Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dojemný příběh o černobílém kamarádství.
    • Je to prostě příběh o přátelství (Spoiler: a lásce). Černoši existujou, víš to?

Jakto, že když se někdo baví o rasismu, tak všichni kecaj jak jsme "všichni lidi", ale jakmile je v nějakým filmu nebo hře někdo tmavší, tak do toho lidi strkaj rasu?
    • to vis,ted maj vsude "kvótu na negry" a museji obsadit vzdycky par černochu,aby hra nebyla rasisticka,viz ostatni hry/filmy
      • A máš s tím jako problém? V Americe je daleko víc černochů než ve filmech a hrách a mě by taky docela sralo, kdyby všichni dělali, jako kdybych neexistoval.
      • Nezapomeň že to má i trochu lesbickej nádech... Plněj kvótu i u menšin
        • Mato1987
          a tak o tom potom, ono aj v hlavnej hre bola jedna scénka čo mohla evokovať "kvótu menšín" ale všetko sú to len hypotézy teda domnienky. Každopádne aj keby to bola pravda, tak by som nebol proti, ona Yaani King je fakt parádny kus ženskej, ani Ashley Johnson nie je na zahodenie, predstava, že by boli viacej ako kamarátky je veľmi vzrušujúca :) *5*
      • frag.ment
        Mě nejvíc dostávájí ty negerský filmy, který se občas objeví na našich TV kanálech. Stačí mi 5 minut a je mi z toho špatně.. Všichni děsně ukecaní a hrozně macho, kšiltofky na bok a prdelatý ženský... Nejsem žádnej rasista, proti černochům ani jiným rasám nic nemám, jen se mi nelíbí negerská kultura a jejich životní styl :-)
  • Zdravim. Koupil si tu někdo DLC? Jelikož jsem ho koupil ale nejde mi zapnout pokaždé mě to hodí zpatky do PS store. Mám to stažené a nainstalované až se stim zabejvám snad 2 hodky a pořád nic :(. Jestli někdo poradí budu fakt hodně vděčen.
    • Mato1987
      Hmm ako si to stiahol, ja som išiel klasicky cez PSN store cez XBM menu nainštaloval som najnovší update a hneď v novinkách na hlavnej stránke psn store bolo left behind, ktoré som následne nechal sťahovať a po dokončení som spustil hru kde po mne pýtal ďalší update tak som nechal updatnuť a potom spustil cez left behind položku pod new game.
      Ja som mal ale zakúpený season pass ešte z júla 2013 ...
      • No já si koupil vpřed prodeji, ale už jsem to konečně rozchodil. Musel jsem to ještě jednou znova stáhnout holt nějaká chybka. ale zatim pěknej datáč vychutnávám si to a prolejzám všechno :)
        • Mato1987
          Tak si to uži , ja som si to užíval doteraz, zajtra si to zahrám znova na najťažšej obtiažnosti :)
  • hraju asi 30 minut, ale uz tam byly 3 drsny bugy, na to nikdo nenarazil? hra je desne zabugovana a zatim i docela nuda. nebo nekoho bavi zkouset si masky a mackat trjuhelnik, any buchta zakricela?
    • jo, někoho to baví. JDe o atmosféru a zájem o hlavní 2 hrdinky. Jestli ti chybí střílení lidí za Joela, tak toto prostě není pro tebe. Pokud jde o mě, Lef Behind me bavil ještě víc, než hlavní hra.
    • Jack1947
      Jo, ja jsem to dojel i bez zvukuhlasu... zase se treba naucis odezirat (mozna) *3* *15*
      Ono se to rozjede, jenze pote to skonci...
  • Mato1987
    Tak páni dohral som to dnes večer, cca 3 hodinky mi to trvalo ale to najmä aj preto, že som preskúmaval každú skulinku, presne ako v hlavnej hre a musím teda ako vy češi hovoríte smeknout klobouk, neuveriteľne podarené DLC, znova ako v hlavnej hre výborná hudba ale aj vyníkajúce herecké výkony a parádny gameplay, bol som veľmi milo prekvapený, fakt klobúk dole.
  • frag.ment
    A je tohle DLC s českýma titulkama?
    • Miserius
      Psal jsem tu nedavno, ze v digitalnim obchode pisou ze ma ceske titulky, vic ale nevim
    • Jack1947
      Evidentne tu moc nectes... pac jinak bys vedel ze bejt ma. *3*
  • Tak to mam dohrano a nedoporucuju. Jsou tm tak dve novy lokace, zbytek je recyklat starych a samotny hrani ani ty dve hodiny nema. Skoro pul hodiny zaberou filmecky a akce je uplny minimu, vetsinou je to dovadeni dvou decek. Suma sumarum za 100kc by to nebylo spatny, za 400 dete radeji do kina.
    • Mato1987
      Nemožem nič iné len nesúhlasiť, dohranie mi zabralo sotva 3 hodiny, filmečky nemajú viacej ako 20 min a je tam plno akcie ale aj stealthu, je to v skratke výborne vybalancované DLC so skvelou hudbou a výborným príbehom.
    • Miserius
      Ja bych byl radsi kdyby se tam nebojovalo vubec
      • Mato1987
        Hmm, neviem, no zajtra skúsim prejsť hru na survivor a skúsim ju prejsť bez bojovania no zdá sa mi, že záverečná sekvencia sa bez boja asi neobíde, no ale za vyskúšanie nič nedám :)
        Podľa mňa je ale len a len dobre, že tam zakomponovali viacej akcie, bez nej by to bolo veľmi fádne.
    • Mám přesně opačný názor. Lokace recyklované nejsou, akce je minimu úplně schválě a účelně. Jestli ti chybí akce, uvědom si, že hrajeme za nezkušenou 14 letou dívku a radši jdi hrát call of duty, toto dlc je o atmosféře a ta je fantastická. Nechybí tomu vtip a originálních nápadů je tam hromada. Jsou to drobnosti a nemůžu je říct, protože by to by to ostatním kazilo zážitek, ale sou tam. Jádrový gameplay je samozřejmě podobný původní hře, ale celé dlc má jinou atmosféru. Více zaměřené na průzkum. Dohrál jsem to za 2 a třičtvrtě hodiny. Kdo to proletí jako magor, ten to má za hodinu a třičtvrtě. Kdo si to chce užít a všechno pořádně prozkoumat, ten si může hodinu přidat.
      • Mato1987
        Trafil si klinček po hlavičke ako sa hovorí :) Atmosféra tam s každej jednej lokácie priam srší :)
        Presne ako ty aj ja som to dohral za bezmála tri hoďky ale nepodarilo sa mi odhaliť tie dve skryté trofeje/achievementy :)
        • SPOILERS: Jedna z nich je za optional cutscene ve stejné herně v jaké Ellie "hraje" tu bojovou hru. Je tam jedna hra, ke které musíš přijít a zahájit interakci. Tu druhou trofej ještě nemám.
      • I kdyby to bylo 2 a 3/4 hodiny jak pises, coz neni i recenze uvadeji dve hodky, tak mi to za 400 korun prijde sakra malo. Nejspis vyjde jeste dalsi DLC, ale to uz rozhodne nekupuju.
        • Edit: 3 a 3/4 hodiny. Uteklo to tak, že jsem si blbe spočítal čas. Nekecam. Skoro 4 hodiny za DLC. To je podle mě slušné. A rezenze se často pletou. Velmi velmi pletou. Recenzanti totiž často spěchají. Nejlepší příklad je Burial at Sea: Episode 1. Skoro všechny rezenze říkají 2 hodiny. Skoro všichni hráči říkají minimálně 4. Například na IGN se to v komentářích hodně řešilo. Od té doby se raději dobám hraní u DLC vyhýbají.
        • Mato1987
          vyjde ešte jedno DLC ale to bude tak isto ako to prvé pre multiplayer, nejaký ten nový map pack so 4 mapami, ale v season passu sú ešte nejaké čiapky, helmy a všelijaké prkotiny pre customizáciu multiplayerové charakteru :)
          Tvorcovia TLOU mali v úmyslu vytvoriť len jedno príbehové DLC a ja si myslím, že sa im vydarilo na jedničku, veľmi kvalitné SP DLC a dva krát tak zaujímavé najmä pre tých čo si pozreli všetky 4 prequel komiksy, za tie prachy, sotva 15 euro za 3 dlc to je skvelá cena.
  • Halo už na pc nikdy nebude, chachá *2* *1*
  • Je tu někdo, kdo má Collectorku a jde mu hrát tohle DLC?
    • Ronox
      Já.
  • Taky jsem to čekal delší, nicméně mě to hodně bavilo. Akorát zkoušení masek a zkoumání všeho možného bylo trochu přehnané, nejspíš protože to je velmi krátké... Zase se mi líbilo spousty možností ve hře.. Doufám, že výjde II, protože to končilo otevřeně. - Joe s Elli šli zpátky to vodárny, kde je bratr Joa...
    • Ronox
      Jejich příběh bych už nechal. Pokračování bych udělal s jinou dvojicí a maximálně bych chtěl se jen dočíst/doslechnout, jak na tom jsou a tiše doufám, že už mají klidnej život v tý osadě, když prožili to, co prožili v původním díle.
      • Miserius
        Neiil Druckmann na jedny prednasce kde mluvil o pribehu rekl, ze to zaverecne Okay od Ellie znamenalo, ze ji doslo ze Joel ji nikdy nedovoli to udělat a ze to bude muset podniknout sama... Tudiz kdyby bylo pokracovani, byla by to Ellie na cestách...
        • Jack1947
          Klido, protoze takhle se mi to nelibi - neukoncene. At je poradne pokracovani. *3*
  • Ronox
    Dohráno a? Parádní prostě! Soundtrack je top. Dialogy, mocap, atmosféra. Smekám psům a vážně jim za tenhle titul děkuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit