-
Tak ti nevím, ale ani jedna z chyb, které tu popisuješ, se mi nestala. Co máš za verzi hry? RELOADED? *6*
-
A když už jsem se rozjel *1* , tak další totálně lame záležitost je odpravení vedlejších postav, přičemž některé byly na obrazovce déle než miláček davu Vega (za předpokladu že ho nebereš na mise). Jmenovitě (massive spoiler alert):
- Rana Thanoptis - indoktrinovaná, spáchala sebevraždu - info. mailem
- Kal'Reegar - zabit na Palavenu - info mailem
- Emily Wong - no to pro jistotu není ve hře vůbec - zemřela na Zemi (oficiálně MIA)
- Kelly Chambers - pokud ji neřeknete aby změnila identitu, zabita Cerberusem při přepadu Citadely, dozvíš se to jenom tak mimochodem "z davu"
- Gianna Parasini - o ní ani zmínka, asi proto, že její další mise měla být něco okolo dark energy, což měla bejt původně hlavní zápletka před tou fraškou se syntetikama, to se holt nehodilo
- (vysoce pravděpodobná) smrt Jokerovi ségry (Hilary) - to celkem ušlo, ale sakra proč mu to nemůžu po Thesii říct, to by mě zajímalo, mohla z toho bejt dobrá dojemná scéna
...budou i další, jen si teď nevzpomenu
To ti vše přijde OK? Mě ne. -
No, vyslechnutí rozhovoru na Citadele a pak najití/odevzdání něčeho, to je tedy mise jak stehno. A věci typu
Tuchanka Bomb nebo Grissom Academy nejsou vedlejší mise, i když to tak může vypadat.
Délky dialogů srovnávám s prvním dílem, s dvojkou je to tak na stejno, nesouhlasím že by byly delší. Ale jde mi hlavně o velmi malé větvení dialogů, nemožnost zeptat se na podrobnosti atp. To všechno bylo v předešlých dílech dle mého lepší. Druhý díl jsem hrál asi 10x, trojku hraju potřetí. Nemůžu si pomoct, ale skutečně mi to přijde chudší.
Bugy - padání po misi na Gethské lodi, zasekávání na můstku Normandy, a spousta bugů (táhne se to už od dvojky) se zbraněmi v cutscénách (mám na zádech zbraně i když bych neměl, nebo je nemám i když bych měl, zobrazí se jiná zbraň než mám u sebe - ať mi sakra nikdo netvrdí, že tohle nemohli během dvou let pořešit), kolikrát zaseklá AI, a ono toho bude víc. Jasně, vyloženě game-breaking bugů tam moc není, ale nějak si nevzpomínám, že by ve dvojce toho bylo tolik (jednička, to je jinej příběh *3* ).
Takže se asi shodnem, že se neshodnem, peace. *1* -
Já taky dostal všechno, co jsem dostat měl:)
-
Neexistující vedlejší mise?Já jsem jel 37 vedlejších misí v ME3. Souhlasím s animacemi, ty se jim dost nepovedly (obzvlášť když běžím se zbraní, co nemám), rozhovory jsou pro mě osobně mnohem delší než u ME2 i jejich rozmanitost a informovanost, bug jsem našel jeden a to, když pomáháš Kasumi, tak blne ukazatel terminálu,
-
TY jsi nehrál ME2? Kdyby jo, tak by jsi nepsal takové nesmysly, jak píše kolega výšše. Tali hned řekne, proč je zděšená z toho, že vidí po tvém boku Jacoba a Mirandu z Cerbera, navíc komando d Tali by Vás nejraději postřílelo.
-
No nové mapy se mi líbí a nové přidané postavy jsou občas lahůdka. Obzvlášť nová Adeptka Asarijka je luxusní. Jinak teď je akce na Spectra pack speciál za 99 000 prachů:)Vyplatí se to kupovat.
-
Děláš si legraci? Zrovna tohle ti vysvětlí Tali zezačátku dvojky. Přiště dávej víc pozor při hraní a nesnaž se odklikávat rozhovory jak zuřivej.
-
@Jakub
To nastavení ve dvojce bylo přidaný až pomocí DLC (Genesis), a to po roce a půl od vydání hry (samozřejmě pokud nemáš na mysli verzi pro PS3, ta to měla hned, ostatně kvůli ní to vůbec vzniklo).
Ad dohrání - kdybych měl napsat, jak jsem si připadal, tak budu moc sprostej. Pro mě jeden velkej epic fail. -
Chci tu navázat na importování savu z ME1, ME2 atd.. ano jsou tam jenom drobnosti, ale pokud vás ten příběh baví tak to dokáže hru krásně oživit. Nedávno jsem si celou serii krom ME3(čekám na cenu okolo 500kč, xbox) zahrál znovu po přečtení knížek, s tím že knihy jsem četl v pořadí jak navazovali před a po jednotlivých dílech a ve hrách bylo kupodivu neuvěřitelný množství skrytých odkazů na knihy. Příklad: Proč migrační flotila nesnáší Cerberus.. to se ve hře nikde nedozvíte ačkoliv je tam na to hodně odkazů, po přečtení knihy jsem se dozvěděl že jim Cerberus mimo jiné málem vyhodil do vzduchu loď atd. Ono když znáte tyhle detaily tak to má uplně jinej spád, lituju jenom těch DLC do který nejsem ochotnej sypat peníze.
-
Panove mate na to svuj nazor a ja ho respektuju, ale jen dodam.
Ve dvojce ste si i bez save nazacatku mohli nastavit co se stalo v jednicce.
Sam sem si save tahal ze hry do hry, ale kdyz se na konci ukazalo ze preziti rachni absolutne nic neovlivnilo apod...
Vazne ste si po dohrani nepripadali ze si z vas hra dela pr..l?
Bylo vam to fuk? -
Kdyby SP nebyl vázaný na hraní MP, a celkově byl singl lepé propracovaný, tak proti MP nikdo neřekne ani slovo (jo, věční stěžovatelé jsou, ale zas tolik jich není). Ať mi nikdo netvrdí, že čas, lidi a prostředky věnované na vývoj a testování MP není na SP znát. A nemyslím jenom konec, ten to jenom patřičně korunuje. Myslím bugy, nenavazující animace (v cutscénách), kamera mířící bůh ví kam, plytké a krátké dialogy (celkově tam je mluveného slova na můj vkus dost málo), v podstatě neexistující vedlejší mise, katastrofální journal, no mám pokračovat?
Shrnuto a podtrženo - být SP na patřičné úrovni, tak proti MP nemám nic (a ano, vypadá dobře - nehrál jsem, soudím jen z videí a reakcí hráčů), ale takhle... *11*
U mě jednoznačně nejslabší díl série. -
MP je super a jsem rád, že ho tam dali (méně už za to, že je provázán s SP). Takhle vymakaný soubjový systém si o to přímo říká.
-
Save není ani náhodou k ničemu. Kdo dohrál ME1 a ME2 nedávno, a pamatuje si tedy všechny volby, tak ví, o čem mluvím. Těch věcí je tam prostě háfo, i když třeba jen kosmetických. Hra není jen o konci.
-
Aneb jak totalne d o j e b a t skvelou SP herni serii. Nejdriv tam dame tak dementni konec, ze to nikdo nebude chtit hrat znova a pak zacneme masirovat MP, protoze MP v ciste SP serii je prece bomba, ze?
-
A nakonci maji vsichni vyber ze tri barev exploze. Takze ano, import savu je k nicemu.
-
Som rád, že je toho viac, kde stretnem Tali? Toho lapisofta som jej nedal, chcem mu na Normandii urobiť zahlcovanie vodou, bo USA to povolili.
-
Import je k ničemu?
Kdo mohl umřít, je mrtvý, žádné bonusy do začátku, mrtvá rada, Destiny Ascension zničený, nemožnost vyléčit genofág, nemožnost usmířit gethy a kvariany, žádné pokračování romance atd. Ano, import je opravdu k ničemu. Pro mě by bylo jak za trest hrát bez importu. -
Sú Liara je pri smrti lepšia ako nejaká Ashley. *14*
-
ale máš za to achievement za import postavy *1* *1*