Přejít na výpis diskuzí
Nvidia vydává ovladače pro Zaklínače 3 včetně dodatečných funkcí jako HairWorks
18.5.2015 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
TV dopocitava njnj ze ty mas panasonic s 600Hz *1* *1* *1* at zije marketing a prozradim ti tajemstvi dnesni PC jdou bez problemu pripojit pres HDMI a jeste k tomu dopocitavani musi bejt super pocit z hrani kdyz ti TV dopocita 4 snimky jak bezis stale rovne zatimco ty jsi se otocil :D no jesteze to nepostrehnes
-
dneska si kdejakej jouda co napise html stranku rika programator
-
*1* narozdíl od předřečníka to napíšeš správně a ještě se ptáš?
-
To ne, protože takové kategorie dávno neexistují. Naštěstí.
(Například já mám prokazatelně předky nejméně sedmi národností, osmi, pokud počítám moravskou.) -
Co je to workaround?
-
Asi jak kde. Já čtu především (ale ne jen) Guardian a tam jsou diskuze diametrálně odlišné od idnesu, seznamu nebo třeba games.
-
Já bych stejně zrušil nějaký palcování v diskuzích... když s někým souhlasím, nebo třeba ne, dám to najevo skrzevá magii verbality a ne nějakým plusem mínusem. Ne?
-
Zrovna u nás to ani nebude u spousty lidí jednoznačný.
A taky na tom vlastně ani moc nezáleží. Spíš jaká je společnost v místě, kde žiješ. -
Jestli budeš Slovan nebo Germán si vybrat nemůžeš.
-
U Britů jsem měl vždycky pocit, že jsou v tomhle prakticky stejní.
*Čímž chci říct, že jsou na tom podobně bledě, ne my dobře. -
Tyhlety speciální ovladače plné hacků a workarroundů, aby daná hra "jela" co nejlíp, mi jako programátorovi působí bolest. *11*
-
Argumentuju snad "národností"? Kde? Kde jsem napsal, že je vrozenou vlastností Čechů chovat se jako hovádka? *7*
Protože nic takového samozřejmě vrozené není a národnost je otázkou volby, nikoliv krve a rodu. -
V Británii třeba v mnohem menší míře a nebo je ta diskuse méně založená na osobních invektivách a urážkách. Pokud nevěříš, že existují společnosti, kde se lidí k sobě na veřejnosti chovají slušně, uctivě a respektují se navzájem, zavítej prosím prakticky kamkoliv do "třetího světa", samozřejmě s výjimkou zemí postižených nějakým zásadním politickým konfliktem. Podívej se třeba do Maroka nebo Vietnamu a pak suď.
-
Já ti palec dolů nedal.
Ano, to jsou bezpochyby témata, která lidi přirozeně rozdělují. Podobně jako třeba fotbal. Samozřejmě vím, že anonymita internetu k tomuhle svádí, ale na světě přinejmenším jsou dospělejší internetový komunity, než tahle. A myslím, že i dospělejší společnosti, než je ta česká. (Například česká averze k islámu o kterém Češi prakticky nic nevědí, averze velké části české společnosti k cyklistům a podobně.)
Ale hlavní smysl mého příspěvku byl v drobné provokaci, kterou jsem chtěl (nikoliv jako první) upozornit na to, že věčně omílané diskusní žabomyší války jsou prostě absurdní. -
Takže na jedné straně zobecňuješ a na druhé vypíchneš jen některé případy... Nevím jestli je diskuze na netu v zahraničí stejně špatná jako u nás, nebo +- stejně špatná, ale obecně tam žádný velký rozdíl není. Konzole vs PC, downgrade, apple vs google, islám vs evropa....vše je víceméně stejné.
-
Tak teď tu máme argumentaci národností ... pěkně jste to rozšířil :-)
-
Mnohem víc mě potěšil rozsáhlý bestiář ve videu.
Nějaký vlasy a chlupy mě vůbec netrápí a v boji se na to fakt nebudu soustředit (btw. bude zvířatům hořet kožich tak, aby se odhalila kůže ? To už bych bral :D ) -
Doporučuju podívat se na youtube na libovolné video, které je o vědě či náboženství.
Genderová, rasová a náboženská problematika je nejčastější flame téma v youtube comentech a věřte, že Čecha tam s nelogickým argumentem nenajdete ...
Nutno podotknout, že tady dostanete palec dolu a za něco, s čím ani není možné nesouhlasit (informace,linky, nebo třeba tenhle příspěvek, který je ověřená skutečnost ...) -
Obvykle se říká, že nemůžeš srovnávat open world hru s koridorem.
-
Ano, jistě. To jen já jsem zřejmě v deliriu, když někde vidím slušnou diskusi, jejíž účastníci namísto urážek argumentují a místo výsměchu respektují právo partnera na jiný názor, byť s ním nesouhlasí.
Zkus navštívit diskusi Guardianu nebo třeba i Polygonu, nebo třeba i fórum Kingdom Come. Uvidíš jiný svět.