Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na Star Wars Battlefront neférově cílí na nostalgiky
19.10.2015 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Revell, tak tohle slovo jsem neslyšel už hodně dlouho... a přitom v určité době (asi nějak jako u tebe), to byla jedna z hlavních věcí v mém životě.
-
Heh, o financich a jejich hodnote zjevne nemas paru. Znam lidi, kteri by si z fleku mohli koupit i to studio co to dela a kupodivu prave proto, ze penize maji, si takte velmi dobre uvedomuji jejich hodnotu a tudiz si kraviny a smejdy nekupuji. Narozdil od mnoha jinych, ktery maji holou pr.del, ale do MAca na hambace za 500 si dojdou. Ovsem na obed v restauraci nemaj, prece nejsou milionari.
-
Coz by se dalo ovsem chapat tak, ze to ve finale takhle vypadat bude.
-
A proto ma ty minuska, to vis, lidi pouzivajici mozek nejsou mezi tardy v oblibe.
-
jj tomu se teprve rikat kupovat zajice v pytli :) ato ze prodavaji dve animace, tak to je teda fakt mazec. ale co lidi sou tupi a budou to kupovat, tak proc by to nedelali
-
Horst Fuchs přece, ti tam všechno ukáže, tak to nemůže bejt klamavý *1*
-
Mě to přijde stejně naivní jako ty filmy, snad jen turecká předělávka má správný koule :)
-
ano, pochopil jsi to dokonce i ty, ještě si to tak dvakrát, tříkrát zopakuj, ať to vstřebáš *3*
-
taky si pamatuju, jak jsem šel jako dítě po revoluci na první Star Wars do kina, celou dobu se mi chtělo hrozně cůrat, furt sem to držel, ale ke konci to už fakt nešlo tak jsem musel odběhnout.. a bylo to zrovna na scénu, kdy útočili na Hvězdu Smrti *1*
-
stejne moc nerozumim tomu, ze nekdo porad fnuka o nevyvazenosti bitvy na hoth, nejsem zadnej zarytej fanda sw, ale stejne vim, ze rebelove se tam akorat schovavali jak krysy v kanale a jakmile je tam objevili, tak je vader vykouril jak vcely, sotva stihali utikat *1*
-
Tak to si teda piš, že tenhle shnilej bazmek hrát nebudu. Je to urážka všech Star Wars filmů...
-
Pamatuji jak jsem šel po revoluci, tehdy jako 14 letý, do kina na Star Wars. Miloval jsem moderní letadla a přiznám se, že SW byla taková bomba, že po zhlédnutí Episode IV A New Hope jsem poprvé a naposled šel do kina 2x za 2 dny. Samozřejmě na SW! Taková to byla bomba, doslova zjevení z čirého nebe, kina byla plná...
Tehdy jsem aktivně lepil moderní letadla od Revellu a po zhlédnutí SW si je zamiloval. A byla to láska na první pohled. Dodnes nedám dopustit na první 3 filmy. A tehdy jsem si koupil X-Wing, Tie-Fighter od Revellu a těšil se, že jednou si našetřím na dioráma Hothu no a dnes cca 24 let po uvedení v československých kinech tu máme SW hru, která mi umožňuje zahrát si bitvu na planetě Hothu. Co si více můžeme přát?! Místo aby všichni jásali, že konečně někdo udělal visuál, atmosféru jako v kině, tady vidím jen nenávistné reakce na DICE. Když se Vám hra nelíbí, nehrajte ji, já do ni ale určitě půjdu a kašlu na to jestli je hra za Rebely nebo Impérium vyvážená, DICE to doladí. I přesto, že jsem byl skeptický a srovnával jsem s BF3/4, nemohu se ubránit dojmu, že hra je v jádru dobrá a konečně je to změna. A co víc je to SW. Já osobně jsem si bitvu na Hothu užil i za rebely.
Ruku na srdce, čekal snad někdo že hry od DICE budou mít příběh? Těžko. -
To jako vážně? Celou dobu jste věděli o čem Battlefront je když je pořád o tom stejným a teď je to strašný překvapení? Spíš já bych http://diskuse.tiscali.cz/captcha?key=19997973zvracel z tebe ty chytráku. *1* Nic ve zlém.
-
To víš, je to tupá hra bez duše. Dřív bejvávaly hry o hratelnosti a né o grafice. Káčátka byla žlutější, nebe modřejší a tráva zelenější... A přece nemůžeš hrát hru, kterou vydalo EA, je to proti hráčské morálce... (ironie)
-
Docela se na hru těším. Beta byla dobrá jak po herní, grafické i té zvukové stránce.
-
Proč ne? Když lidi mohou chtít hrát izometrický RPG, RTS, MOBY, roguelike hry apod., nechápu, proč by nemohli hrát i Battlefront...
-
Hnedka jak jsem viděl betu, bylo mě jasný že tahle hra by mě vůbec nebavila. Jediný co je na týhle hře dobrý je námět hvězdných válek, který ta hra totálně znásilnila. Promiňte, musím se jít vyzvracet.
-
Proč má tenhle koment 6 mínusek? Vždyť má pravdu, nebo ne?