Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    vyjde ešte jedno DLC ale to bude tak isto ako to prvé pre multiplayer, nejaký ten nový map pack so 4 mapami, ale v season passu sú ešte nejaké čiapky, helmy a všelijaké prkotiny pre customizáciu multiplayerové charakteru :)
    Tvorcovia TLOU mali v úmyslu vytvoriť len jedno príbehové DLC a ja si myslím, že sa im vydarilo na jedničku, veľmi kvalitné SP DLC a dva krát tak zaujímavé najmä pre tých čo si pozreli všetky 4 prequel komiksy, za tie prachy, sotva 15 euro za 3 dlc to je skvelá cena.
  • Mato1987
    Trafil si klinček po hlavičke ako sa hovorí :) Atmosféra tam s každej jednej lokácie priam srší :)
    Presne ako ty aj ja som to dohral za bezmála tri hoďky ale nepodarilo sa mi odhaliť tie dve skryté trofeje/achievementy :)
  • Mato1987
    Hmm, neviem, no zajtra skúsim prejsť hru na survivor a skúsim ju prejsť bez bojovania no zdá sa mi, že záverečná sekvencia sa bez boja asi neobíde, no ale za vyskúšanie nič nedám :)
    Podľa mňa je ale len a len dobre, že tam zakomponovali viacej akcie, bez nej by to bolo veľmi fádne.
  • Mato1987
    Nemožem nič iné len nesúhlasiť, dohranie mi zabralo sotva 3 hodiny, filmečky nemajú viacej ako 20 min a je tam plno akcie ale aj stealthu, je to v skratke výborne vybalancované DLC so skvelou hudbou a výborným príbehom.
  • Mato1987
    Ja mám účet registrovaný pod UK na PSN a season pass som si kúpil tak že som si na stránke
    http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/?gclid=CLK3mf63zLwCFeKWtAodoScAOQ
    kúpil 40 librovú kartu a následne som kód zadal do PSN Store.
    Kľudne to kupuj cez tú stránku je to bezpečné a neuveritelne rýchle, kód ti príde do pár sekúnd na mail :)
  • Mato1987
    Hmm ako si to stiahol, ja som išiel klasicky cez PSN store cez XBM menu nainštaloval som najnovší update a hneď v novinkách na hlavnej stránke psn store bolo left behind, ktoré som následne nechal sťahovať a po dokončení som spustil hru kde po mne pýtal ďalší update tak som nechal updatnuť a potom spustil cez left behind položku pod new game.
    Ja som mal ale zakúpený season pass ešte z júla 2013 ...
  • Mato1987
    Tak páni dohral som to dnes večer, cca 3 hodinky mi to trvalo ale to najmä aj preto, že som preskúmaval každú skulinku, presne ako v hlavnej hre a musím teda ako vy češi hovoríte smeknout klobouk, neuveriteľne podarené DLC, znova ako v hlavnej hre výborná hudba ale aj vyníkajúce herecké výkony a parádny gameplay, bol som veľmi milo prekvapený, fakt klobúk dole.
  • no prave ak to kupim na SK alebo CZ tak ci mi to zoberie to heslo ci to nie je len pre lokalne accounty
  • Jack1947
    Asi jo, pac tady pisou... http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=9997

Nikdy me nenapadlo prochazet nejakou hru po druhe... nebo i vicekrat ( vetsinou z dostatku her).

Jop, je herni sucho minuskari minuskujou ono nic jineho jim ani nezbyva. *15*
  • Miserius
    11 a pul hodiny, to jsi musel většinu vedlejších lokací a rozhovorů uplně minout... Já to hraju podruhý a potřetí a po Xtý protože se mi líbí ta atmosferá a ma to supr hratelnost... Očividně to tu nějací mínuskáři nemužou prekousnout, ale to je asi z nedostatku dobrých her na jejih platforme nebo v jejich oblíbenym žánru...
  • I kdyby to bylo 2 a 3/4 hodiny jak pises, coz neni i recenze uvadeji dve hodky, tak mi to za 400 korun prijde sakra malo. Nejspis vyjde jeste dalsi DLC, ale to uz rozhodne nekupuju.
  • Kup si PSN kartu v hodnotě 500 nebo 1000 (je to normálně krabička jak od hry) v každym pořádným obchodě s hrama to maj. Zadáš pak kod do PSstoru a připíše se ti částka do peněženky. I když nevím jak to bude s přepočtem, když máš americký učet (dollary) a tady je to v kč
  • Jack1947
    Otazka by mela spise znit, stoji vubec zato prochazet hry nekolikrat - narazim na to ze uz podruhe ma clovek vetsinu vybavy, neni to jen honeni se za ajchy nebo vysbiranim vseho ( to me nebavi).

Ja to dojel za 11a pul hodiny. Coz jsem se divil pripadalo mi to delsi.
  • Left Behind? http://www.youtube.com/watch?v=D1jQKpse7Yw
  • Miserius
    Loluj, očividně jsi to nehrál...
  • Miserius
    Základní hra první průchod na Hard cca 18 hodin... pak jsem to procházel různym stylem a naposledny na Survival a to uz bylo jen asi 16 hodin
  • Miserius
    Ja bych byl radsi kdyby se tam nebojovalo vubec
  • Zdravim. Koupil si tu někdo DLC? Jelikož jsem ho koupil ale nejde mi zapnout pokaždé mě to hodí zpatky do PS store. Mám to stažené a nainstalované až se stim zabejvám snad 2 hodky a pořád nic :(. Jestli někdo poradí budu fakt hodně vděčen.
  • chcel som si to kupit ale mam ps account pre USA a samozrejme sa to neda zmenit. takze mi neberie kreditky ani paypal.
    nejaky napad ako to vyriesit na sucastnom accounte bez vytvarania noveho?
    dik
  • lol 7x

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit