Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak musel jsem příspěvek nějak zakončit tím, hlavním tématem na zdejším webu, což jsou zdejší diskuze PC vs Konzole (i když by člověk čekal spíše, že tu budou debaty o hrách samotných, že ano). Pokud se někdo neztotožňuje se skoro-fašistickými názory skupiny lidí, o kterou jsem se opřel v předposlední větě, tak si ji může vesele odmyslet přece, protože můj názor na skupinu, se ho nijak netýká. Pokud ano, tak ať si radši ten dotyčný můj "skoro rozumný příspěvek" nebere za rozumný vůbec. Radši ať si žije dál v tom svým "světě" a toho mýho si nevšímá. Bude to tak lepší pro obě strany.
  • Souhlas, skoro to působí, jako bys tu krásnou definici odněkud opsal a poté doplnil tímto očividným pokusem o flame.
  • C-BEAM
    v krajine kde sa neutají orálny sex prezidenta je ľahše letieť i na Pluto.
  • Je otázkou, co je vlastně těžší. Přistát na Měsíci nebo udržet lež takového rozměru.
  • C-BEAM
    tak konšpiráčné hovadiny sú dnes v plnom prúde tak prečo ich nevyužiť z maketingového hľadiska ... Realtime globálne osvetlenie je tu s nami už nejaký ten rok, nie je to žiadna novinka, že posunuli latku o niečo vyššie a idú na to cez voxely na to nič nemení. Navyše stále je to ďaleko od ciela...
  • Skoro to vypadalo jako rozumný příspěvek, ale předposlední věta to hodně zabila, škoda...
  • Myslím že ted už je jasné komu NASA zadá kontrakt na dodávku grafických karet pro studio co bude dělat přistání ma Marsu
  • "Lidé dokážou uvěřit čemukoli, když tomu věřit chtějí, zvláště když mají po ruce důkazy, které si obratně sestrojili, aby obalamutili sami sebe" - Jean Dutourd

"Zinscenované přistání na Měsíci" bylo experimentálně spolehlivě vyvráceno několika médii nezávisle na sobě. Hlavně, skvěle tenhle blud shrnuje pořad Bořiči Mýtů, který všem těm konspirátorům vrhá důkazy přimo do ksichtu, jeden za druhým. Je všeobecně známo, že konspiracím věří méne vzdělaní a velice ovlivnitelní lidé, kteří trpí v životě nějakou, velkou prázdnotou (stejně jako pobožní fanatici, co věří, že Země byla stvořena před 10 000 lety), kterou se snaží naplnit právě informacemi zkreslenými či dokonce naprosto vycucanými z prstu, aby si připadali lepší, nadřazanější, zajimavější... Všichni konspirátoři lidem bulíkují do hlavy, že nemají věřit všemu, co se kde napíše, tak proč to dělaj oni? Říkají, že lidé se chovají jak tupé ovce, následujíc svoje ideály, ale jakožto odraz v zrcadle se projevují právě konspirátoři úplně stejně. Věřím, že zdejší diskutéři od PC MASTER RACE jsou přesně ten typ lidí, který jsem popsal výše. Konec konců, na jejich chování jsou aplikovatelné stejné posudky, jen si doplňte místo konspirací konzole.
  • tomocz
    Mi připomnělo geniální seriál s geniální hudbou: https://www.youtube.com/watch?v=CYJ5doz1ZVQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit