Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer připomíná vydání Last of Us DLC Left Behind
14.2.2014 | Adam Homola
61 příspěvků
-
Dopareno, a tedy ten konec me vzal... hodne *8* nevim jakto vzit jestli to takhle merli ukoncit nebo nemeli kazdopadne paradni ale zatracene kratke achjo.
Asi budu brecet... *13* fakt se mi nechce loucit... fakt jeste ne.
Kratsi nez jsem myslel... ale vydatne to ano. Ale malo malo. *12* 2h 13minut + 2trofeje.
Myslim ze to je dobre,
Tolik postav by si zaslouzilo DLC... treba Henry, Billy, - mozna i DLC predtim nez se byla zombarna... a oni to chtej narvat do MP achichouvej. (nebo vubec... kde se vzali ty "spory" atp.. vim toi bych toho chtel uz moc. Ale kdo by nechtel DLC k osvetleni pribehu kdo?). -
chcel som si to kupit ale mam ps account pre USA a samozrejme sa to neda zmenit. takze mi neberie kreditky ani paypal.
nejaky napad ako to vyriesit na sucastnom accounte bez vytvarania noveho?
dik -
-
Ja mám účet registrovaný pod UK na PSN a season pass som si kúpil tak že som si na stránke
http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/?gclid=CLK3mf63zLwCFeKWtAodoScAOQ
kúpil 40 librovú kartu a následne som kód zadal do PSN Store.
Kľudne to kupuj cez tú stránku je to bezpečné a neuveritelne rýchle, kód ti príde do pár sekúnd na mail :) -
Kup si PSN kartu v hodnotě 500 nebo 1000 (je to normálně krabička jak od hry) v každym pořádným obchodě s hrama to maj. Zadáš pak kod do PSstoru a připíše se ti částka do peněženky. I když nevím jak to bude s přepočtem, když máš americký učet (dollary) a tady je to v kč
-
-
no prave ak to kupim na SK alebo CZ tak ci mi to zoberie to heslo ci to nie je len pre lokalne accounty
-
-
-
ťahám to už od rána, je to pekná pálka viacej skoro 5.5 GB :) tak dúfam, že to bude stáť za to, pôvodnú hru som prešiel dokopy 4 krát :)
-
-
TLOU jsem prošel asi 7x ale o tomhle musim hodně přemýšlet... Byl jsem si jistej,že to koupim ale 400 korun za 2 hodiny to se mi zdá moc...
-
-
lol 7x
-
-
Loluj, očividně jsi to nehrál...
-
-
Jak dlouho ti průměrně trvala originální hra? Jestli 15 hodin, tak Lef Behind pro tebe má ani ne 2 hodiny. Já si dávám načas a původní hru jsem hrál na hard 20 hodin a left Behind taky na hard 3 hodiny. A když si koupíš season pass, tak se to cenově solidně vyplatí.
-
-
Základní hra první průchod na Hard cca 18 hodin... pak jsem to procházel různym stylem a naposledny na Survival a to uz bylo jen asi 16 hodin
-
-
Asi jo, pac tady pisou... http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=9997
Nikdy me nenapadlo prochazet nejakou hru po druhe... nebo i vicekrat ( vetsinou z dostatku her).
Jop, je herni sucho minuskari minuskujou ono nic jineho jim ani nezbyva. *15* -
Otazka by mela spise znit, stoji vubec zato prochazet hry nekolikrat - narazim na to ze uz podruhe ma clovek vetsinu vybavy, neni to jen honeni se za ajchy nebo vysbiranim vseho ( to me nebavi).
Ja to dojel za 11a pul hodiny. Coz jsem se divil pripadalo mi to delsi. -
-
Úplne s tebou súhlasím Miserius, The Last Of Us má tak neuveriteľne hutnú atmosféru a skvelú hrateľnosť, že by sa dala hrať snáď do aleluja, asi si ju prejdem cez víkend znova ale tentoraz od začiatku na survivor a nebudem používať ani upgrady na schopnosti ani pre zbrane, nech to je väčší challenge :)
-
11 a pul hodiny, to jsi musel většinu vedlejších lokací a rozhovorů uplně minout... Já to hraju podruhý a potřetí a po Xtý protože se mi líbí ta atmosferá a ma to supr hratelnost... Očividně to tu nějací mínuskáři nemužou prekousnout, ale to je asi z nedostatku dobrých her na jejih platforme nebo v jejich oblíbenym žánru...
-
-
-
-
Když si to ty magore projdeš taky 7x, tak máš 14hodin.
-
-
... Já se snad ptal na násobení nebo co tenhle tvuj blábol znázorňuje? Trénuješ na písemku?
-
tyvole to mne nenapadlo COD si staci zahrat 10x a nejednou je to hra na 40 hodin
-
-
-
To je no, ja cekal tak kolem 1gb. Pak muzes dat vedet jake to je... (pokud nekdo meprijde drive.) *3*
-
To já jel maratón obtížností, tedy Easy, Easy +, Medium, Medium +, Hard a Hard +, tudíž jsem to dohrál 6x za sebou. Nic jiného jsem od vydání TLoU až do vydání GTA V nehrál (samozřejmě jsem to ale prokládal indie hrami na PC). Ještě mi dvě obtížnosti zbývají.
-
-
Tak ja som išiel len medium potom medium+ a následne survival a survival+ , mám skoro všetky achievementy, okrem tých multiplayerových :)
A ináč som na tom rovnako ako ty, od leta 2013 som okrem the last of us a GTA V nič iné poriadne nehral, okrem teda shadow warrior, ktorý som prešiel tiež 3 krát :D -
-
Multiplayer zkus. Já osobně nemám rád multiplayer ve hrách, až do The Last of Us mě žádný nebavil, ale tato hra má jiný multiplayer než ostatní. Záležitosti jako plížení, útoku za zálohy, craftování předmětů, léčky jsou povinnost. Kdo to zkusí hrát stylem run and gun jako COD, ten selže. Nejlepší multilayer mód jaký jsem kdy hrál.
-
-
-
-
Left Behind? http://www.youtube.com/watch?v=D1jQKpse7Yw
-
Hra trpi bugem, ktery vam neumozni dokoncit uroven v Mallu... Such a shame, naughty dogs.
I am stuck at mallrats. After jumping on those wardrobes Riley is just staying and waiting for me.
I restarted the game nothing works ...
any help?
tak umozni... ale
I have the same bug as you. You must keep walking to the CC and then she'll appear there and you'll keep playing as normal. It has a lot of bugs. -
-
ja som hru prešiel na prvý šup a bez akýchkoľvek bugov.
-