Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nvidia drone kiddo detected.
  • Já pořád doufám, že až hru zapnu a uvidím ji v běhu přímo před sebou, případně až trochu poladím nastavení a ini soubory, budu spokojen. *4*

Ale čím víc jsem o W3 informován, tím víc se mi líbí vizuál i přístup Kingdom Come. Velmi doufám, že Warhorse nic nepokazí a udělají hru, která dá na Skyrim i W3 náročnějšímu hráči zapomenout.
  • troll alert.
  • Je to hodně zlé...
    Snad z toho něco vykřešou revizemi ovladačů a patchi, jinak to koupím až za rok, dva, ve slevě...
    Fakt mizérie, si dělají prdel, že to nedává 60fps ani s i7 a GTX 970 - to je prostě totálně mimo, asi jako Ubi...
  • Fórum Živě.cz mohu taky doporučit. Sám mám počítač postavený přímo KineCZkem, dostatečně výkonný a absolutně tichý (to byl můj základní požadavek). Lepší počítač s podobně bezproblémovým během a dostatkem výkonu jsem v životě neměl, neviděl, nepoužíval. (Přestože jsem měl v práci sestavu HP v ceně cca 8k eur.) KineCZek ví co dělá.
  • nj Nvidie je odkazana na agresivní reklamní kapmaň aby vubec AMD dokazala konkurovat.
  • TressFX ti niečo hovorí kamoško? Je to vzájomné ale s tým rozdielom, že takmer všetky nvidia funkcie pri witcher 3 sú viazané na CPU, to znamená, že je úplne jedno či máš kartu od amd alebo nvidie.
  • Femto
    Tak abych to shrnul. Na 60 FPS potřebuješ kartu za 30K viz test zde http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Specials/Grafikkarten-Benchmarks-1159196/

Dle testu https://www.youtube.com/watch?v=1fUGFmmikn4 to vypadá totožně s PS4. Celkově je vizuál ale naprosto průmerný.

Osobně by mně to nevadilo a vzal bych PS4 verzi, ale ta stylizace a barvy jsou tak naprosto směšně infantilní, že musím vzít PC verzi a počkat na nějaký SweetFX, který to trochu upraví.

Celkově jsem z toho technického stavu totálně rozladěn.
  • Ale čítal som to, samozrejme nie celé, lebo to je strata času samozrejme, v skratke ide o to, že chaloš sa ojebal keď kúpil šmejdácky hw za vysokú cenu v domnienke že mu pôjde každá hra perfektne, no len sa prerátal a teraz vyplakáva nad rozliatym mliečkom.
  • myslíš tieto ? http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Specials/Grafikkarten-Benchmarks-1159196/
    veď to je celkom slušné, treba brať na vedomie, že ultra nastavenia sú nastavenia so zapnutými nvidia gameworks funkciami, preto tie fps aj na titanx karte sú tak mizerné. Ale aj tak je to podľa mňa blbosť.
    Veď hra vyzerá rovnako na ps4 aj PC len s minimálnymi rozdielmi ale s tým že na PC v 1080p to ide na karte drahej ako celé ps4 len o 15 fps viacej ako na ps4ke kde je staručká a šmejdácka amd karta tak to ide na 1080po 30+... O titanx už ani nehovorím, hrať to na 60+ fps na karte za pomaly 1200 ojro tak to je fakt silná káva, tzn. že framerate je len o 20+ fps vyšší...CD projekt pekne poondil celú optimalizáciu.
  • Je videt, ze jsi to necetl.
  • chápu to teda správně že grafika téměř totožná jako na ps4 a přes 60 fps se dostane pouze titan x ?? co to má sakra bejt ?!
  • Downvote? Jako vazne?

Hry vystavene na Gameworks funguji podstatne hure na AMD kartach, nez na Nvidia i pres to, ze nektere AMD karty jsou podstatne vykonnejsi a dosahuji lepsich vykonu v hrach bez Gameworks, nez nektere karty Nvidia.

Co je horsi, framework Gameworks je nastaven tak, aby hry jeli hure na starych kartach Nvidia nez na tech novych - duvod si domyslite samy.

Nvidia v minulosti odmitla poskytnout AMD jakoukoliv cast kodu zahrnujici Gameworks, a herni spolecnosti jsou v tomto ohledu vazany mlcenlivosti, takze v podstate AMD nema jak sladit svoje drivery a optimalizaci se zakladem hry.

Pokud se vam tohle zda zcela normalni, klidne si me downvotujte.
  • Head & Shoulders :D lol. Ináč ty tie minimálne rozdiely takto z youtube videa asi ťažko rozpoznáš kvôli kompresii, lepšie by bolo keby si mal vedľa seba priamo screenshoty grabnuté z hry a tak by bolo rozumnejšie porovnávať.
  • Kouknul jsem na dostupné benchmarky a brečím - kvůli optimalizaci...

Tak nějak jsem doufal, že si to na vysoké zahraju i já vzhledem k hw PS4...

No tak si počkám na slevu, až to poladí všechny zainteresované strany...

Fail...
  • Tam nejaký trtko s 290x narieka, že mu ide project cars na hovno, to je ale jeho problém že si kúpil šmejdáčku kartu za taký nehorázny peniaz, keby uvažoval, tak by si radšej zaobstaral 970 či 780ti...za tú cenu. Je to hlupák ale hovorí sa, že ak je sprostá hlava tak trpí celé telo. Mimochodom physx vo witcher 3 sú viazané na CPU, to znamená, že aj chamraď s amd kartami si bude môcť užiť hairworks a všelijaké iné efekty. Samozrejme, tí s kartami od nvidie, konkrétne maxwell karty, tí si môžu užiť efekty aj so stabilným a plynulým frameratom.
  • nightborne
    Hmm, přišlo mi že textury možná nepatrně detailnější a voda možná nepatrně hezčí na PC, ale kdo si toho bude při hraní všímat, že? Takže jedinej znatelnej rozdíl byla ta Head & Shoulders hříva na koni.
  • Minimálne resp. takmer žiadne rozdiely. Je to na zaplakanie...
  • Myslíš ten HP Pavilion 500-306nc ? Jestli jo, tak od něj ruce pryč co nejdál to jde *1* . Prý "herní" sestava a šoupnou tam nepoužitelnou lowendovou grafiku GTX 745 s GDDR3 *7*
    Tyhle sestavy mívají ve většině případů problém s tím, že je jedna (nebo více) komponenta totálně zabíjí (a jiné jsou třeba zbytečně předimenzované). V tomto případě je to především grafika.

Doporučení: zajdi si na fórum (forum.zive.cz), kde ti poradí. A nebo si ideálně vyber rovnou jednu z doporučených sestav a nech si ji pak u svého prodejce sestavit.
  • Doporucuji si precist https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/367qav/mark_my_word_if_we_dont_stop_the_nvidia_gameworks/ - pravda o Gameworks, je to neco neuveritelnyho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit