • To je na mě?Já jen říkám že doporučený nejsou ultra.Stejně to teď změnili,takže už je to jedno.To asi ty tu budeš téměř úplně tupej,když na to reaguješ úplně nepřiměřeně.Jen jsem říkal,že každý nemá Gtx 980Ti.Co na tom jako nechápeš?
  • Jack1947
    k..
  • Myslim, ze o vymetene hlave tu ma kazdy jasno
  • A můžeš nám slaboduchým existencím vysvětlit, o jaká základní práva tě ms okrádá?
    Mimochodem, docela chabá omluva pirátství, ale když se ti bude v noci lépe spát...
  • Tady se ukáže jak je DX12 dobrý, protože pokud poběží na tak to pěkně visuálně zpracovaný hře i na starých grafikách nebo-li "dřevěném pc" bez nějakých propadů FPS, tak pro mnohé to může znamenat přechod na Windows 10 a to si právě myslím, že MS přesně chce. Tak doufejme,že toto "demo" bude dobře vydařené jak mají hry s DX12 fungovat.
  • ringmancz
    ty doporučný požadavky jsou nakonec Ultra

http://remedygames.com/quantum-break-pre-orders-and-previews-launch-windows-10-version-announced/
  • Nemá to být spojené s hraným seriálem? Kdysi jsem něco takového četl. Proto možná ten trailer.
  • Kdepak ty nevyzrálá slaboduchá existence.
    Podepisovat licenční ujednání w10 zbavující mě základních práv rozhodně nehodlám, takže jediná možnost jak si zahrát tuto w10 only hru je ukrást Microsoftu jejich os a následně pokoutně rozběhnout Quantum Break - což se neobejde bez cracku. Nikde jsem nepsal, že mám v plánu přímo okrást Remedy - jen budu muset hledat cesty vedlejší. Což přímočaře smýšlející vymetená hlava tvého formátu nebyla schopna pobrat.
  • Od Quantum Break si slibuju opravdu hodně, Remedy nejsou žádná ořezávátka...a proto jim to ukradnu...jo a jsem principialni bojovnik proti W10, o tom zadna...
  • Tak jediný požadavek, který bych splnil by byl operační systém a místo na disku. Jinak teda ani vzdáleně ani minimum :D
  • Kolik ti jen tak pro info je ? Timeshift, Singularity, prince of persia sands of time atd .... je jich hodně a to nezmiňuji kolik jich bylo v minulosti.
  • pc master race quote #56
  • je to renderovany v realnym case na xboxu.
  • Jack1947
    Aspon že Dying light:Zhe following nijak zásadně neklesá krásnejch 60fps... škoda že je to stále takové divné-mdlé.
  • Ano, je to super zpráva, ale nic nového. Dřív se hry takhle dělaly normálně - že posouvaly technickou stránku dopředu, ale to z krabičky neznáš. Taky existovala super vychytávka jménem graphics options, kde se dala grafika snížit, aby si to mohli lidi zahrál i na pomalejším PC, nicméně hra vypadala dobře i tak a ještě líp za 2-3 roky, kde využívala budoucí HW. To je další věc, kterou z krabičky neznáš. Ale to je v pořádku, ignorance a nevědomost tě trochu omlouvá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit