Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Píšeš, že je pro sérii AC typické "splnění úkolu jen jednou možností" a "absence možnosti stealth řešení". A hned vzápětí nám oznamuješ, že si hrál jen první díl. To není tak obvyklý, mít hned dva oxymorony v jedný diskuzi.
  • Snad jen Bioshock Infinite stojí za zmínku, protože jako jediná z her, které jmenuješ má originální prostředí a dozajista solidní příběh, ty zbylé dvě, jsou jen přeprané a vyleštěné hry, které tu již před pár lety byly.
  • Tak ty masky mě ani nijak neudivují, i v Bioshocku je měly skoro všechny postavy, ale tam to bylo dáno zvráceností obyvatel a dobou kdy se plošně pomátli (na Silvestra).
  • Doufám, že to nebude Assassins creed ve steampunk kabátě, to by se mi opravdu hnula žluč a z koupě by sešlo. Typické pro celou AC sérii je vždy jen jedna možnost zakončení úkolu, a s tím spojené podělané akce, a to zabitím cíle (to by mi ani tak nevadilo, ale nikdy to nešlo provézt stealth způsobem). Navíc, celý AC je přímočarý až hrůza a nezachraňuje to ani možnost plnění úkolů dle vlastního uvážení. Naštěstí jsem to zjistil už v prvním díle a do dalších pokračování jsem nešel. Ten wallhack se mi taky nijak zvlášť nezamlouvá
  • Lynch
    Dobrá tedy, tak pro příště už to bude „monstrum (výtvor, netvor, ...) doktora Frankensteina“.
  • Popisuje jen perspektivu pohledu, a má pravdu, zatimco ty se tady snažíš hrát na kinga...
  • Pozor, to není Frankenstein. Frankenstein byl stvořitel toho monstra. *15*
  • DangerousDave
    prostredie je pekné ... ale inak to bude taký bizarní steampunk assassin. Samozrejme nemôže chýbať wallhack ktorý bude nas*aný už v každej novej hre, bullet time je samozrejmosť. A tak ako je urobená teleportácia a hlavne prevtelovanie sa mi zdá už ako veľký extrém, škoda že to nevyriešili inteligentnejšie.
  • Lynch
    Mě se to náhodou dost líbí. Ta hra má svůj nezaměnitelný styl.
  • Lynch
    Určitě dávám + ale dost vtipně zní slovo „oxymorón“ od někoho kdo má jako avatara Frankensteina.
    *1*
  • Vypadá to zajímavě... jen ať to nepodělaj... Rozhodně to vypadá jinak než většina nových her...
  • Malleth
    Tomu se říká stylizace
  • Přesně jak říka Kozy, podle té kamery je to jasně nějaka ingame animace, proto je ta kamera posazená nízko.
  • Kozy
    jestli myslíš ten stůl s tim bitevním plánem nebo co to je, tak dost pochybuju že jde o pohled z "vlastních" očí.
  • Ja popisuju obrazek ze hry a ty si z toho vyvodis, ze jsem hru hral ? Prosimte uz nikomu nerad ,,Kingu,,.
  • Vis co, dirv nez neco napises si to rozmysli a pak pis. Pises krozne kraviny. Inak me pripada jak kdyby si tu hru hral! Jeste tady hod treba spoiler jak hra dopadne a budes za kinga. :-D Jak kdyby byla hra realna!!
  • omg...si delas prd3l ne ? samozrejme to myslim tak, ze na tom obrazku ma ten stul ,,po prsa,, ikdyz ve hre ho ma treba po pas...ale ten pohled z vlastnich oci je proste nerealny, to by postava toho hrace musela mit tak 4m aby to tolik zkreslilo
  • :-D kolik ti je?? stul po prsa? Co takhle ze ta postava je taky urcity rozmer od stolu vzdalena?
  • Kozy
    mě se tahle stylizace docela líbí..teď na to koukám- kde máš stůl po prsa?
  • i cela ta perspektiva je nejak spatne...vyska toho stolu pri normalnim pohledu nemuze prece dosahovat te postave po prsa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit