Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si řešíš mindráky po návratu z hospody?
  • Je to pořád to samé dokola a lidi to pořád baví. *7*
  • hey dude, did ya hear about bots ? no ? seems so hardcore
  • říct mi tohle do oči já bych tě tak rozkopal ty bukvo jedna nemytá z kravy vzešlá smradlavá hlavo že by ses na ty svoje křivý nohy už nikdy nepostavil
  • Kozy
    srovnávání singlu s multiplayerem? seems legit
  • To máš z te tvé hlavičky makovičky nebo Tě to učí někdo tak chytrý jako je ta fotka co ji máš jako avatara? Sr@čko
  • A možná i tvoje pitomá matka co tě porodila
  • dobrej oxymorón seš ty....tvůj avatar to dokazuje
  • "dobrej oxymorón" = tupá hlava bez mozku
  • calwin
    čo stojí za uznanie... názov neobsahuje číslo :D... no pokiaľ to bude aspoň ako dobrá odreagovačka typu assasins creed tak nemám prečo túto hru zavrhnúť...
  • masakrózní a absolutně přesné
  • DangerousDave
    http://oi49.tinypic.com/105tzzr.jpg :)
  • KeanuX
    Dřív se WH říkalo podvod, dneska je to jeden ze Skillů. *9*
  • Nechám se poučit, zkus mi ve zkratce vysvětlit, v čem se jednotlivé díly lišily? Co jsem doposud viděl, tak jediným velkým rozdílem mezi jednotlivými díly, byl multiplayer, herní postavu, konspiraci a prostředí neberu v potaz.
  • Nevim jak ty, ale já se dycky snažil spíš stealth způsobem. A šlo to. Ne vždycky, připouštím, ale šlo. A další díly se od jedničky liší naprosto diametrálním způsobem, takže posuzovat je podle něj je blbost.
  • Nechci tím však nikoho hanit ani pobuřovat, komu se AC série líbí, ať si ji hraje, ale obávám se, že až vyjde Dishonored a Arkane studio splní byť jen polovinu slibů, tak hráči dozajista prohlédnou skrz pozlátko AAA titulu a zjistí, v čem vlastně podstata assassina je. Ale taky se mohu mýlit.
  • Snad ta skepse opadne.
  • A není to snad pravda? Styl a universum se mi zpočátku líbily ale po dohrátí jsem z toho měl spíše negativní pocity. Celou sérii by spíše podle herního stylu měli přejmenovat na Killer´s Creed, nebo Warrior´Creed, protože s assassinama, tak jak je i prezentovali na předváděcích videích (nejen CGI trailery), to nemá mnoho společného, protože každé zabití cíle je stejně spojeno s poplachem a hromadnou heroickou bitvou jedince proti velké přesile stráží, vojáků atd... Taktéž umělé prodlužování a natahování děje do od absurda napříč kontinenty se mi nijak zvlášť nelíbí, zvláště genetické spojení mezi indiány ze severní Ameriky a praobyvateli Svaté země. Je to typická, do očí bijící, dojná kráva, proto se určitě časem dočkáme neuvěřitelného pokračování Assassin´s Creed VI Retardation a já doufám, jen, že studio Arkane se ubrání (ubránilo) napodobení této konkurenční série a diskuze, v nichž se debatuje, srovnává se a přirovnávají tyto hry, vyšumí do ztracena ve prospěch Dishonored, kde má být opravdu možnost hrát za assassina a ještě k tomu stealth způsobem.
  • Taktéž si myslím, že jde o screen ze spectator camery.
  • taky by mě zajímalo kde má být stůl po prsa. Jediné co mě napadá je že SK kouknul na úvodní obrázek jak voják stojí za tou čokoládovou fontánou a trochu ho to zmátlo. Jinak hra mě láká a dost, snad to nezkazej a neudělaj z toho 6ti hodinovku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit