Přejít na výpis diskuzí
Nvidia vydává ovladače pro Zaklínače 3 včetně dodatečných funkcí jako HairWorks
18.5.2015 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Starucky jsi ty,jak jsem psal,ps4 pouziva jen graficky jadro,konzole zadnou grafickou kartu nema,jinak graficke jadro a gpu je zdilene s 8gb gddr5 pameti,ddr3 ramku ps4 vubec nema.Graficky jadro ma 21 jader,a gddr5 pamet jede na 5500mhz,tak se koukni na jaky frekvenci jedou grafiky od amd na 5500mhz,a dojde ti z jaky grafiky ma graficky jadro ps4.
-
ten hairworks je fajn funkcia....mali by to mat už dávno povinne všetky hry, taká blbosť a pridá to i postavám na uveritelnosti.
-
teda já nevím čemu se u CDP divíš. Když vyšla jednička, byla to do patche neoptimalizovaná mr*ka. Před dvojkou se chvástali, že se už něco takového nebude opakovat. No a dvojka byla do patche opět neoptimalizovaná mr*ka. Takže je to takové překvapení, že trojka je, jak jinak, opět špatně optimalizována?
-
Dnes už porovnání grafik AMD vs NVIDIA dávno nejsou o výkonu ale podpoře a inovaci. Jestli má 45 FPS Nvidia nebo 50 AMD bez hairworks je mi skutečně jedno. Ale že má AMD 4 měsíce beta ovladače a ještě k prdu mi jedno není. AMD byla dobrá tak na těžení cryptoměny ve své době, proto se tak rozšířila. Ale kvalitu bych hledal u NVIDIE. Konec konců AMD MANTLE v klidu strčí do kapsy DX12. Tak že zase žádná revoluce. A těch pár efektů co nám na NVIDII pustí, jo proč ne, vždycky když je něco navíc není na škodu. A hlavně mají super podporu.
-
Zdejší malé děti nejsou profíci. Svět je krutej. Zkus vytvořit hru nebo natočit film a uvidíš sám.
-
hah, ul zase jede bomby, samodoostrovaci tv, technologie budoucnosti, jiz dnes *15* *15* *15*
-
oproti lonskemu teaseru docela downgrade *13*
-
Já nevim.. jste tu jak malý děti.. si běžte se svým týmem taky vytvořit hru podobnou téhle a ukažte nám jak sed optimalizuje !!!!!!
-
Chaloši kašlite na witchera, tu máte kratučký teasaer na nové DOOMa , ja osobne som nesmierne naradostený, nový DOOM bude pecka
https://www.youtube.com/watch?v=bdAZqeDtlL4 -
no abys nebyl zklamaný, já jsem si stavil a jsem spokojený, ale jen bedna 36 k(včetně win 8.1), a to jsem nedávno před GTA kvůli němu dokupoval SSD za další 3k a to ještě nemám mechaniku páč dneska v době digitální distribuce všeho včetně operačního systému jí nepotřebuješ, ale dneska když máš v makru filmy na bluray za pár šlupek budu dokupovat mechaniku za dalších 1,5K a to jsme na necelých 40-ti jenom za bednu, ale pokud nepotřebuješ hrát všechno na ultra tak za 20 postavíš z AMD komponent
-
skoda ze na YT videu neni videt rozdil v plynulosti hry 60fps je 60fps!
-
Mně to náhodou udělalo vcelku radost, hraju v 1680x1050, takže si pár fps můžu připočíst a evidentně by to teda i moje sípající dýchavičná gtx770 měla na ultra utáhnout na těch baj voko 30fps... což je upřímně lepší, než sem čekal.
-
Jinak mam 50kdl 805b,a ta je na nastaveni obrazu,a grafiky supr tv,snad nej co jsem kdy mel,samsung jde k ledu.pc hracum doporucuji,odezva vse supr,jeste je varianta bez 3d.Vse tak nadherny ,cisty a bez sumu,malem jsem spad na hubu.
-
jn. Jinak nevím, proč mám tolik mínusek *15* Já to lidičky neoptimalizoval, *3*
-
Ty jsi asi snědl šalamouna, viď ?
-
Tak jsou tam rozdili,s tou travou,ze je na ps4 mazlejsi,to je tim ze ma dannou malou ostrost,to moje tv doladi funkci v pokrocilim nastaveni zvirazneni detailu na stredni,a zvyrazneni obrysu,taky na stredni.Kdybych to vse dal na vysoky,tak je to ostry jako britva,a bez zubu.A stou strechou to tyto funkce vyresi taky,mam to vyskouseny,jinak na tom pc ta slama byla detailnejsi,ale jak rikam tv tohle umi bezvadne,jinak ty sloupky byli kostrbatejsi.Voda mi prisla lepsi na ps4.Dohled do dalky mi prisel stejny,akorad ps4 tam ma min stromu,ale vice detailni mlhu.Kun na pc ma lepsi hrivu,a to slunce mezi stromy,ale to slunce je individualni,a pro me az prehnany,jako ten zapad slunce u pc,pak je to hrozne cerveny.A jeste v jedny ukazce chybi,ze vpc verzi chybi cervena lod v pristavu,ps4 ji tam ma.Ale jinak pekny srovnani.
-
To voe fakt síla...
Takové výsledky by člověk čekal u 1440/1600p, ale to je proboha fullHD!!!
Zprasit optimalizaci tak, že high-end nedává ani 1080p v 60fps, to je sakra něco! -
na Skyrim jsem zapomněl po 30 hodinách. Po roce jsem si spravil chuť pořádným open- worldem Dragon' s Dogma, ale zase tam byla limitace HW, takže to graficky nevypadalo moc dobře.
Nechal bych si líbít něco jako Dragon's Dogma v pořádné grafické kvalitě.
O Kingdom nepochybuji, hrál jsem tu alphu a už tam grafika byla perfektní. Herně to snad taky bude OK, sice bez fantasy /sci-fi prvků to bude pro vývojáře těžké, ale snad se s tím poperou. -
vypneš hairworks a budeš mať stabilných 60 fps aj ty na gtx 970.