Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    To, že AA slouží jako agitačka místních náborových středisek, je poměrně známá a stará věc. Proč by se taky jinak vývoj hry financoval z federálních peněz, že. Podobně známá věc je, že NSA a přidružený organizace jsou šmíráci nejšmírákovatější, který nám nakukujou do našich obýváků už hezkou řádku let. Bohužel dřív byli ti, co na to upozorňovali, označovaný za konspirátory, komouše, anarchisty a vím já co dalšího. K tomu, aby tuhle skutečnost začala vnímat i veřejnost, bylo třeba až Snowdena. A myslim, že i dneska se najde dost individuí s vyklobanou mozkovnou, který tomu odmítají uvěřit případně v tom nevidí problém...
    • Nic se nezměnilo, buď je odpověď "Ty seš nějakej paranoidní", nebo "Nemáš čisté svědomí? Co skrýváš?" a nebo to prostě je lidem jedno. A to nemluvím jen o Američanech...
    • BookerDeWitt
      Právě proto jsem hrával na Xbox Live pod falešným účtem, registrovaným v UK, na cizí adresu, někde ve Walesu a DLC stahoval či Gold účet platil jen přes MS Points, který jsem kupoval na Aukru. :D
      • a to vše z tvé domácí IP adresy joj tys byla ale anonymní *8* *1*
        • BookerDeWitt
          Ne, byl jsem napojenej na sousedovic Wi-Fi, kterou neměl zamčenou. *2*
        • XorxoxTalarius
          Proc? Muze pouzivat prohlizec na bazi TOR a ten do site posila falesnou IP adresu kterou kazdou chvili meni
          • Jak se chceš na xbox live připojit přes tor? Nehledě na to že bys měl takovou odezvu a tak pomalý připojení že by to vyšlo na stejno jako bys nebyl připojenej vůbec.
            • XorxoxTalarius
              No ja sebavil o tom nakupovani na Aukru :D
    • XorxoxTalarius
      No vetsina aemricke populace v tom problem nevidi, vim z prace, a argumentuji tim ze prece nemaji co skryvat :)
      • Whoossain
        Ať si americká populace u sebe doma vydržuje pavlačový drbny a šmíráky dle libosti. Ať se klidně kvůli ochraně svobody vzdaj všech svejch práv. Pokud jim podobná fašistická rétorika nevadí, je to jejich věc. Problém je, že podobný manýry zatahují i do zbytku světa.
        • Naprosto súhalsím.
  • XorxoxTalarius
    No divim se ze tam neni hlavni zprava o tom ze teroriste se domlouvaji skrze nabizeni styku s matkou agenta ...
  • Robotron3
    Chudáci *15*
  • Chci být agentem NSA :) v pracovní době pařit WoWko no komu se to poštěstí *1*
    • to je spíš za trest ne? *1*
      • ved preto im zato platili:)
      • Proc ne? Gestapackyho gnoma a jedem! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit