Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak dlouho ti průměrně trvala originální hra? Jestli 15 hodin, tak Lef Behind pro tebe má ani ne 2 hodiny. Já si dávám načas a původní hru jsem hrál na hard 20 hodin a left Behind taky na hard 3 hodiny. A když si koupíš season pass, tak se to cenově solidně vyplatí.
  • Multiplayer zkus. Já osobně nemám rád multiplayer ve hrách, až do The Last of Us mě žádný nebavil, ale tato hra má jiný multiplayer než ostatní. Záležitosti jako plížení, útoku za zálohy, craftování předmětů, léčky jsou povinnost. Kdo to zkusí hrát stylem run and gun jako COD, ten selže. Nejlepší multilayer mód jaký jsem kdy hrál.
  • Mám přesně opačný názor. Lokace recyklované nejsou, akce je minimu úplně schválě a účelně. Jestli ti chybí akce, uvědom si, že hrajeme za nezkušenou 14 letou dívku a radši jdi hrát call of duty, toto dlc je o atmosféře a ta je fantastická. Nechybí tomu vtip a originálních nápadů je tam hromada. Jsou to drobnosti a nemůžu je říct, protože by to by to ostatním kazilo zážitek, ale sou tam. Jádrový gameplay je samozřejmě podobný původní hře, ale celé dlc má jinou atmosféru. Více zaměřené na průzkum. Dohrál jsem to za 2 a třičtvrtě hodiny. Kdo to proletí jako magor, ten to má za hodinu a třičtvrtě. Kdo si to chce užít a všechno pořádně prozkoumat, ten si může hodinu přidat.
  • Nezapomeň že to má i trochu lesbickej nádech... Plněj kvótu i u menšin
  • frag.ment
    Mě nejvíc dostávájí ty negerský filmy, který se občas objeví na našich TV kanálech. Stačí mi 5 minut a je mi z toho špatně.. Všichni děsně ukecaní a hrozně macho, kšiltofky na bok a prdelatý ženský... Nejsem žádnej rasista, proti černochům ani jiným rasám nic nemám, jen se mi nelíbí negerská kultura a jejich životní styl :-)
  • Halo už na pc nikdy nebude, chachá *2* *1*
  • Tak to mam dohrano a nedoporucuju. Jsou tm tak dve novy lokace, zbytek je recyklat starych a samotny hrani ani ty dve hodiny nema. Skoro pul hodiny zaberou filmecky a akce je uplny minimu, vetsinou je to dovadeni dvou decek. Suma sumarum za 100kc by to nebylo spatny, za 400 dete radeji do kina.
  • Jack1947
    Hra trpi bugem, ktery vam neumozni dokoncit uroven v Mallu... Such a shame, naughty dogs.
    I am stuck at mallrats. After jumping on those wardrobes Riley is just staying and waiting for me.
    I restarted the game nothing works ...
    any help?

tak umozni... ale

I have the same bug as you. You must keep walking to the CC and then she'll appear there and you'll keep playing as normal. It has a lot of bugs.
  • to vis,ted maj vsude "kvótu na negry" a museji obsadit vzdycky par černochu,aby hra nebyla rasisticka,viz ostatni hry/filmy
  • Miserius
    ... Já se snad ptal na násobení nebo co tenhle tvuj blábol znázorňuje? Trénuješ na písemku?
  • tyvole to mne nenapadlo COD si staci zahrat 10x a nejednou je to hra na 40 hodin
  • Když si to ty magore projdeš taky 7x, tak máš 14hodin.
  • Miserius
    Psal jsem tu nedavno, ze v digitalnim obchode pisou ze ma ceske titulky, vic ale nevim
  • Jack1947
    Evidentne tu moc nectes... pac jinak bys vedel ze bejt ma. *3*
  • frag.ment
    A je tohle DLC s českýma titulkama?
  • Miserius
    TLOU jsem prošel asi 7x ale o tomhle musim hodně přemýšlet... Byl jsem si jistej,že to koupim ale 400 korun za 2 hodiny to se mi zdá moc...
  • Dojemný příběh o černobílém kamarádství.
  • Jack1947
    To je no, ja cekal tak kolem 1gb. Pak muzes dat vedet jake to je... (pokud nekdo meprijde drive.) *3*
  • Mato1987
    Tak ja som išiel len medium potom medium+ a následne survival a survival+ , mám skoro všetky achievementy, okrem tých multiplayerových :)
    A ináč som na tom rovnako ako ty, od leta 2013 som okrem the last of us a GTA V nič iné poriadne nehral, okrem teda shadow warrior, ktorý som prešiel tiež 3 krát :D
  • To já jel maratón obtížností, tedy Easy, Easy +, Medium, Medium +, Hard a Hard +, tudíž jsem to dohrál 6x za sebou. Nic jiného jsem od vydání TLoU až do vydání GTA V nehrál (samozřejmě jsem to ale prokládal indie hrami na PC). Ještě mi dvě obtížnosti zbývají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit