Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na Quantum Break potvrzuje vydání i na PC
11.2.2016 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
win 10? ne diky, alespon prozatim...
-
Ten herec na úvodní fotce v článku mi někoho připomíná *7* ...
-
-
Myslím, že to je Dominic Monaghan, hrál jednoho z hobitů v Pánu Prstenů a někoho ve Ztracených.
-
-
Charlie z lostu ? ten mně tedy nenapadl... já myslel spíš ten gesicht má víc podobnej jako Shawn Ashmore ( ze zrušeného, The Following achjo... takže dneska se všechno ruší po 3sérii navíc nechá otevrřené no nic no...snad bude nějakerj prequel/sequel)
-
-
http://www.imdb.com/title/tt4576352/?ref_=fn_al_tt_1 Měl jsem pravdu! tyvlee to má mít i sééroš jo ? tak to je hustýý. *5* To jsem netušil!.
Měli jsme pravdu oba Dominic Monaghan tam bude jako jeho brácha ?
-
-
-
-
chci si postavit PC s i5-4460. při pohledu na požadavky si říkám, že něco je špatně. a troufám si říct, že moje volba komponent to není
-
Svět už je v pr**9li, když můj 2roky starej PC za 28tisíc nestíhá plynule ani FireWatch....
-
-
pc master race quote #56
-
Tak hodně záleží na optimalizaci.Firewatch jde dobře.Sem tam nějaký pokles v fps z 60 na 56 jsem tam zaznamenal drobně,ale jinak v pořádku.Ono udělat takhle rozlehlé hry na 100% už snad ani nejde.Případně to updaty opraví.
-
-
Aspon že Dying light:Zhe following nijak zásadně neklesá krásnejch 60fps... škoda že je to stále takové divné-mdlé.
-
-
Jj Dying Light šlape moc dobře..Techland holt umí
-
-
Oproti tomu minulému kdy venku to padalo pod 25fps.. ano poučily se díky bohu.
-
-
-
-
-
Proč všude cpou nejdřív hrané trailery ? *7* jako dobrý ale radši bych viděl něco ze hry... a ne jen pár herců z toho jeden známej kterj navíc hraje hlavní roli ve hře snad.
Ty wonka mně taky vaděj ale chápu je to mrkvák a ten chce všechny nahnat bezdůvodně do svého supr systému, možná bych si je dal jako dualboot. Kdyby nebylo vyhnutí. -
-
je to renderovany v realnym case na xboxu.
-
to není hraný. proto tak vysoký HW nároky :)
-
-
Vždyt jsou přehnaný a nikdo je nebere vážně... *4*
-
-
Nemá to být spojené s hraným seriálem? Kdysi jsem něco takového četl. Proto možná ten trailer.
-
-
k..
-
-
-
-