Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nektery ty power upy jsou na uplne debilnich mistech takze se pro ne casto jde docela tezko dostat a nebo u nich dokonce kempit.
  • Battlefront 2 měl pro mě jedny z top10 nejzábavnějších vesmírných bitev co jsem kdy viděl a měl možnost hrát
  • Rozhodne se ty power-upy tady nedaji kempit vsechny a po smrti se k nim za 10 sekund vratit.
  • species
    sak tohle jde hrat taky stylem ze ses furt ve vozidle, ty power upy jsou porad na stejny miste.
  • Hlavne to zabiji suliny, kteri jen kempi tanky/stihacky, protoze se boji o skore jako pesaci.
  • species
    ne, vozidla jsou ted bohuzel "power upy" ... seberes svitici neco na mape a kdyz to pouzijes objevis se v X-wingu.
    Pro me to ABSOLUTNE zabiji immersion, a to ta hra ma jinak skvelou grafiku i ozvuceni
  • Prosim te, pane ignorant. Prestan tam heldat smysl zivota, diky.
  • Janek zrejme objevil zakony obchodu a musel se se svym zjistenim tady se vsema podelit.
  • He7he
    Ano, v této hře se bude střílet a běhat. Je to vskutku šokující zjištění.
  • Mozem sa spytat? Bude am nejaky mod ako je Conquest mod v BF? Budu tam normalne zaparkovane vozidla, ale mi hra bude urcovat kedy mozem kedy nemozem vstupit do vozidla v podobe powerupov? Hra je to pekna, ale prepracovanostou pod BF4kou. Taka normalna cena by bola 30-40eur za plnu hru, ale ked plna hra stoji 90 eur, tak je to uz trochu na mozog.
  • John Williams je John Williams! Paráda.
  • ano, v té hře nebude nic, co bychom už 100x nehráli jinde, ale dobrá reklama to jistí
  • He7he
    Opravdu? V multiplayerové střílečce běháš a kosíš všechny okolo?
  • hratelnost to má stejnou, jako Doom z roku 93, běháš a kosíš všechny okolo
  • Muzete si tu brecet jak chcete, ze je to jen preskinovany bf, ale hratelnost to ma skvelou a to je jediny, na cem zalezi, takze kdo chce hrat, koupi a kdo nema penize, buli.
  • Fakt to nekdo budete hrat??? To snad ne!
  • záleží, jestli to bude recenzovat Aleš Nesoudný.. techy chci říct Aleš Podplacený, ne vlastně Aleš Veselý
  • Llour
    Já jsem hlavně zvědav na hodnocení. Za obrovské prachy se pořídí licence, další šílené peníze se narvou do propagace a hra samotná nepřináší nic, co by tady už nebylo. Jenže tvůrci vědí, že drtivá většina "profi" recenzentů budou zapřísáhlí fans a tudíž naperou 9-10 hodnocení. Zato kdyby tam běhaly přeskynované postavičky z neznámého sci-fi tak to dastne 5-6.
  • tak v tý době taky vycházely Battlefronty (první KOTOR 2003, první Battlefront 2004) a co si budem povídat, trojka je stejně jen přeskinovaná verze předchozích dílů bez jakýkoliv inovací, dokonce i půlka map je zcela identická designem, jen maj hezčí texturym, Battlefront z 2004 = Battlefront 2015 ve všem krom grafiky
  • kdysi bylo univerzum SW tak pekne rozjety herne, vysel KOTOR k tomu Jedi Knight pak ta strategie ve stylu Age of empires, no a ted je z toho tohle, multiplayer nesmysl s kulisama SW. Ale lidi to holt asi takhle chteji, smutny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit