Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer z Battlefield 3 ukazuje kouzla multiplayeru
19.10.2011 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
Huuuaaaa..xDDD Zase mě to utvrdilo v předobjednávce..x)) MW3 to už prostě nemá cenu mluvit,, všechno se řeklo,, párkrát se to tu zhádalo dost dobře.x) "Počet předobjednanejch kusů" a podobný kecy prostě nerozhodujou o kvalitě hry..xP
-
-
ono je to uz stejne pomerne obri cislo)
-
-
Můžete mě prosím naučit jak z traileru poznat hru která bude na několik set let nejlepší ?
-
-
Zeptej se Hawka, ten ti vysvetli *3*
-
bez předešlého zahrání nijak.. jelikož se ale hra hrát dala, tak jsou očekávání již nezvratná... ať tak či onak.
-
nevim psal to asi v blesku. protože co je v blesku je pravda.bible duchodců *1* *1*
-
To je jednoduchy,staci byt zaslepeny fanousek a hned si to o te hre budes myslet taky *3* .
-
-
Střílečky jsem nikdy moc nehrál, na xboxu, kterej teď mám, mi vlastně ani moc nejdou hrát, ale tohle si prostě koupím. Ať je to špatný nebo dobrý, ať je to hype nebo ne, chci to hrát, prostě chci. I kdybych jim tim jenom zaplatil za ty videjka a vsechno kolem, cim to propaguji. Jako fanousek NO Saints a Drew Breese v jednech z nich bych jim snad zaplatil i jenom za ta. Proste chci :)
-
A jak je to tam s přejížděním lidí? Je to stejně stupidní, jako v BC2?
-
-
Proč stupidní?
-
-
Protože například když jsem se na někoho řítil na čtyřkolce, projel jsem skrz něj, tak tam dál stál a vesele střílel. Stávalo se mi to dost často. Nebo jsem honil tank, abych na něj položil dáreček, on zastavil a tím mě přejel (ne, nezačal couvat).
-
-
-
Já jen doufám že nerfnuli semi-auto sniperky, pořádně vybalancovali zbraně (v betě UMP45+silencer je hodně OP) a hlavně doufám že opravili co nejvíc bugů a glitchů.
-
-
Jj ty semi-auto sniperky mi pily krev v bete poradne... teda dokud jsem je nezacal pouzivat sam.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=geTOvrUVPTE
Ale aspon to vyzera tak ze sa budu moct zase davat aj prikazy co je fajn .. -
-
na skratenie cakania...
http://www.youtube.com/watch?v=oDIwNcAF7s4 -
Time? Nikde jsem si ničeho nevšiml.
-
-
A tvorcovia COD:MW nebudu mat co zrat! *1*
-
-
No ti ne, ale Activision si může mazat kaviár na chleba místo másla ať už jim to vydělá nebo ne. *1*
-
-
Activision si už nějak poradí i kdyby se Cod neprodávalo xD
-
-
Ale budou, malých dětí v Americe je dost.
-
-
Problém je,že děti hrají vše a i v Bf jich(bohužel)bude dost.
-
-
To možná jo, ale v Conquest nevydrží dýl jak den. Si budou řikat: Já takovou dobu běžím, nic nedělám, nestřílim, jenom běžim a pak hned umřu ani nevim jak?? Co je to za kravinu?...ten Battlefield je debilní! Pět minut se těším na to než se tu spawne vrtulníček a když do něj konečně vlezu a vzlýtnu, tak sebou prásknu o zem a umřu...no a pak mi ho někdo vezme a zase čekám děsnou dobu než ho zabijou...to je nudááá. Gimme some C*D!! *1*
-
Treba se spokoji s TDM a jinde jich bude pomalu?!
-
-
Nemyslím si,jen si to představ když budou mít tu možnost vzít si ten vrtulníček,tank a hele ono je tu i letadlo, no to je přece cool,tak nevím no.
-
-
-
-
-
Z téhle hry jsem tak nadšený, že si s radostí i další dlc dokoupím, protože tahle hra si o to říká. U jiné hry bych si DLC kupoval s odporem, ale u téhle budu čekat až nějaké vyjde.
-
Neukazuje... prej video not found...
-
-
I sama stránka se brání proti Ahh bra!
-
Neukazuje... dočasná náhrada nahozena.
-
-
Dik mistre!
-
Bohužel dočasná.
-
-
-
Big Like :) hlavne prekvapko na konci...