Přejít na výpis diskuzí
O upíří multiplayerovku Nosgoth není zájem, skončí na konci května
11.4.2016 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Tak jako mnohaletej fanoušek série Legacy of Kain si myslim, že vim víc, než "úplný prd". Vim třeba, že jsem ty hry hrál kvůli příběhu a atmosféře. Kvůli postavám a hratelnosti. Měl bych bejt nadšenej, když se někdo rozhodne všechny tyhle věci vyhodit a nahradit to něčim, co mě jako hráče LoK série vůbec nezajímá? Vim taky, že Nosgoth nezajímal víc lidí - píše se to koneckonců v článku, no ne?
-
:)
-
Wau, drsnak! To je bomba jak maji lidi potrebu delat ramena u veci o kterejch vi uplny prd xD
-
Tak co čekali, když vzali kdysi slavnou sérii se skvělym příbehem a udělali z toho vymletou multiplayerovku, která byla všem fanouškům původních her po právu u p*dele? Snad je tohle aspoň naučí, že nemaj rozesírat značky způsobem, o kterej nikdo nestojí...
A teď šup šup, Squeenix, obnovte Dead Sun nebo nám konečně přineste poctivý pokračování! -
Záleží na pohledu. Hra, která sice baví, ale rychle skončí je ztrátou času. Naopak jistá zábava v podobě roky fungující a podporované hry je efektivním a kvalitním využitím času. Jako v realitě. Rychle se oženit a mít fungující a stabilní vztah na celý život. Nebo střídat ženský jak na běžícím pásu.. Druhá varianta je lákavá ale.. je to ztráta času. Protože stejně to směřuje/mělo by k vytvoření dlouhodobého vztahu. Nosgoth byla jen taková lehká holka co dala zadarmo nebo za pár korun. Nicméně časem by vytáhla mnohem víc peněz než hodná manželka WoW :D
-
Ale ty ho prave ztracis, ale na to prijdes az pozdeji.
-
Overwatch svede bitvu s Battleborn, ze který vzejde jako vítěz (hrál jsem jako tester obě bety), ostatní umřou v krátké křeči po vydání.
-
no.. je to sice zadarmo, ale stihl jsi do toho narvat 600 ještě než to vyšlo *1* *1* *1* však jo.. každýho baví něco jiného.. já si dopřeju osvědčenou kvalitu a rád si zaplatím, není čas ztrácet čas :D
-
Třeba proto, že ten paskvil je zadarmo a nemusím si za X tisíc kupovat hru, za kterou pak ještě budu platit měsíčně :) Jinak do Nosghotu jsem investoval 600 korun jako podporu vývojářům a nelituji toho. Hra mě bavila dlouho, na Steamu mám u ní napsáno 58 hodin, což za ty peníze stálo ;)
-
k cemu ztracet cas s takovyma paskvilama kdyz tu mam zlaty dobry fungujici wowko..
-
Souhlas, už se blíží letní bitva mezi Overwatch, Battleborn, Paragon, Paladins, Giagantic a co já vím ještě. A to tu jsou podobné starší hry jako TF2, Smite a další. Schválně, kdo to přežije do konce roku :)
-
Bude zajímavé sledovat osudy dalších online stříleček. Připadá mi, že vychází každý měsíc nějaká nová. Vzhledem k tomu, že počet obyvatel Země je omezený, tak v tom žánru začíná být přeplněno *4*