Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer z Assassin's Creed III oslavuje nezávislost
2.7.2012 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
No krásná písnička *7* Na hru se těším, ale ty trailery, v porovnání s těma z přechozích dílů, stojí totálně za pendrek...
-
-
No zase tak špatný to není, ale je pravda, že zatím žádný trailer na AC III nedosáhl kvality (alespoň podle mě) jakou měl trailer na AC:BH.
-
-
To ano ale jak říkali, že chtějí oslovit americkou komunitu takže.. co jiného čekat.
-
-
třeba za to nemůžou trailery ale obsah
-
-
No, se bojim aby ten obsah nebyl tak blbej, že z toho nejde udělat ani príma trailer.
-
-
-
"efektně zpomalené záběry z působivých okamžiků ve hře, doprovázené zpěvem americké hymny"
Nechci rejpat, ale Amazing grace nemá s americkou hymnou nic společného. Je sice pravda, že je v USA hodně populární, ale původ má v Anglii :) Také by mě zajímalo, co vidí autor článku v tom traileru tak strašně vlasteneckého. Zvolená hudba možná ten dojem vyvolává, ale záběry mi přijdou docela neutrální :) -
-
Díky za opravu, popel na hlavu už byl nasypán.
-
-
Mimochodem ta skladba pochází snad od angličana, jenž byl zarytým kritikem otrokářství a stál za jeho zrušením v Anglii.
Je o tom fakt dobréj film: http://www.csfd.cz/film/224396-nezlomna-vule/
-
-
-
To je pěkné uhozený, proč se snaží nacpat tolik nesourodých věcí do jednoho celku. Ta hra mi přijde jako kdyby v Pánovi prstenů Gimli nasednul do F-16 a vyvraždil celej Mordor. Dáme tam tomahawk protože to je cool!! jdu blejt :)
-
-
ještě jsi to ani nehrál a už jdeš blejt :-D já si radši počkám až to vyjde a prubnu to *3*
-
-
to video je naprosto normální, žádná extra masivní propagace americké nezávislosti tam není... *13*
-
Jsem jediný komu přijde ta grafika nějak zaostalá? Místy se mi zdálo, že jde o trailer na nějakou hru pro Android.
-
-
hráči Assassina takéto detaily neriešia ... im stačí, že sa to hrá skoro samé a hra plynule odsýpá *1*
-
-
S tím souhlasím, děj a gameplay je tisíckrát důležitější než grafika. Pravda :)
-
-
áno, grafika u Assassina je iba ten najmenší problém :)
-
-
-
-
Docela chabý trailer. Nehledě na to že zpívání národních písní (nebo hymen) bylo daleko lepší v ZombieU. *3*
-
Priste mu daj samopal
-
games.cz muselo být ve výčtu ocenění v závěru traileru! gratuluji!
-
Pro Milabra a taky reakce na trapnýho másla.
No zase nějakej náruživej Fanboy co svojí hru hájí jen tím, že začne pomlouvat všechny ostatní. *16* Jinak máš ale pravdu v tom, že dneska prostě nikdo nedělá hry aby prodělal a už jen to že daj AC3 do války severu proti jihu je dost velká inovace. Díky tomu, jak bylo ostatně vidět už v trailerech, bude ta hra vypadat a hrát se zase o trochu jinak než dřív. -
-
Myslel si doufám do války za nezávislost. *3*
-
-
No omlouvám se já se zas tak v těch jejich dějinách nevyznám. Tohle byl jedinej název co se mi zrovna vybavil. *1*
-
-
V pohodě. *1*
-
-
Ty by ses měl přejmenovat spíš na Wise_Ass ale opravdu.
-
-
-
-
-
A ze existuju lepsie zaspievane verzie Amazing Grace... a oni k tomu vyberu taku meh... Chjo, uz aj Ubisoft polavuje v kvalite svojich trailerov. A ze ich seria AC mala skoro vzdy vyborne.