Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to prostě příběh o přátelství (Spoiler: a lásce). Černoši existujou, víš to?

Jakto, že když se někdo baví o rasismu, tak všichni kecaj jak jsme "všichni lidi", ale jakmile je v nějakým filmu nebo hře někdo tmavší, tak do toho lidi strkaj rasu?
  • A máš s tím jako problém? V Americe je daleko víc černochů než ve filmech a hrách a mě by taky docela sralo, kdyby všichni dělali, jako kdybych neexistoval.
  • jo, někoho to baví. JDe o atmosféru a zájem o hlavní 2 hrdinky. Jestli ti chybí střílení lidí za Joela, tak toto prostě není pro tebe. Pokud jde o mě, Lef Behind me bavil ještě víc, než hlavní hra.
  • Jack1947
    Klido, protoze takhle se mi to nelibi - neukoncene. At je poradne pokracovani. *3*
  • Miserius
    Neiil Druckmann na jedny prednasce kde mluvil o pribehu rekl, ze to zaverecne Okay od Ellie znamenalo, ze ji doslo ze Joel ji nikdy nedovoli to udělat a ze to bude muset podniknout sama... Tudiz kdyby bylo pokracovani, byla by to Ellie na cestách...
  • Ronox
    Jejich příběh bych už nechal. Pokračování bych udělal s jinou dvojicí a maximálně bych chtěl se jen dočíst/doslechnout, jak na tom jsou a tiše doufám, že už mají klidnej život v tý osadě, když prožili to, co prožili v původním díle.
  • Taky jsem to čekal delší, nicméně mě to hodně bavilo. Akorát zkoušení masek a zkoumání všeho možného bylo trochu přehnané, nejspíš protože to je velmi krátké... Zase se mi líbilo spousty možností ve hře.. Doufám, že výjde II, protože to končilo otevřeně. - Joe s Elli šli zpátky to vodárny, kde je bratr Joa...
  • Ronox
    Dohráno a? Parádní prostě! Soundtrack je top. Dialogy, mocap, atmosféra. Smekám psům a vážně jim za tenhle titul děkuju.
  • Ronox
    Já.
  • Jack1947
    Jo, ja jsem to dojel i bez zvukuhlasu... zase se treba naucis odezirat (mozna) *3* *15*
    Ono se to rozjede, jenze pote to skonci...
  • hraju asi 30 minut, ale uz tam byly 3 drsny bugy, na to nikdo nenarazil? hra je desne zabugovana a zatim i docela nuda. nebo nekoho bavi zkouset si masky a mackat trjuhelnik, any buchta zakricela?
  • Jack1947
    Dopareno, a tedy ten konec me vzal... hodne *8* nevim jakto vzit jestli to takhle merli ukoncit nebo nemeli kazdopadne paradni ale zatracene kratke achjo.

Asi budu brecet... *13* fakt se mi nechce loucit... fakt jeste ne.

Kratsi nez jsem myslel... ale vydatne to ano. Ale malo malo. *12* 2h 13minut + 2trofeje.
    Myslim ze to je dobre,

Tolik postav by si zaslouzilo DLC... treba Henry, Billy, - mozna i DLC predtim nez se byla zombarna... a oni to chtej narvat do MP achichouvej. (nebo vubec... kde se vzali ty "spory" atp.. vim toi bych toho chtel uz moc. Ale kdo by nechtel DLC k osvetleni pribehu kdo?).
  • SPOILERS: Jedna z nich je za optional cutscene ve stejné herně v jaké Ellie "hraje" tu bojovou hru. Je tam jedna hra, ke které musíš přijít a zahájit interakci. Tu druhou trofej ještě nemám.
  • Edit: 3 a 3/4 hodiny. Uteklo to tak, že jsem si blbe spočítal čas. Nekecam. Skoro 4 hodiny za DLC. To je podle mě slušné. A rezenze se často pletou. Velmi velmi pletou. Recenzanti totiž často spěchají. Nejlepší příklad je Burial at Sea: Episode 1. Skoro všechny rezenze říkají 2 hodiny. Skoro všichni hráči říkají minimálně 4. Například na IGN se to v komentářích hodně řešilo. Od té doby se raději dobám hraní u DLC vyhýbají.
  • Je tu někdo, kdo má Collectorku a jde mu hrát tohle DLC?
  • Mato1987
    Úplne s tebou súhlasím Miserius, The Last Of Us má tak neuveriteľne hutnú atmosféru a skvelú hrateľnosť, že by sa dala hrať snáď do aleluja, asi si ju prejdem cez víkend znova ale tentoraz od začiatku na survivor a nebudem používať ani upgrady na schopnosti ani pre zbrane, nech to je väčší challenge :)
  • Mato1987
    Tak si to uži , ja som si to užíval doteraz, zajtra si to zahrám znova na najťažšej obtiažnosti :)
  • Mato1987
    a tak o tom potom, ono aj v hlavnej hre bola jedna scénka čo mohla evokovať "kvótu menšín" ale všetko sú to len hypotézy teda domnienky. Každopádne aj keby to bola pravda, tak by som nebol proti, ona Yaani King je fakt parádny kus ženskej, ani Ashley Johnson nie je na zahodenie, predstava, že by boli viacej ako kamarátky je veľmi vzrušujúca :) *5*
  • No já si koupil vpřed prodeji, ale už jsem to konečně rozchodil. Musel jsem to ještě jednou znova stáhnout holt nějaká chybka. ale zatim pěknej datáč vychutnávám si to a prolejzám všechno :)
  • Mato1987
    ja som hru prešiel na prvý šup a bez akýchkoľvek bugov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit