Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani si nedovedu představit jaká pohroma by pro místní novinkáře byla, kdyby info z neogafu bylo lživé, nebo ještě hůř žádné. Počet novinke by tím asi razantně klesnul.

Jinak na tohle už nemá sílu. Vyhořel jsem při ndávání na Fallout 3, takže se Syndicate si každý může dělat co chce, a já už mu v tom nebudu bránit *3*
  • Něják nerozumím té zálibě v používání slova "augmentace". Věc pro kterou existuje tucet cizích pojmů, si najednou všichni charakterizují skomoleninou něčeho, co v překladu znamená vylepšení, bez jakékoliv specifikace, proč? Spojení augumentacemi vylepšení... je stejný blábol jako lidově demokratický, doufám že to neudělá takovou kariéru. *9*
    • http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/augmentace
      Problém toho slova je, že neznamená přesně "vylepšení", jeho význam se posouvá v rámci kontextu na posílení, nahrazení, doplnění,... a to v rámci jednoho textu. Je proto snazší a přesnější to cizí slovo použít - čeština ho normálně zná, viz odkaz. A z toho hlediska je spojení s přídavným jménem podobného významu relativně v pořádku (pomáhá dovysvětlit význam).
  • Příběhové pozadí odpovídá tomu, co by pamětník předchozích her zhruba čekal, za scénářem přitom stojí spisovatel Richard Morgan, krom jiného autor scénáře pro Crysis 2. Tak to bych se o příběhové pozadí opravdu nebál, když tam v podstatě žádné nebude... *11*
  • Syndicate muze nabidnout hodne zajimavy svet a urcite ma potencial ziskat podobnou atmosferu jako Deus Ex. Puvodni hru jsem dohral, ve sve dobe byla genialni, ale dnes by to byla (pod)prumerna akcni strategie. Jsem zvedavy co se jim s tim podari udelat a urcite nebudu odsuzovat neco, co jsem jeste ani nevidel.
    • Nesouhlasim, to je dodnes genialni a neprekonana strategicko-takticka real time hra. Alternatávou by mohl byt dnewni Frozen Synapse a ten je mnohem horsi, chybi mu strategicka cast, moznost vyvoje a volby vlastnich zbrani i vyvoje vlastnosti agentu. Pres radu techto omezeni je to mene srozumitelnejsi hra s komplikovanym a neprehlednym ovladanim.
      • Kolik lidi, tolik nazoru. Ja od tech dob hral nekolik her ktere mely podobny styl, ale byly propracovanejsi. Ovsem to ze Syndicate predbehl dobu a kdyz vznikl tak nemel konkurenci, o tom jsem docela presvedceny. Remake toho sameho bych v dnesni dobe behral.
        • A ktere hry "podobneho stylu, ale lepsi" to jsou?
  • MishKonn
    Ta zmínka o Deus Ex je nanejvýš zajímavá, vzhledem k tomu, že ten screenshot vypadá, jak kdyby Human Revolution dostalo masivní grafický overhaul.
  • Dnes to vypadá, že FPS +4 players co-op znamená všechno. Navíc nechápu, proč prostě radši neudělaj novou značku než "prznit" ty staré... Ale jo vlastně, ono to dá větší práci prorazit s neznámou značkou
  • SA-reg
    Oh boy. Dneska bude FPS snad ze všeho.

I když XCOM se mi začíná líbit...
    • Jazz
      Si piš, na RPG není nikdo zvědavej
      • Na rpg neni zvedava predevsim masa povrchnich konzumnich hracu.
        • Jazz
          No jo, já zapomněl, každýho strašně baví kecat a kecat a kecat, bum bum a kecat a kecat a kecat. Víš, ne každej chce poslouchat sračky, co slyší 100x každej den. *7*
          • LOL Kdo psal o vsech, to jsi to nejak nepochopil. Ale ty si zjevne myslis, ze ty jsi vsichni a kdyz to nebavi tebe, tak to nebavi nikoho.
      • To byla ironie, že ? .... že jo ? *9*
        • Jazz
          Nebyla *14*
          RPG mě prostě nebavěj a nikdy nebavili, když chcu prokecat půlku hry nezáživnejma kravinama, tak si jdu pokecat s kámošem (alespoň o "něčem"). Za mě mluví kvér.
    • oni jsou schopný udělat FPS i z Civilizace :-D
  • tohle s puvodnim Syndicate nema nic spolocneho a toho som sa bal... tu hru pohrbivam radsi uz teraz, aby ma mohla len prijemne prekvapit. EA a remake? uff....
  • Hairy_Ass
    Remaky starých her jsou překvapivě solidnější než remaky filmů, takže já jsem zvědavý - původní Syndicate jsem neměl tu možnost hrát.
    • tak to jsi vuci me zaostali, protoze ja jsem puvodni syndikate hral
      • Hairy_Ass
        Mě je víc, že jsem zaostalí? *1*
        • Zaostalí jste oba dva, když ani jeden z vás neovládá českou gramatiku... *7*
          • Hairy_Ass
            V čem přesně ji neovládám?

Edit: Aha, zjevně jsi nepochopil, že tím narážím na to, že mě nazval, že jsem "zaostalí", proto se ho ptám, jestli je mě (jako nás) víc. Ne věkem, ale počtem. - Tolik rozbor mého předchozího příspěvku pro méně chápavé. *1*
            • Jo tak, ty "schvalne" pises nesmyslne vety, tak to jo. :-))) Kdyby ses radsi chlapsky priznal k chybe :-).
            • Hairy_Ass
              rozumbrada: Už mě nebaví vysvětlovat to každému, kdo má pocit, že mě musí neustále opravovat - tuhle větu jsem použil schválně, protože nedává smysl, přesně jako ta věta, na kterou reaguji: "tak to jsi vuci me zaostali, protoze ja jsem puvodni syndikate hral". Pro příště, více přemýšlet, méně někomu spílat do nechápavosti. *6* *1*
            • Hele, ty vazne nechapes, ze "me" je tvar jednotneho cisla a ty musis napsat "nas", kdyz tim minis vetsi pocet?
            • Hairy_Ass
              jejdasek: Opět musím psát pro méně chápavé - "mě" je podle 2. pádu "koho, čeho", který neodkazuje na věk, ale na počet - jinak by ta moje narážka nedávala smysl, ale to je pro méně chápavé, jako jsi ty, asi příliš složité. *7* *15*
            • LOL mene chapavy jsi ty, protoze jsi doted nepochopil, jaka gramaticka chyba ti byla vytknuta.
  • MickTheMage
    Ano, ked vysiel prvy Syndicate, drel som posledny rok na zakladke ;) A co sa tyka tejto parodie na Syndicate...ako napisal tuto kolega Marcusss: Smutne... :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit