Přejít na výpis diskuzí
Nvidia vydává ovladače pro Zaklínače 3 včetně dodatečných funkcí jako HairWorks
18.5.2015 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Podle me ta hra nevypada az o tolik lepe nez W2 a ten mi jel 1900/1200 bez uber samplingu skoro na max detaily na staricke Ati 6950 pres 30 fps uplne v pohode.
-
Njn, ale bud rad, ze nezijes ve stredoveku, tam se poslum spatnych zprav delaly horsi veci *5*
-
*1*
-
Tak toto vypada na fail.
-
Takovou trapnou blbost jsem nečetl už dlouho a tou afrikou si to jen korunoval.Internetové diskuze jsou na celém světě stejné.Můžeš si to jednoduše ověřit.
-
no jo no, snad tam ten internet ještě dlouho mit nebudou, jinak budou taky ztraceni
-
Ebolu. Dej si pozor, vím kde bydlíš.
-
Ano jistě. Zapoměl jsem. ČR je taky zemí předsudků. Hloupých předsudků založených na neinformovanosti či nevzdělanosti. *7*
-
Například anglickej je taky slušnější. Ono nejde jen o internet, ale o veřejnou diskuzi vůbec.
-
připomíná mi to tu vlasovou zbytečnost v tomb raiderovi, bylo to príma, ale nerealisticky nepřirozené...jakože i do jakékoliv hry, včetně zaklínače...ale třeba to časem pořeší, aby to i herně "dávalo smysl" :)
-
:-DDD Cetl sem prispevek a cekal jakou zem napise, ale Afrika me fakt pobavila :-DDD
-
Takže africkej internet je slušnější, jo? *1*
-
Ale přivezl sis AIDS *7*
-
V Africe si to říkají ručně stručně nebo si rovnou řežou hlavy, to není ono *3*
-
Žil jsem nějakou dobu v zahraničí a právě tohle mi tam chybělo. Arogance, osobní útoky, neschopnost respektovat názor druhého, ješitnost, "argumentace" věkem nebo inteligencí partnera v rozhovoru.
Ano, jaká slast být zase doma.
(To zahraničí bylo mimochodem v Africe. *5* ) -
už zítra hoši *15*
-
Sorry,ale ja vic z toho videa nevycet.
-
Takze graficke jadro je pouzito z rady amd r9.na 5500mhz
-
Me tv nelaguje jako monitor,tv me to dopocita.Nove konzole se spolihaj taky na novy zobrazovace,ktery umej dost dobre pomahat konzoli,kdyby konzole byla delana na monitor,tak je uplne jinak postavena.
-
Vono se to da lehce poznat u ps4,z jaky graficky karty ma graficke jadro,diky gddr5 pameti,kterou pouzivaj grafarny,a ta je na 5500mhz. *3*