Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer, obrázky a kupa informací z Deus Ex 3
18.11.2010 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Naprosta pecka. Uz sem nadrzenej jak sáňky v létě. Jednicka byla genialní.
-
Na budúci rok bude toľko peciek, že asi nevyjdem z domu :D každopádne nový Deus Ex vyzerá chrumkavo a dúfam, že sa tak aj bude hrať. Ja to tipujem na hru roka 2011 :)
-
Na tuhle hru se těším hodně, ale proč tam proboha cpou ty "efektní" slow-motion nesmysly typu proražení zdi rukou nebo elektromagnetické výbuchy po úderu do země? To je dobré možná tak do japonské arkádové mlátičky, ale ne do hry pro dospělé hráče, což DE vždy byl (nebo jsem to aspoň tak vnímal). Co velmi vítám, je spousta čtení, v prvním díle jsem takhle "prostál" desítky minut, zatímco jsem si četl. :) Co se týče augmentací, ballistic protection a regeneration doufám bude, tyhle byly moje nejoblíbenější.
-
-
Říkejte si co chcete , vidění skrz zdi a pablesky po každém doskoku bych bral u Star Wars.... u Deus Ex to docela zapáchá ....
-
-
presne tak, videni skrz bylo uz v jednicce, deus ex po falloutu povazuju za druhou nejlepsi hru historie a to video se mi celkem libi, uvidime, jak na tom bude hratelnost...
-
-
Dovolím si ještě vzpomenout System Shock 1 a 2 - obě jsou pro mě naprosto úžasné. Hlavně atmosféra ve dvojce je skvělá (tady už přece jen trpí jednotka svým stářím).
-
-
dvojku SS jsem taky dohral a atmosferu to melo opravdu hutnou, troufam si rict, ze snad nejlepsi co hra ma, u zadny jiny hry jsem se tak nebal... hlavne po zvukovy strance naprosto vyborna zalezitost, ale celkove byl Deus Ex lepsi, hrou :) Je to ale jako srovnavat jabka a hrusky. V SS2 byl clovek celou hru samotnej clovek a pocit samoty nezachranilo ani nekolik umirajicich zivacku, co clovek potkal, taky byl porad jen ve vesmirny lodi a cesta byla vicemene primocara. Zadny dialogy, nic. V tom byl Deus Ex urcite lepsi a jeho svet mnohem komplexnejsi. Ale srovnavat to moc nejde. Ovladani ale povazuju za paradu a sam nechapu, proc to nefunguje ve vice hrach, kdy pravym tlacitkem clovek interaktuje s okolim, v blizkosti objektu se objekt oznaci atd...
-
-
-
Vidění skrz zdi bylo už v jedničce a u toho doskoku jde o reakci zapnutý augmentace.. to je jak vyčítat EMP granátům, že metaly blesky.
-
-
Hra se odehrává před prvním DX a žádná z Jensenových augmentací není nano, jako v případě Dentona, takže to v nejlepším případě budou "jen" variace.
Co se filmovejch frajeřinek týče, nějak tu hru masovýmu publiku prodat musí. Tohle je kompromis, kterej navíc nemusíš využívat, když nebudeš chtít.
-
-
trailer vypadá opravdu dobře, ale budu si to moci zahrát i já, který jsem nehrál předchozí 2 díly?????myslím po příběhové stránce!
-
-
jednicku si zahrej - doporucuju, ale dvojka je nehorazna hovadina
-
Co ti brání v tom si je zahrát a doplnit si vzdělání.
-
-
možná to bude zní divně, ale nemyslím si že mi to rezjde komp!hry už jsou poměrné postaršího data vydání (snad od fanatyckých hráčů nedostanu do držky!) a já jsem nedávno upgradoval!!!každopádně to můžu zkusit to je fakt!
-
-
Děkuji za rady, prubnul jsem ten OpenGL a vypadá to, že to bude v pořádku. Teď už potřebuju jenom dostatek volného času na hraní...
-
-
Mě pomohlo hru přepnout tak, aby běžela jenom na jednom z jader
-
-
Deus Ex jsem hrál na high-end sestavě s Win 7 64bit a nebyl absolutní problém. Je to starej Unreal engine a ten se jen tak nějakýho super kompu nelekne *1* *5*
-
-
Já zkoušel Deus Ex a Unreal Tournament na 2,5 roku starým notesu s Windows XP a nepochodil jsem, obě jely příliš zrychleně, na semičkách jsem je ještě nezkoušel.
-
-
Skús použiť OpenGl, prípadne DirectX10 renderer
http://www.cwdohnal.com/utglr/
http://kentie.net/article/d3d10drv/
A samozrejme potom nezabudni ani na New Vision Mod
http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision -
MrSanta: pokial viem, problem bol v intelovskej technologii speedstep, ktora upravovavala frekvenciu procesora podla narokov na vykon (resp. problem robila softverova implementacia tejto technologie v xp). riesenie je jednoduche a spociva v instalacii tejto utilitky: http://www.diefer.de/speedswitchxp/.
-
Na Roca už nešlo reagovat, tak to písnu po tebe. Taky mám problém se zrychlením. Někdy mi hra jede normálně a někdy se to zrychlí. Agent běhá jak srna a rozhovory se mi ukončí dřív, než to dořeknou. I v animačkách.
Neměl někdo podobný problém a neví někdo jak to vyřešit? -
EDIT: Nevím kde u tebe byl problém......... (původní věta zněla jako, když mluvím o sobě)
-
Obojí jsem bezproblémů hrál na svém starém PC s Win XP. Nevím kde byl problém, ale z mých zkušeností vím, že DE i UT na XP i 7čkách jdou.
-
-
-
-
-
Zcela určitě, tento díl by měl být prequel předchozích dílů.
-
-
Cyber paradise! Po dlouhých letech dílo, na které se neskutečně těším. Respektive těšil bych se, kdybych na to měl železo *1* Jedničku miluju, dvojku jsem zavrhnul. Tohle vypadá neskutečně... Jak napsal kolega níže: nadrženost! *12*
-
Huráááááááááááááá, supeer, peckaaa, bomba, imba a ja nevim co jeste, DE3 bude kvalitní a hrdý nastupce jednicky (po horší dvojce)!!
-
Vskutku to vypadá lépe než by člověk čekal. Jen škoda té regenerace zdraví aka CoD.
-
-
precitaj si text este raz.... *6*
-
-
Máš recht, nečetl jsem to celý. Ale stejně, regenerace by tam měla být pouze ve formě augmentace, jinak vůbec..ideálně.
-
-
-
deus ex human revolution a batman arkham city... dva momentalni cile... plus dragon age 2, crysis 2 a spoustu dalsich her... pristi rok bude paradni *4*
-
ano, ano ano ano ano ano a jeste jednou ano ... jeste by to chtelo dalsi system shock a jsem nejvic happy... *5*
-
Ten závěr vypádá na můj vkus až moc akčně. Jedničku sem dohrál 5x a vždycky víceméně stealth stylem. Ale těším se hodně ;)