Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na Quantum Break potvrzuje vydání i na PC
11.2.2016 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
To teda. Jedu na W10 již několik měsíců a je to pohoda. Žádné pády, problémy vše funguje. Nic co by mě nejelo jsem nepozoroval. Rozdíl v W7 a W10 je jak jíst hrušku nebo hrušku. :-) Nevím jediný důvod, proč nepřejít na W10. Mohl by si mi ho napsat ty?
-
Tak kdyz to opravdu bude vyuzivat tne HW, tak zadny problem v tech pozadavcich nevidim. Spis je ale pravdepodobne, ze to bude vypadat jak na konzolich akorat s vyssim rozlisenim, AA, AO a tesselaci. Coz je pro ty doporucene pozadavky docela smesne, zvlast kdyz to ma byt dx12.
-
Přesně tak. Ať už je to tady. Konečně něco s normálními nároky.
-
Já neeeeee já to rozjedu jak PRD. A když ne, koupíme FURY X noooo.
-
To víš, logika hořčic. *7* Já už to "konzole omezují PC" beru jen jako meme a nic jiného, protože na pravdě se to nezakládá.
-
Co už *4* Filmových 30FPS to jistí *3*
-
Aha, takže si to shrňme - já mám podepsat, že se stávám otrokem Microsoftu právní nadvládou licenčního ujednání nad listinou základních práv a svobod, mám dát k dispozici svá data a navíc jim za to ještě zaplatit?!
Užijte si to chlapci a lidi, kteří to odmítají si při své aroganci prosím nevšímejte... -
Já mám jen GTX960 :(
-
Takze si to shrneme:
Vyjde hra s orezanou grafikou, protoze konzole, PCckari knouraji, ze jsou konzole koule na noze.
Vyjde hra s paradni grafikou, ktera vyzaduje odpovidajici HW, PCckari knouraji, ze to nerozjedou.
kk -
Spíš je moderní v naší pokrokový zemi vždycky všechno nový automaticky odsuzovat ;).
-
No sh*t Sherlock!
-
Uncharted neni a nebude ani pro WIN20 :)
-
spravne. konzum je moderni. mit vzdy jen to nejnovejsi.
-
Jinak...
"W10 only" je jednoznačne podraz, naštěstí máme piráty a trpělivost... -
Od Quantum Break si slibuju opravdu hodně, Remedy nejsou žádná ořezávátka. Jsem fakt hodně napnutý jak to dopadne a těším se, byť to bude jen lineární tunel.
-
Super zpráva pro všechny PC hráče, ne? Konečně využijí svoje rakety v garáži. 980TI, DX12 to vypadá na výzvu, která by ale neměla být pro většinu zdejší populace problém. LV odpovíš na tuhle výzvu???
-
Ach jaj, názor ako z praveku....
-
Jestli chce MS obstát proti současné dominanci Sony tak si musí uvědomit že PC je také jeho dítko a přestat se k němu chovat jako k bastardovi. Doufám že tohle je první krok.
-
*1* Já to nechápu ta hra je pod taktovkou MS, měla to původně být exkluzivita pro XONE a když oznámí že to bude i na PC tak začnou všichni hejtit jak je to na ko*** atd. Pokud jste si nevšimli tak win 10 je systém od MS a pozor tu hru financoval kdo??....Ano správně MS takže místo aby jsme byli rádi, že si to budeme moci zahrát i na PC tak budeme nadávat! *1* (nevšiml jsem si že by se u Uncharted tak nadávalo že to není na WIN7 *3* )