Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Ja to testoval v noci na 960 vsechno ultra vetsina casu 35-40 FPS.
    Ale hral sem to na high locknuty na 45 FPS s obcasnym dropem ke 40.

Jo mas pravdu to oplaceni nebo jak se to presne jmenuje je novinka.

Ke grafice mam tolik vytek, prepaleny barvy, mazla vegetace, voda ktera vypada hur jak ve dvojce. Vsechno je takovy nedetailni a zubaty, nemuzu si pomoct ale vypada to jako nejaky freetoplay MMO.
    Pravda jediny postavy vypadaji fajn.
    Co se me libi je jizda na koni a hudba a fakt ze svet bude asi pekne zivouci a uveritelnej.
    A openworld ala Skyrim to taky neni.
    SK: To tezko, ten pocit zubatosti prave navozuje ta vegetace ktera je proste divna.
  • wenceslaus
    Hraju to s vymaxovanou grafikou (GTX770) ale jenom na 25 fps, takže asi budu muset polevit.
    Navíc se nový driver od Nvidia odmítá nainstalovat :-(

Postavy vypadají opravdu dobře a jsem rád, že vidím realistické stromy atp., ale ty barvy a kontrast mi to trochu kazí.

Dvojku jsem dlouho nehrál, ale protiútok ala AC tam nebyl, ne? Jinak je to hodně podobný.

Grafika se mi celkově docela líbí. Nepadla mi z toho sice čelist, KCD mi v tomhle přijde výrazně lepší (navíc s o polovinou víc fps), ale dobrý.
  • samotnou herní bednu sežene bez problémů za 15 000kč. SSD disk 250 GB 2 500 - 3 300kč, Procík i5 s 8GB ram a základkou by voko do 8 000kč se vleze, když nepůjde na alza.cz. Grafiku bych vzal klidně z aukra nějakou GTX 660, ty tam jsou okolo 3 000kč. Case, myš+klavesnice a i kdyby hi-fi věž- to se válí doma každýmu a zdroj třeba 1 200kč.....co se zvuku týče - než nějaký plastový chrastítka 5+1 do 2 000kč a méně, raději klasickou hi-fi z 90. let s reprákama ve dřevě - zase je toho plný aukro a zvuk ( když pomineme prostorový rozložení ) o několik tříd lepší. Okolo 15 000kč se dá určitě postavit PC, které bude stíhat současné hry na medium/high nastavení - a to přece většině lidí stačí :)
  • No nevím, stačí se podívat na hltv.org, tam se to flejmí, uraží a nevím co ještě a je jedno jakou má u nicku vlajku
  • Lukass
    Hra vypada hnusne i na high a fullhd, takze ani nedomyslim jak muze vypadat tobe.
    Co rikas na vodu a vegetaci? A soubojove system je uplne stejne jako ve dvojce.
    Optimalizace je dobra, ale neni se co divit, grafika ma k dnesnimu prumeru hodne daleko.
  • Nevim co zase kecali o HW nárocích. Mam 2.4 GHz dvoujádro a 740M geforce a hru jsem na mým mazlíkovi (nb) v pohodě rozjel.
    Vše na nejnižší detaily a 1280x800, ale jede plynule a nevypadá nejhůř.
  • Ul je profík a všechny nás tady svými znalostmi PS4 architektury a funkcemi moderních TV strčí hravě do kapsy. *1*
    To si věděl, že v-sync u monitoru je to samé, jako deep color mode u TV? Kdyby mi to mistr ul neřekl, tak jsem ještě pořád žil v domnění, že to nemá nic společného.
    Takovej on je kádr. *1*
  • owny
    http://en.wikipedia.org/wiki/Workaround

tady je to celkem dobře popsané
  • Možná. Ale tady mi to zkrátka přišlo přes míru. (A nebyl jsem sám.) Určitý typ diskuse trollů s trolly lidi otráví.
  • Možná jsi v deliriu. To víš Afrika. Odtamtud si toho člověk moc dobrýho neodveze. *2*

Chtít věcnou a slušnou diskuzi je ok, ale na druhou stranu i ti trollové a vzájemné útoky mají něco do sebe. Na některé diskuze se chodím koukat jen kvůli té negativní stránce a takových je hodně. Slušné diskuze jsou možná pro někoho obohacující, ale pro mě jsou většinou nudné a téměř vždy poloprázdné, protože taková diskuze prostě lidi moc nezajímá.
  • Ne jako vopravdu. Co to je?
  • A jestli milujete trailery plný spoilerů doslova až na půdu:

https://www.youtube.com/watch?v=hBoCRYX6Vq0
  • Ale čtu i věci co na G nezačínaj.
  • Btw pokud by to někoho zajímalo, odpočet GOGu skončí v jednu našeho času, tj. o půlnoci GMT.
  • nj ty ctes guardian a games :D
  • tak je třeba ten pruuser z downgradem nejak vylepsit, tohle lidem s grafikama za 30k poradne protahne skrin a nebude jim ani lito ze ten downgrade proběhnul:)

Kazdopadne ten downgrade neni vůbec dulezitej, protože valna většina lidi by to stejne v ty kvalite co to bylo před dvěma rokama nerozjelo, a hrali by to priblizne ve stejny kvalite jako to je ted. Pocitam ze za rok nebo dva CD projekt stejne vyda nejakou enhanced edici kde to bude tak jak mělo byt, a v ty době to uz rozjede kde kdo.
  • owny
    to je pravda, no *1*
  • V dnesnej dobe musis brat ohlad aj na trollov. Bez nich by bol net smutnejsi..
  • Chci říct, že je přinejmenším vědecký konsensus, že něco jako národní povaha neexistuje, je to jen abstrakce založená na dojmu pozorovatele. Zadruhé mnohem větší význam než genetická výbava má v tomhle kultura a výchova. Proto se nám třeba obyvatelé Balkánu zdají agresivnější než Švédi. Ale byly doby, kdy paradoxně Švédi a obecně seveřané agresivitou zbytek Evropy předčili a napadali dokonce i Balkán nebo slovanské země.

Jednu dokonce založili. Non vždyť víš, tu.

Rusko.

Každopádně další diskuse na tohle potenciálně kontroverzní téma by se myslím vymkla možnostem tohoto fóra. Musela by být založena na formálních standardech vědecké diskuze a na vědecké metodě: stanovení axiomů, přísné kritice pramenů, dokazování, ověřování hypotéz.
  • Vojta_Ilavsky
    Takže chceš rict že třeba Eskymáci mají stejné sklony k agresivitě a alkoholu jako "slovani"? Krev nezapřeš, kdyby Eskymák žil v Rusku tak oproti rusákovi k tomu bude mít furt nižší tendenci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit