Přejít na výpis diskuzí
Nvidia vyvrací konspirační teorie o (ne)přistání Apollo 11 na Měsíci s pomocí nového grafického čipu
22.9.2014 | Petr Poláček
169 příspěvků
-
V Guantáname najskôr neboli väzni, potom boli, ale sa nemučili, potom sa mučili, ale Obama ho v roku 2008 zavrel, tak ako sľúbil ...
-
Nyní podle tvé logiky, ten kdo nesouhlasí s tvým chápáním článku je buď "konšpiračný teoretik" (v tvém podání nepochybně pejorativní význam) nebo "niekto komu často niečo uniká (mierne povedané)", tedy nabízíš dvě možnosti a obě pochopitelně v neprospěch druhého. To je zase logický klam, ona tu totiž může být i další možnost, a to ta, že se mýlíš.
A opakuji, studii a článek jež z ní vychází si z pochopitelných důvodů dosud jen ignoroval. -
fake... všetko je to fake... neexistuje ani žiadny mesiac, všetko je to vymysel židov a iluminatov
-
" Z čeho si odvodil, že je autor manipulátor mi, bohužel, znovu uniklo."
ale to ma nijak neprekvapuje, pokial si si článok prečítal a nepovažuješ ho za manipulačný a tendenčný tak si buď konšpiračný teoretik alebo si niekto komu často niečo uniká (mierne povedané). -
A Funny Thing Happened on the Way to the Moon - http://www.youtube.com/watch?v=xciCJfbTvE4
-
Už brzy! Těším se *4*
-
Teď mi třeba neuniklo, že nepíšeš pravdu, nevyjádřil si názor na článek, ale vyjádřil si "názor" na autora článku. Být "Arabist-Islamologist" není nic pejorativního, o to působí tvé ad hominem absurdněji. Z čeho si odvodil, že je autor manipulátor mi, bohužel, znovu uniklo.
Studii a článek jež z ní vychází si z pochopitelných důvodů dosud jen ignoroval. -
tebe toho uniká hodne. Vyjadril som svoj názor na článok manipulátora a konšpiračného teoretika nie na samotnú štúdiu, to by bolo na dlhšiu debatu.
-
Zajímalo by mě proč se konspirátoři zastavili u Apolla 11. Další mise jsou mnohem neuvěřitelnější a 17 tomu dává korunu. Skoro týden se tam proháněli ve vozítku, kterym objeli neskutečný vzdálenosti. A stejnak na ně všichni kašlou a baví se o Aldrinovi.
-
Hlavne tvoje leve varle GGG tu vubec nerve. Asi jsi butthurt konzolekid, co? *6* *4*
-
New Horizons pozdravuje.
-
Já se neztotožňuji ani s jednou skupinou, ale pouze poukazuji na tu skupinu, která tu řve nejvíce a to je, jak všichni moc dobře víme, ta od "PC only." Konzolisti mají svůj web a těch pár, co se tu zdržuje, nejsou ani tak konzolisti, jako spíš běžnými hráči, kteří vlastní jak konzoli, tak herní PC. Na konec bych ale podotkl, že se spíš mělo jednat o rypnutí do trollů, ne stereotypní generování hráčské základny. Flame to očividně nevyvolalo a za to jsem rád.
-
Vzdyt to tam vidite sami. Napsal tam "Verim, ze". Tzn on tem svym konzolefaGGGotskym iluzim sam veri. *5*
-
Tvůj komentář je příkladem logického klamu (ad hominem). Také mi uniká co má autor článku údajně společného s tou studií ze které cituje.
-
Dr. Kevin Barrett, a Ph.D. Arabist-Islamologist...
čo k tomu dodať... možno preto sú odporci konšpiračných teórií agresívnejší, keď vidia tú nekonečnú hlúposť okolo a hlavne od Islamofilov ktorí sa namiesto fyziky drilujú korán. Priznám sa aj mne z toho stúpol tlak. -
Výzkum z minulého roku nabourává tvé údajné "všeobecně známo", a tvůj příspěvek v podstatě potvrzuje výsledek onoho výzkumu.
http://www.presstv.com/detail/2013/07/12/313399/conspiracy-theorists-vs-govt-dupes/ -
11 september 2011 a apollo 11 spolu súvisia, majú spolu 6 jedničiek a kedže apollo 11 prístalo na mesiaci 20 júla 1969, tak si čislo 6 vydelte dvoma a máto z toho 3.
A čo to znamená? No, že Half Life 3 je potvrdený.
Asi takto nejako v skratke s miernou nadsádzkou vznikajú rôzne konšpiračné teórie a podobné nezmysli -
Safra madPav3L mě opět předběhl.
-
výborné video. Mj. mě u toho napadlo, že už jsme vlastně dospěli do fáze, kdy umíme rozpohybovat fotku. :) :) :)
-
Jenže, vy jste to zakončil jen jednou stranou mince a nepoukázal jste na tu druhou, konzolisty, kteří zde dělají úplně to samé. Toto se opakuje i ve vašem druhém příspěvku, což z vás dělá v podstatě konzolistu a jak už jste sám napsal i toho "fašistu".